PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Madaras - Bácsalmás 2-2 (1-1)

Szereztünk egy pontot, meg nem is...

Szeptember 8-án, csütörtökön, megkezdte szereplését a bácsalmási serdülő csapat a megyei bajnokság Déli csoportjában. A PVSE a következő összeállításban érte el a dicsértes, 2-2-es döntetlen eredményt: Rapcsák Balázs (Koncsok Ervin) - Szabados Simon, Németh Olivér, Kőhalmi Áron, Mátrai Roland - Figura Ákos, Nincsevics Roland, Koncsok Erik, Schneider Bence - Tandari Martin ( Szénási Bence),  Páncsics Bence (Rapcsák Balázs). Edző: Bögre Károly. A szabály szerint viszont pont nélkül maradtak a 2011-2012-es bajnoki év második fordulójában...

11.09.08._bacsalmas_serdulo.jpg
Talán érthető a temetői hangulat... Egy helyett nulla pont?

A mérkőzés krónikája:

Egy pont 21. perc: egy gyors hazai kontratámadás futott a pályán, amelynek végén Fabisovics Bence villámgyorsan kiugrott az almási védők gyűrűjéből, kicselezte az őt oldalra kiszorító Rapcsákot, majd keresztbe lőtt labdája épphogy elkerülte a bal alsó sarkot.

Három pont 34. perc: villámgyorsan elvégzett vendég szabadrúgás után Koncsok Erik remek ütemben ugratta ki Nincsevicset Rolandot, aki lefutotta védőjét, majd 11 méterről higgadtan a kapu bal oldalába helyezte a labdát: 0-1.

Egy pont 45. perc: a hazaiak úgy mennek át rajtunk, mint kés a vajon. Az akció végén a balszélsőjük az alapvonalról keresztbe belőtt labdáját Rédl Márk alig egy méterről lőtte a hálóba. Ez azért is volt fájó momentum, mert a középkezdésre már nem is maradt idő: 1-1. 

50. perc: Rédl Márkot a félpályánál megint engedjük egyedül kitörni, de ő a 16-oson belülre érve ajtó-ablak helyzetben, a szünetben csereként a kapuba álló Koncsok Ervinbe lő. Nagy helyzet volt!

51. perc: formás, szemre is tetszetős 'almási támadás futott a pályán, amikor Nincsevics Roli passzolt Koncsok Erik elé, akinek a tizenhatos csücskéről leadott remek, jobb alsó sarokra tartó löketét bravúrral tolta szögletre a hazai kapus.

Nulla pont 53. perc: megint a bal oldalunkat kergetik az őrületbe a hazaiak, amely akció végén Nahlik Szabolcs elé került a beadás és egy igazítás után a kapu bal sarkába lőtte a labdát: 2-1.

55. perc: Nincsevics fordult le egy ügyes csellel a tizenhatoson belül védőjéről, a tizenegyes pontnál azonban jégkorongnyelven szólva a lövés pillanatában felszedik az ütőjét....  A bíró továbbot intett. Ezek után nagyon megnyomta a az iramot a bácsalmási csapat, aminek eredményeként erőfeszítéseiket siker koronázta

Egy pont 71. perc: Rapcsák szöktette a jobb szélen Figura Ákost, aki a tizenhatosnál lyukra futó Koncsok Erikhez passzolt. Utóbbi tolt egyet a játékszeren, majd ballal középről higgadtan a kifutó kapus hasa alatt a kapu közepébe lőtte: 2-2. Ahátralévő időben mindkét csapat próbálkozott a győztes gólt megszerezni,de a végeredmény már nem változott.

11.09.08._bacsalmas_serdulo_madarason...jpg
 Madaras - Bácsalmás 2-2 (1-1)

Összegzés: A változatos, fordulatokban gazdag mérkőzésen a PVSE a hazai csapatnál lényegesen fiatalabb korú csapattal is sikerrel vette fel a küzdelmet, ám az igazi fordulat a mérkőzés lefújása után következett, amikor a megszerzett pont szertefoszlott.

Nulla pont? Amint azt Bögre Károly edző elmondta, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség új szabálya szerint, a serdülő csapatban csak 12 éven felüli játékosok szerepeltethetők! A bácsalmási csapatban ennyi, vagy ennél idősebb játékos, csak nyolc van! A többi mind fiatalabb. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel Madaras kapja majd a győzelemért járó pontokat, hisz ez a mérkőzés úgy értelmezhető, mintha az almási csapat csak 8 emberrel állt volna ki. Így a megszerzett egy pont is kámforrá vált...

5.sz. HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 2011-2012

Fegyelmi Bizottság határozatai: ...... UP/11/2011-2012. számú Fegyelmi Bizottsági határozat: A FB a Madaras SE - Bácsalmási PVSE 2011. szeptember 08. napján elmaradt megyei U-16. Dél bajnoki mérkőzés 3 bajnoki pontját 3:0 gólkülönbséggel a vétlen Madaras SE csapatának javára igazolja.

 PVSE: ki is állt, meg nem is. A szövetség szerint - nem... A csapatok amúgy jót játszottak... Régen, csak azt büntették, ha valamely csapat túlkoros játékosokat próbáltak pályára küldeni... Ma már a korosztályhoz képest fiatalabb játékosok szerepeltetése is, a büntetendő cselekmények közl tartozik... KI érti ezt?

Figura Tibor - pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 179
Tegnapi: 546
Heti: 725
Havi: 6 159
Össz.: 1 253 211

Látogatottság növelés
Oldal: Madarason szereztünk is egy pontot, meg nem is...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »