PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Soltvadkert - Bácsalmás 8-1

Új sikerszéria indulhat a PVSE - Baja mérkőzésen

Labdarúgás Megyei I. osztály 2010-2011. Egyszer minden rossz sorozat megszakad és ez igaz még a jó szériára is, csak az időpont, ami kérdéses lehet. Nos, Bácsalmáson az előbbinek, 2011. április 6-án, utóbbinak május 25-én, szerdán Soltvadkerten jött el az ideje, bár utóbbi sem törvényszerű, hogy bekövetkezzen, s legfőképpen úgy, ahogy bekövetkezett.

A 2010-2011-es bajnoki év tavaszi első öt fordulója még nem hozta meg a kellő fordulatot Bácsalmáson, ám az április másodikán lejátszott 20. fordulóban, a bajnoki  cím várományosának otthonában, már kimondottan balszerencsés körülmények között szenvedett vereséget a PVSE: Solt (1.) - Bácsalmás (15.) 3-2.

bacsalmas_soproni_2009._junius.jpg

Ezt követően viszont az áprilisban és májusban lejátszott további bajnoki és kupamérkőzéseken, már veretlen maradt a bácsalmási együttes. A sort a hazai pályán Kiskőrös (8.) ellen elért 2-1-es kupasiker nyitotta, majd ezt követte a 'félegyházi (14.) döntetlen (0-0) és a Kunszállás (7.) elleni győzelem (3-2). A Ladánybene (6.) elleni két - kupa és bajnoki döntetlenek (0-0) zárják keretbe az akasztói (12.) pontosztozkodást (2-2), hogy májusban tovább folytatódjon a PVSE sikerszériája. Előbb hazai pályán: Nagybaracska (3.) ellen (1-1) majd a 'vadkerti pálya használhatatlansága miatt, egy hét szünet után egy újabb győzelem zárja a sort, május 22-én, Hartán (11.) (1-0). Nem akármilyen sorozatot ért el a PVSE. A 8 mérkőzésen, 3 győzelem, 5 döntetlen, 9-6-os gólkülönbség a mérlege. Tehát a soltvadkerti vendégszereplésben nagyon nem volt benne a vereség, az ilyen különbségű vereség, semmiképpen:

27. forduló eredményei

Harta - Bácsalmás 0-1, Tompa - Kiskunhalas 1-2, Baja - Solt 2-3, Nagybaracska - Kunszállás 4-1, Kiskunfélegyháza - Ladánybene 0-2, Soltvadkert - Akasztó 2-2, Izsák - Kiskőrös 3-2, Kerekegyháza - Kalocsa 0-3 játék nélkül

Soltvadkert - Bácsalmás

8-1

Megyei I. osztály 25. fordulóból elhalasztott mérkőzés, 2011. május 25., szerda. Soltvadkert. Vezette: Szűcs Gábor - Csere Máté, Varga Zoltán. Ellenőr: Harsányi József.

A meglehetősen irreális talajú pályán már az ötödik percben vezetést szerzett az STE, de semmi sem indokolta, hogy ezt további hét kövesse... Kivéve, hogy: - ... Kettő-egyig egy igen küzdelmes mérkőzést láthattak a nézők, de miután a bíró belenyúlt a meccsbe, azzal a fura szabadrúgással, amiből gól született, és a két jogtalan piros lappal, eldőlt a mérkőzés... (Azon gondolkodtam: ha egy ilyen becsúszásért egyből piros lap jár, akkor vasárnap a hartaiak körülbelül jó, ha öten pályán maradhattak volna...)

- Ezt követően már macska egér játékot játszott velünk a vadkerti csapat! Sajnálom, hogy így alakult, normális játékvezetés mellett még egy igen színvonalas meccs is kialakulhatott volna...! Nekünk most el kell felejtenünk ezt a mérkőzést és a hétvégi Baja elleni meccsre kell koncentrálnunk, amelyen javíthatunk! - ezaz, fel a fejjel és előre!

Magyar Kupa 2011-2012.

Országos főtáblára kerülésért

Harta

Ladánybene

3-0

Kisszállás

Akasztó

5-7

Bács Megyei Kupa 2011.

Elődöntők eredménye

Gara

Solt

3-6

Bácsalmás erőnyerő

Bács Megyei Kupa döntő

Kiskőrös, 2011. június 8., szerda 17 óra

Bácsalmás

Solt


Bács Megyei Kupa elődöntő: Gara - Solt 3-6 (1-2) Bácsalmás labdarúgó csapatának a bajnoki szereplés viszontagságai mellett kellemes gondja is akad. A Magyar Kupa megyei selejtezői alapján feljutott a 2011-2012-es országos selejtező főtáblára, míg a megyei selejtezővel együtt zajló 2011. évi Bács Megyei Kupa döntőjébe is beverekedte magát, a korábbi sikercsapattal, Ladánybenével szemben. A döntő másik csapata, a Garán május 25-én lejátszott elődöntő alapján Solt lesz, június 8-án, Kiskőrösön, 17 órai kezdettel. Ennek a párosításnak köszönhetően, a PVSE akár győz, akár veszít, a bácskai csapat lehet a 2011. évi Szuper Kupa döntőjének egyik résztvevője is, amennyiben a Solt nyeri a bajnokságot...

Magyar Köztársaság Kupa 2011-2012. Mi után a megyéből hat csapat juthat fel az országos selejtező főtáblára, a már korábban ott a helyét biztosító - Bácsalmás, Gara, Solt, KTE - mellé a május 11-én lejátszott két mérkőzés eredménye alapján Harta és Akasztó csatlakozhatott és várhatják a főtábla sorsolását, akár a megyei szintnél egy fokkal már veretesebb ellenfelet, az országos selejtező első körében...

A PVSE csapata legközelebb Baja ellen lép pályára hazai pályán, május 29-én, vasárnap, a gyerneknapon 17 órai kezdettel

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 160
Tegnapi: 546
Heti: 706
Havi: 6 140
Össz.: 1 253 192

Látogatottság növelés
Oldal: Vasárnap új sorozat kezdődhet Bácsalmáson...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »