PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Bács-Kun SpKirályrt

2000. július 31.

V. évfolyam, 3. szám

Egy kupa itthon maradt

Gyermeknap 2000.

Két sportág, öt csapat eredményei

III. Testvérvárosok Tornája

A sport: híd, amely összeköt

BKS501.htm

BKS502.htm

BKS503.htm

BKS504.htm

BKS505.htm

BKS506.htm

BKS507.htm

BKS508.htm

BKS509.htm

BKS601.htm

BKS602.htm

BKS701.htm

BKS702.htm

BKS703.htm

BKS704.htm

BKS801.htm

BKS802.htm

BKS901.htm

BKS902.htm

BKS903.htm

Bács-Kun SpJrt

Egy kupa itthon maradt

Bácsalmás lakóinak, egyedüliként a városban, a Bácska Modul Kft. szervezett programot május elsejére. A kézilabdatornán a PVSE együttesein kívül, a Bácsbokod női felnőtt és ifjúsági együttese, míg a férfiaknál Dávod és a Délvidék csapatai nyújtottak jó szórakozást a PVSE sporttelepre kilátogató nézőknek. Ráadásul a Bácska Modul által a győztes együtteseknek felajánlott két serleg közül a férfiak az egyiket Bácsalmáson tartották.

Férfi eredmények: Bácsalmás - Dávod 25-20. Legjobb góldobók: Osztrogonácz 7 illetve Szántosi 8. Bácsalmás - Délvidék 31-20. Ld: Szalai 10 illetve Papp 6. Délvidék - Dávod 25-20. Ld: Papp 9 illetve Szántósi 9. A férfi végeredmény: 1. Bácsalmás, 2. Délvidék, 3. Dávod. A rendezők különdíjait a legjobb kapus: Kovács Péter (Bácsalmás), a legeredményesebb góllövő: Szántosi Tibor (Dávod), a legjobb mezőnyjátékos: Papp Tibor (Délvidék) érdemelte ki teljesítményével.

Női eredmények: Bácsbokod - Bácsbokod ifi 41-12. Ld: Takács 15 illetve Lengyel 6. Bácsbokod - Bácsalmás 26-19. Ld: Romsics 12 illetve Fenyvesi 8. Bácsalmás - Bácsbokod ifi. 26-7. Ld: Fenyvesi 11 illetve Lengyel 3. A női végeredmény: 1. Bácsbokod, 2. Bácsalmás, 3. Bácsbokod ifi. A rendezők különdíjait a legjobb kapus: Banász Katalin (Bácsalmás), a legeredményesebb góllövő: Fenyvesi Éva (Bácsalmás), és a legjobb mezőnyjátékos: Romsics Erzsébet (Bácsbokod) vehette át

Bács-Kun SpJrt

Gyermeknap 2000.

Bácsalmási összefogás a gyermeknapon

Nagy sikerrel zárult Bácsalmáson a Rákóczi Úti Általános Iskola 2000. évi gyermeknapja. A sport legyen a szenvedélyed gondolat jegyében lezajlott esemény jó szórakozást nyújtott gyermeknek és szülőnek, a különböző sporteseményekben tevékenyen részvevőnek, de annak is, aki külső szemlélőként csak a pályák széléről követte végig a fejleményeket. A rendező iskola elhatározása követésre méltó. Az egészséges életmódra nevelés fontosságát a jövőben nemcsak szóbeli meggyőzéssel, de tettekkel, a követésre méltó példaképek bácsalmási bemutatásával is hangsúlyozni szeretnék. A cél érdekében játékos, sportos versenyekre hívták meg a gyerekeket, szülőket egyaránt. A gyermeknap fénypontjaként, a kézilabda NB I-ben idén harmadik helyen végzett Pick Szeged csapatát nyerték meg a nemes célhoz. A teljesítményével nemzetközi hírnévre is szert tett együttes pedig elfogadta a bácsalmási meghívást abban a reményben, hogy további híveket toboroznak a Pick Szeged együttesének.

Nem különben a sokoldalú képességet igénylő és fejlesztő kézilabdasportnak.

A bemutató mérkőzés kezdetére, közel ezer érdeklődő állta körül a küzdőteret és köszöntötte vastapssal a Pick Szeged együttesét, benne a sokszoros válogatott Avar György csapatkapitányt, továbbá az 1970-es években a megyei bajnokságból indulva, az akkor még egycsoportos NB I/B 5. helyéig menetelő, Boros László edző által vezényelt Nagykanizsa és a helyi PVSE csapatát, a szegediek ellenfeleit.

 A mérkőzés egy-egy látványos megoldása ugyancsak tapsra ragadtatta a szép számú közönséget függetlenül attól, hogy melyik együttes mutatta be. A Pick Szeged és általa a kézilabdasport sikert aratott Bácsalmáson. Nem kevésbé a Rákóczi iskola, a sportos gyermeknap megrendezésével. Nem lehetne csodálkozni azon sem, ha a napokban egyre több gyerek jelentkezne testnevelőjüknél, hogy ő is kézilabdázni szeretne.

A gyermeknap végén sokan gratuláltak a rendező iskola igazgatójának az emlékezetes gyermeknapi programhoz.

- Csak az ötlet származik a Rákóczi iskolától. - mondja Németh István igazgató az események mozgató rúgója szerényen. - A színvonalas gyermeknap gördülékeny lebonyolítása csak nagy városi összefogással jöhetett létre. Ezúton is megköszönöm az Agráripari Rt., a Kähny Kft.. a Jusifa Kft., a Bácska Modul Kft., a Szabó-Kern Bt., a Vida Halkereskedés, az Áfész, a Csenger Csemege, a Kék Iris Patika, a Sárga Csikó Vendéglő, a PVSE, a Köves Bt., a Halászcsárda, az Álltapatika és a Weinhausz Kft. Bócsa által nyújtott segítő közreműködést és anyagi támogatást. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük, a Pick Szeged vezetőinek, hogy elfogadták meghívásunkat és csapatukkal felejthetetlen élményt nyújtottak a sportot kedvelő Bácsalmási lakosoknak, felkeltették a fiatalok figyelmét a kézilabdasport iránt.

Bács-Kun SpJrt

Két sportág, öt csapat, eredménye

Kézilabda Kecel - Bácsalmás 33-26 (15-14) Férfi megyei bajnokság 12. Forduló. Kecel, 200 néző. Vezette: Ambrus, Domonics. Legjobb góldobók: Hasziló 14, Forczek 7 illetve Róka 8, Csovcsics 6. Kitűntek: Hasziló, Forczek, Béla illetve Csovcsics, Bilinovics, Németh. Az alapszakaszban már első helyezettnek tekinthető Kecel csak az utolsó 15 perben tudott a PVSE fölé kerekedni.

Jánoshalma - Bácsalmás 27-25 (16-11) Női megyei bajnokság 13. Forduló. Jánoshalma, 100 néző. Vezette: Hegedűs Gyula, Petrovácz Gyula. JSE: Balogh - Simity 4, Horváthné 4, Rátai 15, Harczi, Gémes, Lencse. Csere: Kurucz, Kovács, Zoo, Horváth, Vancsura. Edző: Rátai Róbertné. PVSE: Banász - Csőke II., Fenyvesi 10, Lukács 4, Csőke I., Árpád 8, Rudics 2. Csere: Máté 1, Bozóki, Gertner, Halász. Edző: Lukács Zsuzsanna.

A 18. percig fej-fej mellett haladt a két csapat (8-8), majd a félidő végéig a JSE szerzett 5 gólos előnyt. A folytatásban a PVSE került fölénybe és az 50. Percben a vezetést is megszerezte (21-22). Már-már úgy tűnt, hogy a PVSE biztos győzelmet szerez, ám a hazai együttes 24-24-es állás után Rátai vezérletével diadalmaskodott és ezzel a tömör élmezőny élére ugrott, megelőzve Csávoly, Bácsalmás és a Tompa együttesét. Kitűntek: Balogh, Rátai, Simity illetve Banász, Fenyvesi, Árpád.

Labdarúgás Bácsalmás - Hetényegyháza 0-1 (0-0) Megyei I. osztály, 24. Forduló, 2000. Május 7. Bácsalmás, 300 néző. Vezette: Ignácz, Bánfi, Varga. Kitűntek: Török, Körmöczi, Barna.

A vendégek, a második félidő 5. percében szerezték meg a győzelmüket jelentő gólt. Lantos lövése nyomán a labda a jobb oldali kapufa tövéről pattant a gólvonalon túlra.

Bácsalmás - Hetényegyháza 2-2 (1-0) Megyei ifjúsági bajnokság, 24. forduló, 2000. Május 7. Bácsalmás, 100 néző. Vezette: Bánfi, Varga. Góllövők: Máté, Snyehola. Kitűntek: Tóth Zs., Kubina, Turcsányi, Bodrogi T. A PVSE kétszeri vezetés után sem tudta a három pontot begyűjteni, így a helycsere most elmaradt.

Kunbaja - Bácsalmás 1-8 (1-2) Megyei serdülő bajnokság, 16. Forduló, Kunbaja, 2000. május 6. Vezette: Zámbó András. A PVSE góllövői: Tóth Zs., 5, Radics 2, Varga. Kitűntek: Tóth Zsolt, Sáfár Tamás, Radics Tibor, Szabó Zsolt, Gombor Csaba. Kővári Péter edző csapata, Tóth Zsolt vezérletével különösen a második félidőben volt elemében.

Kézilabda Bácsalmás - Zsana 35-28 (18-13) Megyei férfi bajnokság 13. Forduló, 2000. Május 6. Bácsalmás, 150 néző. Vezette: Keszi Géza, Hegedűs Gyula. PVSE: Kovács - Németh 6, Bilinovics 1, Honti 4, Róka 5, Csovcsics 7, Osztrogonácz 12, Szente, Györki, Szakola, Gertner, Zátonyi. Kitűntek: Osztrogonácz János, Németh Balázs. Az első félidő után a kelleténél hosszabb szünetet tartott a PVSE és a vendégek kiegyenlítettek: 18-18. A folytatásban azonban biztosan győzött a Szalai Zoltánt búcsúztató hazai gárda.

Labdarúgás Soltvadkert - Bácsalmás 2-0 (0-0) Megyei első osztály, 25. forduló május 14. Soltvadkert, 200 néző. Vezette: Tóth, Rogács, ifj. Lencsés. Kitűnt: Tóth Csaba, Körmöczi Roland. A mérkőzés 60. percében még pontszerző volt a végig mezőnyfölényben játszó PVSE, ám ezt követően két gyors kontratámadásból két gólt lőtt az STE csapata.  A PVSE előtt két javítási lehetőség kínálkozik: május 21-én Bátya, majd egy héttel később Kunbaja csapata ellen.

Soltvadkert - Bácsalmás 7-2 (5-1) Megyei ifjúsági bajnokság 25. Forduló, május 14. Soltvadkert. Vezette: Rogács, ifj. Lencsés. Gólszerzők: Csőke Attila, Páhor Zsolt. Kitűnt: Jaszenovics, Csőke. A PVSE két remekbe szabott gólt ért el Vadkerten... Az elsővel még 1-0-ra vezetett is, ám ezt követően a hét támadásból hat gólt elérő STE csapatával szemben ez kevésnek bizonyult.

Bácsalmás - Tompa 6-0 (3-0) Megyei serdülő bajnokság 17. forduló, május 13.,. Bácsalmás. PVSE: Jaszenovics - Sáfár, Gombor, Varga, Barcsák, Szabó Zs., Tóth Zs., Hajdú, Radics, Csehó Kovács, Sípos. Csere: Laczi, Szabó T., Lukács, Juhász, Molnár. Edző: Kővári Péter. Góllövők: Csehó Kovács 2, Tóth Zs., Hajdú, Radics, Sípos 1-1

A tompai fiatalok ellen elért győzelem igazi csapatmunka volt. Örvendetes, hogy Tóth Zsolt mellett többen is a góllövő cipőjüket húzták fel ezen a mérkőzésen. A serdülők is dobogós helyezésért küzdenek. A hátralévő két mérkőzésen idegenben bizonyíthatják, hogy kellő megalapozottság van a mindenképpen tehetséges csapat célkitűzésében.

Kézilabda Kiskunfélegyháza - Bácsalmás 20-26 (7-13) Megyei férfi bajnokság, 14. forduló, május 13. Kiskunfélegyháza. PVSE: Kovács - Németh 4, Bilinovics 1, Honti 3, Gertner 2, Róka 5, Csovcsics 8, Szente 1, Szakola 2, Zátonyi. Kitűntek: Kovács, Csovcsics.

A PVSE ezzel a győzelmével a IV. helyen zárta az alapszakasz küzdelmeit. Kovács Péterék legközelebb a rájátszásban lépnek pályára, május 27-én, Bácsalmáson. Az ellenfelek: Kecel, Kunszentmiklós, Tiszakécske.

Tiszakécske - Bácsalmás 25-33 (12-16) Megyei női bajnokság, 15. Forduló, május 13. Tiszakécske. PVSE: Banász - Máté 2, Fenyvesi 12, Lukács 2, Gertner 1, Árpád 8, Rudics 3, Csőke I., Csőke II. Bozóki 4, Cs. Kovács Kitűnt: Fenyvesi, Árpád, Bozóki.

A bajnokság élcsoportja a 15. Forduló után: 1. Tompa 18, 2. Csávoly 17, 3. PVSE 16, 4. Jánoshalma 15 ponttal. Május 17-én a Tompát akár utol is érheti a PVSE...

Labdarúgás Kelebia - Bácsalmás 2-0 (1-0)  Megyei serdülő bajnokság, Déli csoport, 18. Forduló. Kelebia, 2000. május 20. A végig mezőnyfölényben játszó PVSE dolgozta ki a jobbnál jobb helyzeteket, a gólokat viszont a már bajnok Kelebia rúgta. A Kelebia csapatának ezúton is gratulál a PVSE csapata. Kitűntek: Sáfár, Csehó Kovács, Sípos és a serdülő korosztálytól búcsúzó Varga.

Bácsalmás - Bátya, játék nélkül 3-0 Megyei I. osztály, 26. Forduló, május 21. Bácsalmás, 500 csalódott néző. A vendégek helyett egy telefonüzenet érkezett 14,45-kor(!), hogy a bátyai csapatot szállító busz „lerobbant", ezért nem jönnek. A szabályok értelmében, a három pontot, a PVSE csapatai kapták 3-0-as gólkülönbséggel.

A szurkolók azért nem maradtak mérkőzés nélkül. A PVSE felnőtt csapata az ifjúságival meccselt. A nagyok 3-0-ra vezettek, amikor szokatlan közjáték zavarta meg a játékukat. Félhatkor a játékvezető magához rendelte a PVSE felnőtt együttesét, majd ahogy elő van írva, a kezdőkörbe vezette. Illő módon köszöntötték a nézőket, majd Sánta sporttárs a derbi kezdetét jelző egy helyett hármat fújt a sípjába, véget vetve a szabályszerű ceremóniának, majd folytatódott a Bácsalmás-Bácsalmás biztos hazai sikert ígérő házi rangadó. A szünetig újabb három gólt termeltek be Kővári Péterék. A 6-0-s félidő után a Balla Csabával megerősített ifisták is lőttek két gólt. Végül a 9-2-es eredmény Kővári Ákos, 2, Szőcs Gábor 2, Bálint Zoltán, Kővári Péter, Bögre Károly, Körmöczi Roland, Tóth Csaba illetve Balla Csaba és Csőke Attila 1-1 góljával alakult ki.

Bácsalmás - Bátya, játék nélkül 3-0 Megyei ifjúsági bajnokság, 26. Forduló. Bácsalmás, május 21. Az ok lásd, mint fent!

Kézilabda Bácsalmás - Tompa 28-29 (15-12) Megyei női bajnokság 16. forduló, május 20. Bácsalmás, 100 néző. Vezette: Korponai Mihály egyedül. Legjobb góldobók: Fenyvesi 12, Árpád 7, Lukács 4, Gertner 3.

Félpénzes játékvezetés Kezdetben még örült is a hazai csapat: fél pénzen nyerhetnek a listavezető Tompa ellen. A győzelembe vetett hitet erősítette, hogy a vendégek a lehetséges héttel szemben csak hat játékossal vették fel a küzdelmet. Legalább 16. percig úgy tűnt sima hazai győzelem lesz (9-4), ám ezt követően Korponai sporttárs is „beállt" játszani és az amúgy sportszerű mérkőzés további részében 11 hétméteressel, 8 kétperces kiállítással és egy kizárással büntette a PVSE együttesét. Szemben a Tompa ellen ítélt 2 büntetővel és 1 kiállítással, amely ugyanolyan eszközökkel harcolt, mint a PVSE, amely így négypontos hátrányba került a listavezető Tompával szemben.

Labdarúgás Kunbaja - Bácsalmás 1-3 (1-1) Megyei I. osztály, 28. forduló, május 28. Kunbaja, 400 néző. Vezette: Wittman, Horváth, Szabó. Gólszerzők: Csipak János (1-1) illetve Barna (1-0), Tóth Csaba (2-1), Balla Csaba (1-3). Kitűntek: Sáfár Csaba, Csipak János illetve Szőke István, Tóth Csaba, Bögre Károly, Kővári Péter.

A nagy hőség ellenére is nagy iramú, jó színvonalú mérkőzésen diadalmaskodott a PVSE. Ezzel a győzelemmel, amennyiben a Harta ellen hazai pályán is győz a Kiss Baranyi Sándor együttese, teljesül a célként kitűzött 40 pont elérése. Ez persze nem lesz könnyű, mert a hartai Szauer az utóbbi két mérkőzésen 8 gólt lőtt, ám tehette, mert nem Török Tapszi vette őrizet alá. A jelenlegi 11. helyezésben is lehet még javulás, amennyiben a Bátya eredményeit törlik, mert többször nem állt ki a bajnokság végén. Akkor pedig a PVSE jóval a tizedik helyezésen belülre kerül, az elmúlt évtized legjobb eredményét elérve.

Kunbaja - Bácsalmás 2-6 (1-3) Megyei ifjúsági bajnokság 28. forduló, május 28. Kunbaja, 150 néző. Vezette: Horváth, Szabó. Gólszerzők: Páhor Zsolt 2, Csőke Attila, Máté Péter, Bodrogi Tamás, Tóth Zsolt. Kitűntek: Páhor, Máté, Szemán Attila. A fiatalok biztos győzelmet arattak a szomszédvár együttese ellen és őrzik bronzérmes helyüket.

Mélykút - Bácsalmás 1-2 (1-0) Megyei serdülő bajnokság, elhalasztott mérkőzés. Mélykút, 2000. május 29. Gólszerzők: Tóth Zsolt, Hajdú Gyula. A bajnokság utolsó mérkőzésén, a kapus Jaszenovics Zoltán vezérletével a PVSE összes játékosa kiváló teljesítményt nyújtott. A jövő szempontjából csak egy gond akad a végül bronzérmes helyen végzett csapat körül: a Pick Szeged NB I-s kézilabda csapatához igazoló Csehó Kovács Fecót hogyan, legfőképpen kivel pótolják? Csehó Kovács a gyermeknapi kézilabda-show során góllal mutatkozott be a neves szegedi együttesben egyelőre jobb szélen. A szegediek, a Barcelonához távozó világklasszis, 205 centis átlövő, Nagy László megüresedett posztját szeretnék betölteni, a ma még inkább ballábas bombázó leigazolásával. 

Kézilabda Csávoly - Bácsalmás 25-23 (11-12) Megyei női bajnokság, 17. Forduló, május 28., Csávoly. Vezette: Romsics, Fodorné. Legjobb góldobók: Árpád 8, Fenyvesi 6, Csőke I. 5. Kitűntek: Banász, Árpád, Csőke I. Sokáig úgy tűnt, megszakad a Csávoly elleni nyeretlenségi sorozat, ám a második félidei jobb teljesítményével ismét csávolyi siker született.

Megyei férfi bajnokság. Rájátszás I. forduló, az 1-4. helyezésért. Bácsalmás, PVSE pálya, 2000. május 27.

A bajnokság lebonyolítási rendjének megfelelően az alapszakasz negyedik helyén végzett PVSE, a harmadik Kunszentmiklós és a második Tiszakécske együttesével vívott körmérkőzést a bajnoki címért. A jelenleg listavezető Kecel együttese szabadnapos volt. A mérkőzéseket Frisch Margit, Keszi Géza és Papp Tibor vezették.

Bácsalmás - Tiszakécske 25-33 (16-12) Legjobb góldobók: Róka 10, Németh 5, Honti, Gertner 2-2. Kitűntek: Osztrogonácz (k), Róka, Németh. A mérkőzés nagy részében a PVSE vezetett. A Kécske csapata a 45. percben egyenlített (22-22) majd elhúzott a hazai együttestől.

Kunszentmiklós - Tiszakécske 29-25 (13-9)

Bácsalmás - Kunszentmiklós 29-39 (14-19) Gólszerzők: Csovcsics 10, Róka, Honti 4-4. Kitűntek: Csovcsics, Róka. A hazai pályán a bajnoki címre törő Kunszentmiklós ellen is veréség született. A PVSE együttesének már a negyedik helyezés is szép eredmény. Figyelembe véve, hogy Kecelen, Kunszentmiklóson, Tiszakécskén méretes sportcsarnok áll a csapatok rendelkezésére, ennek megfelelően anyagiakban is többet áldoznak a csapatokra.

Labdarúgás Bácsalmás - Harta 0-3 (0-2) Bácsalmás, 400 néző. Vezette: Pákolicz, Csere, Hodován. Bácsalmás: Bodrogi K. - Török, Száhl, Tóth Cs., Barna, Bögre, Bálint (Kiss B. Cs.), Kővári P., Mándity (Tóth Zs.), Kővári Á. (Gergely), Szőcs. Edző: Kiss Baranyi Sándor. Harta: Badó - Ispán, Polánszky, Tomolák, Vejtei, Döbrentei (Kutok), Bujáki (Lehoczky), Veres, Szauer, Lőrinczy, Kovács. Gólszerzők: Bujáki 2, Kovács.Kitűntek: Tóth Cs., Gergely illetve Ispán, Bujáki, Kovács. Ifjúsági mérkőzés: Bácsalmás - Harta 6-0 (4-0). Gólszerzők: Páhor 2, Csőke, Bodrogi T., Szemán, Snyehola. Kitűntek: Páhor, Bodrogi T., Snyehola.

Bács-Kun SpJrt

Testvérvárosok Labdarúgó Tornája 2000.

Bácsalmás, 2000. június 17-18. Bácsalmáson, harmadik alkalommal került lebonyolításra a Testvérvárosok Tornája. A PVSE együttese a horvát Bizovac, a szomszédvár Mélykút és a német Backnang csapatait megelőzve ismét az élen végzett. A helyi Foci Játékvezető Egyesület tagjainak - Prikidánovics Antal, Balázs Golyó József, Lasancz Ferenc - játékvezetése mellett, a színvonalas, gólokban gazdag mérkőzéseken, a következő eredmények születtek:

Mélykút - Backnang 6-2 Gólok: Huszár 3, Kiss K., Kiss I., Dervaderics illetve Burcz, Pehlka. Bácsalmás - Bizovac 3-2 Gólok: Snyehola, Berényi, Párczen illetve Resetar, Paudenovics. Bácsalmás - Mélykút 1-0 Gól: Snyehola. Bizovac - Backnang 3-1 Gólok: Resetar 2, Paudenovics illetve Pilavic. Bizovac - Mélykút 5-1 Gólök: Paudenovic 2, Resetar, Francic, Sudar illetve Kiss I. Bácsalmás - Backnang 6-1 Gólok: Snyehola 3, Párczen, Tóth Zs. Molnár illetve Burcz.

A torna végeredménye: 1/ Bácsalmás 9 pont (10-3) 2/ Bizovác 6 pont (10-5) 3/ Mélykút 3 pont (7-8) 4/ Backnang 0 pont (4-15)

A torna legjobb kapusa: Benjamin Wich (Backnang) A legjobb mezőnyjátékos: Ivan Sudar (Bizovac) A torna gólkirálya: Snyehola Ákos (Bácsalmás)

Bács-Kun SpJrt

Sport: a híd, amely összeköt

Testvérvárosok Labdarúgó Tornája 2000.

503.2_tlt_2000._baratsag_2000..jpg

503.1_eredmenyhirdetes_tlt_2000..jpg

503.4_tlt_2000._jatekvezeto_-_ove_a_labda....jpg

Fent: A Testvérvárosok Tornája 2000. Ifjúsági labdarúgótornán szereplő: Bizovác, Backnang, Mélykút és Bácsalmás csapatainak játékosai és vezetői a kétnapos, ismét hazai sikert hozó, jól sikerült, színvonalas torna eredményhirdetése után Alatta: Az ünnepélyes eredményhirdetés után Tenyér István a PVSE elnökhelyettese méltatta a két napon tapasztalt erőfeszítéseket és a jövő évi viszontlátás reményében bezárta az idei nemes vetélkedést. A képen jobbról: Tenyér István, Kiss Baranyi Sándor, Márkulin Márk és a bizováci csapatvezető látható. A kép hátterében Prikidánovics Antal és Losoncz Ferenc játékvezetők. Lent kettőjük között: Balázs Golyó József

Barátság 2000.

503.5_tlt_2000._bajnokcsapat_bacsalmas.jpg

A Testvérvárosok Labdarúgó Tornája 2000. kupagyőztese, a Bácsalmási Petőfi VSE. Edző: Kiss Baranyi Sándor. 1998. II. helyezés 1999. I. helyezés A legeredményesebb góllövő 2000-ben: Snyehola Ákos

503.6_tlt_2000._masodi_bizovac.jpg

A torna második helyezett együttese:  Bizovác (Horvátország). 1998. III. helyezett 1999. III. helyezett A legjobb mezőnyjátékos 2000-ben: Ivan Sudar

503.7_tlt_2000._harmadik_melykut.jpg

A torna harmadik helyezett együttese: a Nagymegyer (Szlovákia) helyett példás sportszerűséggel beugró Mélykút csapata.

503.8_tlt_2000._negyedik_backnang.jpg

A torna negyedik helyezett együttese: Backnang (Németország). 1998. IV. helyezett 1999. nem vettek részt. A torna legjobb kapusa 2000-ben: Benjamin Wich.

A helyi Önkormányzat - a Petőfi VSE szervezésében  és a Foci Játékvezetők Egyesület tagjainak tevékeny részvételével, - az idén immár harmadik alkalommal rendezte meg a hagyományos, népszerű sporteseményt, léptek pályára Bácsalmás és testvérvárosainak ifjúsági csapatai a díszes trófeáért.

Bács-Kun SpJrt

Testvérvárosok Labdarúgó Tornája 2000.

Csapatok

Ba.

Biz.

Mk.

Bac

Gy

D

V

Ag

Kg

Pont

Hely

Bácsalmás

2

3-2

1-0

6-1

3

-

-

10

3

9

I./+7

Bizovác

2-3

0

5-1

3-1

2

-

1

10

5

6

II./+5

Mélykút

0-1

1-5

0

6-2

1

-

2

7

8

3

III./-1

Backnang

1-6

1-3

2-6

0

-

-

3

4

15

0

IV./-11

Góllövők

SE

1.

2.

3.

Összes

Hely

Jegyzet

1. Snyehola Ákos

Bácsalmás

1

1

3

5

I.

2. Marijan Resetar

Bizovác

1

2

1

4

II.

3. M Paudenovics

Bizovác

1

1

2

4

II.

4. Huszár Ferenc

Mélykút

3

-

-

3

IV.

5. Kiss Imre

Mélykút

1

-

1

2

V.

6. Párczen Zoltán

Bácsalmás

1

-

1

2

V.

7. Burcz Viktor

Backnang

1

-

1

2

V.

Berényi Krisztián

Bácsalmás

1

-

-

1

 

Dervaderics Gábor

Mélykút

1

-

-

1


Kiss Krisztián

Mélykút

1

-

-

1


Pilavic Ali

Backnang

-

1

-

1


Tóth Zsolt

Bácsalmás

-

-

1

1

stb.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 336
Tegnapi: 160
Heti: 496
Havi: 6 493
Össz.: 2 067 833

Látogatottság növelés
Oldal: Bács-Kun Sport V./3. 2000.07.31.
PRO-SPORT - © 2008 - 2024 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »