PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Női Kézilabda NB II. Dél-Kelet Rájátszás, Felsőház

Ők mondták...

Baunok Bernadett edző (Makó), a Bácsbokod ellen hatgólos vereséggel végződött mérkőzésről (Bácsbokod - Makó 28-22 (10-10) - Teljesítményünkön látszódott, hogy hónapok óta nem játszottunk vendégként, sok hibával, megilletődötten kézilabdáztunk. Bízom benne, hogy a következő mérkőzésünkre a betegségekből, sérülésekből felépülünk. (A makói csapat honlapja)

mako.png

Brandt Tamás edző (Abony): a Bácsbokod ellen elért egygólos győzelmükről (Bácsbokod - Abony 30-31 (16-16) - A bácsbokodi csarnokban kezdtük meg a rájátszást tudván, hogy a hazai csapat az előző fordulóban legyőzte az alapszakasz végére egyre jobb játékot mutató Makó csapatát. A 3 hetes „mini" felkészülésünket jónak értékeltem és nagyon bíztam a csapatokban. ...  A felnőtt csapat mérkőzése jól indult. A hatos falunk stabil volt és ennek köszönhetően több könnyű gólt lőhettünk. 10 perc elteltével csökkent a koncentrációnk és a zárásokat ragyogóan alkalmazó és azokból építkező ellenfelünk visszajött a mérkőzésbe. Ez párosult kiemelkedő egyéni támadójátékkal, amivel a területvédekezésünket vegyes védekezésre kényszeríttették.

A mi támadásunkba egyre több hiba csúszott és ezért az első 30 perc után döntetlennel fordultunk. A 2. félidőben az emberfogás elleni támadójátékunk - erre készültünk - egyre eredményesebb lett és a védekezésünk is többször megszűrte a bácsbokodiak rohamait. A végjátékot megnehezítette, hogy két játékosunkat is piros lap miatt nélkülöznünk kellett. Örülök, hogy a csapat Juci vezetésével ezt a feladatot is megoldotta. Az előbb említettek mellett a sikerhez kellett, hogy mindig volt, aki felvállalta az előkészítő mozgásokból kialakult 1:1 elleni játékot és a technikai hibák száma nem volt jelentős. A jó iramú mérkőzésen egy remekül játszó csapatot sikerült legyőznünk.

Nagyon fontos első lépést tettünk a kitűzött célunk eléréséhez. A rájátszást tanulnunk kell és számolni azzal, hogy ellenünk mindenki dupla koncentrációval fog küzdeni, ezért ügyelnünk kell arra, hogy a felfokozott pillanatokban is higgadtak maradjunk. Azért dolgozunk, hogy a végelszámolásnál is saját kezünkbe tarthassuk a sorsunkat.

Az ifistáknál a fiatalabb és az eddig kevesebb lehetőséget kapott játékosok szálltak harcba. A sok biztató játékelem ellenére kiütköztek a hibáink és sajnos a rutintalanságuknak köszönhetően elveszítettük az egyik pontot. Nagyobb baj, hogy a felépülő Lőrinczy Zsófi ismét megsérült, így a felnőtt csapatban nem szerepelhetett. (Az abonyi csapat honlapja)

kover_judit_abony_sportoloja_cimmel_kituntetett_remek_kezillabdazo..jpg

Kosaras László, az abonyi klubelnök „Nagy grat a lányoknak! A mai napon az ABONETT KC kézilabdás lányai Bácsbokodon vendégszerepeltek és száz győzelemmel is felérő egy gólos győzelmet arattak. Mint Kosaras László klubelnök lapunknak adott telefonos interjújában elmondta, 30:31 lett a végeredmény az Abony javára. „Hú, füstölgött a parketta! Ilyet még nem láttam. Nagyon jó volt az ellenfél is. Mi két piros lapot is kaptunk és tizenegy kiállítás történt ellenünk. Kövér Judit ismét remekelt, 15 gólt szerzett. A piroslaposok: Hegedűs Gabriella és Csáki Edina. Iszonyúan izgalmas volt, az ellenfél is bírta végig az őrült iramot. Sajnos három sérülés is történt. Lőrinczy Zsófinak kiment a bokája, Csáki Edinának a keze sérült meg, Nagy Krisztinának a térde. Ezek nem hiányoztak!

Az ifink is jól játszott, de a sérültek hiányoztak. 30 másodperccel a vége előtt még mi vezettünk egy góllal, de sajnos elrontottuk és labdát is szerzett tőlünk az ellenfél, így ki tudtak egyenlíteni. A vége 23:23 lett. Gratulálok a lányoknak a példás helytállásért! „- mondta el az elnök. forrás: www.miabonyunk.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 649
Heti: 1 247
Havi: 6 681
Össz.: 1 253 733

Látogatottság növelés
Oldal: Ők mondták...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »