PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Bács-Kun Sport

2000. augusztus 28.

V. évfolyam, 6. szám

Továbbra is veretlen a PVSE, de...

Izsák - Bácsalmás 7-1 (4-1)

A szerdai vereség sem kisiklás volt?

Izsák- Bácsalmás 5-2

NÉGY MAGYAR A VILÁGVÁLOGATOTTBAN

BOTRÁNY AZ OLIMPIAI ÉRMEK KÖRÜL

SYDNEYBEN ESIK A HÓ

HAKKINEN NYERTE A BELGA NAGYDÍJAT

FLORENTINO PEREZ LEHET A G14 ELNÖKE

A GALATASARAY ZIDANE-T SZERETNÉ

BKS501.htm

BKS502.htm

BKS503.htm

BKS504.htm

BKS505.htm

BKS506.htm

BKS507.htm

BKS508.htm

BKS509.htm

BKS601.htm

BKS602.htm

BKS701.htm

BKS702.htm

BKS703.htm

BKS704.htm

BKS801.htm

BKS802.htm

BKS901.htm

BKS902.htm

BKS903.htm

Ladánybene - Bácsalmás 0-0

Továbbra is veretlen a PVSE, de...

Labdarúgás, megyei I. osztály, 3. Forduló. Augusztus 20. Ladánybene. Az idegenben kivívott döntetlen eredményt, még dicséretesnek is mondhatnánk, ha nem tudnánk: tavaly három pontot szerzett Bácsalmás együttese az újonc Jánoshalma és Kiskunmajsa ellen. Most ugyan veretlen maradt a frissen felkerült Szakmár és Ladánybenével szemben, ám a gyűjtemény csak két pont!

Egyesek, a három fordulóban megszerzett 5 pontot azonban jónak tartják. Sőt, mások úgy fogalmaznak: hárommérkőzésenként 5 ponttal már kiegyeznének. Ez ugye, az őszi idényben 25, a bajnokság végére 50 pontot jelentene. Maradjunk az elvárások szintjén ennyiben. Ez passzol a Kiss Baranyi Sándor hároméves csapatépítési elképzeléseihez is. Nevezetesen ahhoz, hogy a harmadik évben, már valami veretesebb eredményt kellene letenni a szurkolók elé. A már említett 50 ponttal pedig legalább az első hatban lehetne végezni.

Azonban az újoncoknál maradva más figyelemre méltó dolog is szembetűnik. Tavaly az említettek elleni két őszi mérkőzésen gólokban gazdag mérkőzéseken szereztük a három pontot. A két mérkőzésen 5-6 volt a PVSE gólkülönbsége. Most két pont és 1-1. A védőjáték javulása már az előző bajnokság tavaszi idényében is megmutatkozott, ám a támadójáték továbbra is döcögősre sikeredett és ez, az új bajnokságban sem javult, legalábbis az eddigi három mérkőzésen!

A 2000-2001-es bajnoki év negyedik mérkőzésén a Jánoshalma ellen, a veretlenül megvívott eddigi mérkőzések ellenére is van némi restanciája a csapatnak. Az adósság főleg a bácsalmási gólokban mutatkozik meg. Tavaly ősszel, az első tíz mérkőzés gólkülönbsége 23-20 (!) volt. Szőcs Gabi vezérletével mérkőzésenként több mint két gólt rúgott a PVSE. Tavaly pontosan a Jánoshalma ellen indult be a 10. fordulóig tartó gólgyártás, tehát most itt a remek alkalom, hogy a tettek mezejére lépjen a támadósor is.

Csakhogy Ladánybene és Jánoshalma között félúton történt valami. A nyolcadik fordulóból előrehozott Izsák elleni idegenbeli mérkőzés, ami a csapatért szurkolókat is megdöbbentette. No, nem az, hogy előrehozták a mérkőzést...

Az eredmény:

Izsák - Bácsalmás 7-1 (4-1)

Izsák, 300 néző. Vezette: dr. Magó (Varga, Szűcs) Izsák: Molnár - Horváth, Tóth Cs. Bonea, Jávorka, Török B., Mezei G. (Virágh), Mezei Zs., Juhász (Kuti), Mezei K. (Szabó Z.), Gréczi. Edző: Gréczi Gábor. Bácsalmás: Tomik - Török (Bodrogi T.), Száhl, Körmöczi, Kálmán, Barna, Kovács (Bögre), Kővári P. (Csipak), Pintér, Szőcs, Tóth Cs. Edző: Kiss Baranyi Sándor. Gólszerzők: Juhász 3, Jávorka, Mezei G., Bonea, Virágh illetve Tóth Csaba. Kiállítva: Szőcs Gábor, a 65. Percben. Kitűnt: Juhász, Jávorka, Török B., Mezei Zs. illetve Tóth Csaba.

A PVSE számára 10. percig tartott a mérkőzés. Ebben az időszakban a gyors hazai gólt még kiegyenlítette, ám az egyenlítő gól után közvetlenül ismét megszületett az izsáki vezetés. A mérkőzés további részében, pedig már csak a különbség volt kérdéses. Ráadásul Szőcs Gábort a bíró uránrúgásért kiállította...

Az ifjúsági csapat sem járt jobban. Az eddig még pontot sem vesztett PVSE az első három mérkőzésén csupán 3 gólt kapott, most egyszerre ötöt.

Izsák- Bácsalmás 5-2

Ezek után kitudja mi lesz a bajnokság 4. fordulójában a Jánoshalma elleni bácskai rangadón?  Válasz, a 2. Oldalon.

A dokumentum teteje


Bácsalmás - Jánoshalma 1-2 (0-0)

A szerdai vereség sem kisiklás volt?

Megyei I. osztály, 4. Forduló. 2000. augusztus 27. Bácsalmás, 300 néző. Vezette: Nagyhegyesi. Bácsalmás: Tomik - Török (Kővári Ákos), Kálmán, Száhl, Barna (Csipak), Körmöczi, Kálmán, Kovács, Pintér, Kővári Péter, Bögre (Páhor), Tóth Csaba. Edző: Kiss Baranyi Sándor. Jánoshalma: Kiss - Ádám, Mizsér (Horváth), Deákfalvi, Krizsán, Sánta, Doszpod (Németh), Wettstein (Urbán), Sáfár, Szabó Kornél, Fenyvesi. Edző: Szabó Gábor. Gólszerzők: Csipak illetve Fenyvesi, Ádám. Kitűntek: Csipak illetve Sáfár, Fenyvesi, Wettstein.

Mérkőzés előtt Kiss Baranyi Sándor (PVSE) - A szerdai mérkőzést szeretnénk feledtetni (1-7). Szabó Gábor (JSE) - A várakozástól erősen elmaradtunk még akkor is, ha tudtuk, hogy az első hat mérkőzésen négyszer vendégként lépünk pályára. Ez nem menti a csapat eddigi teljesítményét és az én saját felelőségemet sem. Tartozunk a PVSE-nek is. Tavaly otthon tisztán győztek, ám a visszavágón a bíró segédletével szenvedtünk egygólos vereséget. A mostani mérkőzésünkön ponttal szeretnénk távozni Bácsalmásról!

Epizódok a mérkőzésről Az első félórában csupán Pintér egyéni akciója érdemel említést, amikor lövését Kiss csak bravúrral tudta szögletre menteni.

A mérkőzés középső harmadában a vendégek fölényében telt. A 33. Percben Szabó Kornél harcolt ki egy tizenegyest. A büntetőt is a sértett végezte el, ám a kapu baloldalára helyezett lövését Tomik kivédte. Az első félidőben tehát egyik csapat sem tudott fölénybe kerülni. A szünet után folytatódott a JSE nyomás és a PVSE védelme kétszer is megingott: a 47. percben Fenyvesi a balösszekötő helyén játszotta magát tisztára, majd 14 méterről a balalsó sarokba lőtte a vezető gólt: 0-1.

A 64. percben ismét Fenyvesi akciózott a bal oldalon, majd a védők mögé kerülve a kapu elé érkező Ádámhoz passzolt, aki senkitől sem zavarva a kapuba helyezte a második jánoshalmi gólt: 0-2. Az utolsó félórában cserékkel frissítette csapatát Kiss Baranyi edző, aminek hatására fölénybe került a PVSE, de csak szépíteni sikerült. A 65. percben Csipak vehette le a tizenhatos előtt a labdát, majd lefordulva védőjéről, kapura lőtt. A labda a baloldali kapufáról vágódott a gólvonalon túlra: 1-2. A továbbiakban hiába játszott fölényben a PVSE még egyenlíteni sem sikerült, egy olyan mérkőzésen, ahol az ellenfél a verhető kategóriába tartozik és eddig csupán 2 pontot szerzett.

A nagyobb akarat döntött A közepes iramú és színvonalú mérkőzésen a nagyobb akarattal és elszántsággal pályára lépő vendégek megérdemelten győztek. Ezúttal Szabó edző nyilatkozata sem égbe kiáltott szó maradt. A PVSE egyhetes felkészülése nem tett jót a csapatnak morálisan. Talán majd idegenben Tiszaalpáron javít!

Az ifjúsági együttes a hétközi 5-2-es vereség után ismét győzött. PVSE-JSE 2-1. Ezzel továbbra is az élen áll 100 %-os teljesítménnyel. (Az izsáki vereség csak a 8. fordulóban aktivizálódik...)

A dokumentum teteje


Mi történt az elmúlt héten a sportvilágban?

A htlm:\\sportindex.hu jelenti

2000. augusztus 22. Kedd

A SZÖVETSÉG JÓVÁHAGYTA KEMÉNY KERETÉT

(MTI) A Magyar Vízilabda Szövetség, mai sajtótájékoztatóján elmondták, hogy az elnökségi ülésen jóváhagyták a Kemény Dénes szövetségi kapitány által kijelölt olimpiára utazó keretet. A sajtótájékoztatón együttmûködési megállapodást írt alá az ISM és a szövetség a 2001. június 15-24. Között Budapesten rendezendõ férfi és nõi Európa-bajnokság támogatásáról. Idén is már folyósítanak 10 millió forintot, a jövõ évi támogatásról pedig decemberben döntenek.

SIR ALF RAMSEY SZOBROT KAPOTT

(MTI) Ipswichben leleplezték az 1966-ban világbajnokságot nyert angol labdarugó-válogatott szövetségi kapitányának, Sir Alf Ramseynek életnagyságú bronzszobrát. A tavaly 79 éves korában elhunyt Ramsey, szerepelt a londoni Wembley-ben lejátszott legendás ango-lmagyar (3-6) mérkzésen. 1963-tól 1973-ig, mint szövetségi kapitány tevékenykedett. A világbajnoki gyõzelmet követõen 1967-ben lovaggá ütötték.

BOTRÁNY AZ OLIMPIAI ÉRMEK KÖRÜL

(MTI) Szégyenletesnek tartják az Ausztráliában élõ görög kolónia tagjai, hogy az olimpiai érmeken nem a görög Parthenon, hanem a római Colosseum látható. Az ötkarikás játékok szervezõ bizottsága (SOCOG ) a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot hibáztatja a kínos helyzetért. Az ausztrálok a híres sydneyi Operaházat szerették volna az érmekre vésetni. A legutolsó megállapodás szerint Niké a gyõzelem istennõje a Colosseumból a sydneyi Operaház felé tartott volna. Végül csak Róma büszkesége került az érmekre.

EGY NAP ALATT KÉT EDZÕMECCSET JÁTSZOTTAK A NÕI KÉZISEK

 (MTI) Mocsai Lajos szövetségi kapitány nem kíméli az olimpiára készülõ nõi kézilabda válogatott tagjait. Ma a hévízi edzõtáborban két mérkõzést is játszott a válogatott. Elõbb a Cornexi-Alcoa, majd rövid pihenõ után a Dunaferr SE várt Kökényékre. Eredmények: Magyar válogatott Cornexi-Alcoa 47-20 (27-9) Magyar válogatott Dunaferr SE 43 25 (22-10)

2000. augusztus 23. szerda

DÁVID KORNÉL VISSZATÉR AMERIKÁBA

 (Index. Fehérvár) Dávid Kornél a Toronto Raptors kosárlabdacsapatához szerzõdik jelentette be a sportoló szerdai székesfehérvári sajtótájékoztatóján. Az Amerikát már többször megjárt magyar kosárlabdázó egy évre szerzõdik a kanadai NBA-csapathoz. Dávid négyes játékosként a megszokott helyén, erõcsatárként játszhat majd, más posztok szóba sem kerültek. Mivel a Toronto-iak csapata csak most kezd összeállni, egyelõre nem tudni, lesz-e vetélytársa posztján. A szerzõdést három héten belül írják alá, ezután Dávid családjával együtt Toronto-ba költözik. Ez egyben azt is jelenti, hogy a magyar válogatott munkájában nem tud résztvenni, ugyanis az egybeesik a Raptors felkészülésével. A megállapodás egyes részletei még nem dõltek el, így az is kérdéses, hogy mennyiért ír alá Kornél a kanadaiakhoz. Eddigi csapata, az Albacomp egyébként nem kap pénzt a játékos után. Kornélt európai élvonalbeli csapatok is hívták, egy olasz és egy spanyol klub ajánlatot is tett (a klubokat azonban a sportoló nem kívánta megnevezni). Mint a sajtótájékoztatón elmondta, az olasz ajánlat is tetszett neki, de a csapatkeresés közben inkább álmai bajnokságát, az NBA-t részesítette elõnyben.

2000. augusztus 24. csütörtök

NÉGY MAGYAR A VILÁGVÁLOGATOTTBAN

(MTI) Négy magyar játékost hívtak meg a kézilabda világválogatottba. Farkas Andrea, Kökény Beatrix, Lõwy Dóra és Kántor Anikó December 20-án és 21-én lép pályára a világ legjobbjai között, Budapesten és Gyõrben. A két mérkõzés bevételét a tavaly leégett Budapest Sportcsarnok felújítási munkálataira fordítják.

EGERSZEGI PORTRÉFILM

(MTI) Még az olimpia elõtt az üzletekbe kerül az Egerszegi címû portréfilm. A film az 1987-tõl 1996-ig tartó részt mutatja be az ötszörös olimpiai bajnok úszónõ életérõl. Az egy és háromnegyed órás filmben többek között megszólal Egerszegin és edzõjén, Kiss Lászlón kívül Somody Imre, a Pharmavit elsõszámú vezetõje, Göncz Árpád köztársasági elnök és még sokan mások. A fõhõs 1991-ben 200 háton úszott világcsúcsát, a mai napig nem tudták megdönteni.

KIZÁRÁS FENYEGETI A REAL MADRIDOT

(MTI) A Real Madrid kizárásán gondolkozik az Európai Labdarugó Szövetség (UEFA). Az ok a klub katasztrofális anyagi helyzete. A 2002/2003-as idényben csak a biztos anyagi helyzetû klubok nevezhetnek az európai kupákra. A spanyol klub veszteségét 240 millió dollárra becsülik.

MEGTÁMADTÁK AZ OLIMPIAI LÁNGOT

(MTI) Egy tizenhét éves fiú, el akarta oltani az olimpiai lángot. A kamasz Maclean városában az útszélén álló tömegbõl ugrott elõ és egy tûzoltó készülékkel szerette volna eloltani a lángot. De csak a lángot vivõ John Dare-t és egy nézõt sikerült a habbal beterítenie.

TOVÁBBJUTOTT AZ MTK

 (MTI) Az MTK gólokban gazdag mérkõzésen biztosította be, továbbjutását az UEFA-kupában. A magyar csapat végig vezetve, meggyõzõen játszott. A továbbjutás egy percig sem forgott veszélyben. UEFA-kupa selejtezõ
mérkõzésen: Jokerit (finn) MTK 2 4 (0 1) Helsinki, 3000 nézõ. Vezette: Rowbotham Jokerit:Laaksonen-Hyrylainen, Roiko, Marjamaa, Tuumainen (Hiukka 54.) - Paija (Nenonen 38.), Kufa (Koskela 38.), Helin-Ristila, Kuqi, Sumiala.

MTK: Vlaszák- Komlósi, Kuttor, Szamosi, Elek (Schindler 78.) - Madar (Szilveszter 85.), Erõs (Buzsáki73.), Jezdimirovics, Füzi - Illés, Ferenczi. Gólszerzõk: Ferenczi (20. 89.) Illés (60.11-esbõl) Kuttor (75.) ill. Hyrylainen (64.) Sumiala (83.) Sárgalap: Koskela (74.) Laaksonen (77.) Ristila (90.) Továbbjutott az MTK 5 2-es összesítéssel.

2000. augusztus 25. péntek

ISMÉT KÉTNAPOS IDÕMÉRÕ EDZÉSEK

(MTI) Bernie Ecclestone, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke úgy tervezi, hogy a 2001-es szezontól ismét kétnaposak lesznek az idõmérõ edzések. A tervek szerint a pénteki és a szombati idõket összeadva állapítanák meg a helyezéseket. A Forma-1-es futamok jogtulajdonosa szerint a jelenlegi rendszerben a péntek, elveszett nap

SORSOLTAK AZ UEFA KUPÁBAN

 (MTI) Monacoban megtartották az UEFA kupa elsõ fordulójának sorsolását. A magyar csapatok erõs, de verhetõ ellenfeleket kaptak. Az MTK a bolgár CSZKA Szófia, a Vasas a görög AEK Athén, a Dunaferr pedig a holland Feyenoord ellen vívhatja ki a továbbjutást.

BARÓTI LAJOS NEMZETKÖZI KITÜNTETÉST KAPOTT

(MTI) Az Európai Labdarugó Szövetség (UEFA) Monte-Carlóban rendezett gáláján fair play-díjjal tüntették ki Baróti Lajost, a magyar labdarugó válogatott egykori szövetségi kapitányát. A nemzetközi hírû szakember mellett Roger Lemerre, a világ- és Európa-bajnok francia válogatott szövetségi kapitánya kapott hasonló elismerést. kapott hasonló elismerést.

SYDNEYBEN ESIK A HÓ

(tv2) Három héttel a nyári olimpiai játékok megnyitója elõtt Sydneyben esik a hó! A két napja folyamatosan szakadó hó nagyságára jellemző, hogy még az olimpiai lángot szállító speciális autó is elakadt a hóban.

KIKAPOTT A TATABÁNYA

(Index) A labdarugó NB I hatodik fordulójának nyitómérkõzésén, a Gyõr megszakította a Tatabánya tizenhét fordulón át tartó veretlenségi sorozatát. A mérkõzésen fõszerepet játszott Kenesei, aki mesterhármast ért el. Gyõri ETO Tatabánya 3 2 (1 1)

A NÕI KÉZILABDÁZÓK LETETTÉK NÉVJEGYÜKET

 (MTI) Gyõzelemmel kezdett a magyar, nõi kézilabda válogatott Ljubljanában, a Neutro Roberts kupán. Az olimpiára készülõ magyar csapat, nyolc góllal verte a Podravka Koprovnicát. Mocsai Lajos szövetségi kapitány elégedett volt a látottakkal. Az eredmény: Magyarország Podravka Koprovnica (horvát) 31 23 (18 11)

TÖRÖK SIKER A SZUPER KUPA DÖNTÕJÉBEN

(Index) A labdarugó Szuper Kupa döntõjében, a spanyol Real Madrid és a török Galatasaray nem bírt egymással a rendes játékidõben. Nem egy magas színvonalú mérkõzésen, a Galatasaray szerezte meg a vezetést a 41. Percben Jardel tizenegyesével. Ezt Raul szintén büntetõbõl egalizálta a 79. percben. Mindkét kapu elõtt adódtak helyzetek, de a döntés a hosszabbításra maradt. Annak is a 13. percére, amikor egy ártalmatlannak tûnõ jobb oldali
török akció végén, egy jobbról belõtt labdába Jardel tette bele a lábát és az így a kapuban kötött ki. Így idén az UEFA kupa után a Szuper Kupa is a Galatasaray vitrinjébe került.

2000. augusztus 26. szombat

HAKKINEN INDUL AZ ÉLRÕL

(MTV) Vasárnap 14 órakor rendezik az idei Forma-1-es világbajnokság Belga Nagydíját. Spa-Francorchamps-ben, a rajtsorrendrõl döntõ idõmérõ edzésen, Hakkinen bizonyult a leggyorsabbnak. A Belga Nagydíj rajtsorrendje: 1.sor: Hakkinen (finn, West- McLaren- Mercedes) Trulli (olasz, Jordan- Mugen- Honda) 2.sor: Button (brit, BMW- Williams) M. Schumacher (német, Ferrari) 3.sor: Coulthard (brit, West-McLaren- Mercedes) R. Schumacher (német, BMW- Williams)

VENDÉGGYÕZELMEK AZ NB-I-BEN

 (Index) A labdarugó NB-I szombat délutáni mérkõzésein vendéggyõzelmek születtek Az Újpest nyerni tudott Nagykanizsán, míg a Videoton, Pécsrõl hozta el a három pontot. Eredmények: Nagykanizsa Újpest 2 4 (0 2) Pécs Videoton 0 2 (0 2).

MEGINT MEGTÁMADTÁK AZ OLIMPIAI LÁNGOT

 (RTL Klub) Ismét támadás érte az olimpiai lángot Sydneyben. Ezúttal egy fiatalember, egyszerûen kiakarta tépni a fáklyát vivõ hölgy kezébõl az olimpiai szimbólumot. A hölgy nem engedte, erõsen fogta és így a biztonsági emberek le tudták birkózni a támadót. Rövid idõn belül ez volt a harmadik támadás a láng ellen.

2000. augusztus 27. vasárnap

ESIK AZ ESÕ A BELGA NAGYDÍJON
 (Index) A Belga Nagydíjon, a rajt elõtt fél órával még javában ömlött az esõ és a csapatok nem tudták milyen gumikkal vágjanak neki a versenynek. Senki nem tudja, hogy mondjuk tízperc múlva milyen idõ lesz. Ez a pálya így Michael Schumachernek kedvezhet

HAKKINEN NYERTE A BELGA NAGYDÍJAT

(MTV) Az idei Forma 1-es világbajnokság Belga Nagydíját Mika Hakkinen nyerte, Michael és Ralf Schumacher elõtt, egy igen izgalmas futamon. Már a
rajt is szokatlan volt, ugyanis felvezetõ autóval indították a versenyt, miután a rajt elõtt hatalmas esõ zúdult a pályára. Minden autó esõgumikkal indult, de már a negyedik körben gumikat cseréltek, mert a pálya hamar száradt. Ez a verseny mégis egy elõzésrõl lesz emlékezetes, melyet Michael Schumacher és Mika Hakkinen hajtott végre a brazil Zontán. A BAR- Honda versenyzõjét, ugyanis két oldalról elõzték-körözték le és ekkor dõlt el a Spar Francorchampsi verseny maga. Ekkor már csak hat kör volt hátra és Schumacher már nem tudta visszaszerezni a vezetést.

A végeredmény:

1. Mika Hakkinen (finn, West- McLaren- Mercedes)
2. Michael Schumacher (német, Ferrari)
3. Ralf Schumacher (német, Williams- BMW)

2000. augusztus 28. hétfõ

A DEPORTIVÓÉ A SPANYOL SZUPER KUPA

(Eurosport) A Deportivo La Coruna nyerte a spanyol labdarúgó Szuper Kupát, mivel a 0-0-ás döntetlennel zárult elsõ, barcelonai mérkõzés után a visszavágón két góllal, Djalminha és Tristan találataival legyõzte az Espanyolt. Spanyol Szuper Kupa, visszavágó: Deportivo La Coruna-Espanyol 2-0 (0-0) Gólszerzõk: Djalminha (58.) Diego Tristan (60.)

FLORENTINO PEREZ LEHET A G14 ELNÖKE

(AP) Várhatóan a Real Madrid új elnöke vezeti majd a legbefolyásosabb európai labdarúgóklubok csoportját, a G14-et. Korábban szintén a madridi csapat elsõ embere volt a társaság elnöke, Lorenzo Sanzot azonban a közelmúltban Florentino Perez váltotta a királyi klub élén. A csoporthoz tartozó klubok képviselõinek következõ tanácskozására a tervek szerint szeptember 22-én, Madridban kerül sor, amelyen minden bizonnyal ismét napirendre kerül az úgynevezett Szuperliga létrehozása. A tervezett sorozat mögött a spanyol Telefonica távközlési társaság állna, amely a jelenlegi bevételek három-négyszeresét ígéri a kluboknak. A G14-es csapatok: Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven (hollandok), Borussia Dortmund, Bayern München (németek), FC Barcelona, Real Madrid (spanyolok), Internazionale, Juventus, AC Milan (olaszok), Manchester United, Liverpool (angolok), Olympique, Marseille, Paris Saint-Germain (franciák), FC Porto (portugálok)

A GALATASARAY ZIDANE-T SZERETNÉ

 (Index)  Az újdonsült Szuperkupa-gyõztes Galatasaray vezetõi szeretnék még erõsebbé tenni csapatukat. Legfrissebb kiszemeltjük Zinedine Zidane, a franciák világ és Európa- bajnok középpályása. A 98-as Aranylabdásért, 80 millió fontot ajánlott a török klub elnöke. Zidane a hír hallatán csak mosolygott és azt mondta, térjünk vissza az ügyre jövõre. Az elmúlt napokban éppen a francia klasszis nyilatkozott úgy, hogy szerinte már nem normális összegek röpködnek a levegõben, az átigazolásokkal kapcsolatban.

MÁR CSAK ÖT PÁLYÁZÓ VAN A 2008-AS NYÁRI OLIMPIÁRA

 (MTI) Mára már csak öt maradt az eddigi tíz pályázóból, a 2008-as nyári Olimpiai Játékok helyszínéért folytatott versenyben. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) döntése alapján Isztambul, Oszaka, Peking, Toronto és Párizs között dõl el, hogy ki adhat otthont nyolc év múlva, a világ legnagyobb sporteseményének. Mint az várható volt, a politikailag és gazdaságilag problémás városok (Kuala Lumpur, Kairó, Bangkok, Havanna) és a leggyengébb európai pályázó, Sevilla esett ki az elsõ rostán. A végleges döntést a NOB 2001. július 15-17 közötti, moszkvai ülésén mondják ki. A dokumentum teteje

Bács-Kun Sport

2000. augusztus 28.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 160
Heti: 280
Havi: 6 277
Össz.: 2 067 617

Látogatottság növelés
Oldal: Bács-Kun Sport V./6. 2000.08.28
PRO-SPORT - © 2008 - 2024 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »