PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Kunbaja ötödik helyen végzett a II. osztályban

Bajnokot avattak Kiskunhalason

Kunbaja megyei második osztályban újonc asztalitenisz együttese hét közben lejátszotta, a 2010-2011-es bajnoki év utolsó előtti mérkőzését Kiskunhalason. A határmenti csapat bár nem tudott győzni, azért derekasan küzdve, jól helyt állt, a bajnokcsapattal szemben. A házigazdák viszont, hogy már bajnokok, azt csak a 11-7-es hazai győzelemmel végződött mérkőzés után vehették biztosra. Így a következő bajnoki évet már a megyei első osztályban kezdhetik.

halas-kunbaja_11-7_halai_bajnokcsapat_2010-2011._megyei_ii._osztaly.jpg

A Stenczel László irányította Kiskunhalas II. (Szőllőssy József, Ilia Sándor, Futó Bence, Suba Zoltán összeállításban) a Kunbaja ATSK legyőzésével megnyerte a Férfi Bács-Kiskun megyei II. osztályú bajnokság 2010-11-es évi bajnoki küzdelmeit.

A máju 5-én, csütörtökön lejátszott találkozón, a kunbajai csapat szerette volna kemény küzdelemben megnehezíteni a bajnokesélyessé előlépett hazaiak dolgát, ami sikerült is, de a pontszerzéshez, az egyéniben két meccset is el kellett volna rabolni Futótól és Iliától. Viszont csak egyet sikerült... A  Kern Adrián, Berghoffer László, Havasi Sándor, Figura Tibor, Garami József összeállítású gárda ugyan jól küzdött és szoros találkozókat vívott, de kénytelen volt fejet hajtani a bajnokság  első helyén álló Kiskunhalas csapata előtt.

- Az őszi szoros vereség után csütörtökön szintén szoros mérkőzést vártunk ami be is igazolódott. A párosok után még 1:1 volt az állás és az első egyéni kör után is döntetlen (3:3), volt, sőt még a második kör után is bravúrosan tartotta csapatunk magát:  5:5! A mérkőzés fordulópontja az volt, amikor a Futó - Kern mérkőzést a hazaiak éljátékosa 2:2-es állásnál a döntő szettben 12:10-re megnyerte.  Ez után még feltámadtunk, mivel a Berghoffer - Szőllőssy mérkőzés közel 45 perces csatája után első számú játékosunk, ha nehezen is, de 3-2-re hozta a mérkőzést. Viszont a nagyobb rutinnal rendelkező halasi csapat 8:6-ra elhúzott -  foglalja össze a látottakat Figura Tibor, a mérkőzés után - Gratulálunk a bajnokcsapat tagjainak, de nekünk sincs miért szégyenkezni, az elért ötödik helyezésünkkel, és ez már a hátra lévő mérkőzésünk eredményétől függetlenül is igaz.

Kiskunhalas - Kunbaja 11 - 7

Kiskunhalas: Ilia Sándor 3, Suba Zoltán 3, Futó Bence 3, Szőllőssy József 1, Suba Zoltán - Futó Bence 1, Ilia Sándor - Szőllőssy József.  Kunbaja: Berghoffer László 3, Kern Adrián 2, Havasi Sándor 1, Figura Tibor, Kern Adrián - Berghoffer László 1, Figura Tibor - Garami József.

berghoffer_laszlo_a_csapat_veeregyenisege.jpg

: aki esetleg  Suba Zoltán személyében arra a labdarúgó játékvezetőre gondol, aki a zöldgyepen ismert leginkább, az nem téved, tényleg ő az...

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 321
Tegnapi: 393
Heti: 4 203
Havi: 9 637
Össz.: 1 256 689

Látogatottság növelés
Oldal: Kiskunhalas a bajnok, Kunbaja ötödik
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »