PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

1998. Július 31.

III. évfolyam, 12. szám

Bács-Kun Sport

Bácsalmás, Kunbaja Sportja

Öt remekbe szabott góllal indult a szezon

Narancsik Máté nem vállalta az új felállást, távozott

Egy helyett kettő

Sok a szöveg

A déli rangadón is öt gól, de micsoda különbség!

Kunbaja - Bácsalmás 3-2 (1-1)

Milyen a jó edző?

Levezetésként: Köves és Csőke góljaival

Bácsalmás - Madaras 4-1 (2-0)

Az ilyen emberért haltunk meg a pályán

Köves kétszer

Boros-csoda

Csőke kétszer

Nem csoda

Madaras egyszer

A titok nyitja

Megyei körkép: forrásban a megyei I. osztály

A legfontosabb tényező

"Dusnok" Hajóson

STE távozók: edző és az ászok

A hajósi oroszlán, ugrásra készül

Solt: kiegyenlített teljesítmény

Szőcs marad Nádudvaron

Gálfi, Papp csere az újoncnál

Izsák, a tavaszi sikercsapat

Erősít a PVSE

Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság: 1998/99.

Rajt: augusztus 9-én

NB III. Alföld-csoport 1998/99. évi bajnokság őszi sorsolása.

BKS301.htm

BKS302.htm

BKS303.htm

BKS304.htm

BKS305.htm

BKS306.htm

BKS307.htm

BKS308.htm

BKS309.htm

BKS310.htm

BKS311.htm

BKS312.htm

BKS313.htm

BKS314.htm

BKS315.htm

BKS316.htm

BKS317.htm

BKS318.htm

BKS319.htm

BKS320.htm

BKS321.htm

BKS322.htm

BKS323.htm

BKS324.htm

BKS325.htm

BKS326.htm

BKS327.htm

BKS328.htm

BKS329.htm

BKS330.htm

A dokumentum tetej

Öt remekbe szabott góllal indult a szezon

Narancsik Máté nem vállalta az új felállást, távozott

Az élet azonban nem állt meg. A PVSE labdarúgói július 15-én, immár másodszor Kiss Baranyi Sándor irányításával kezdték meg a felkészülést az 1998/99. évi megyei első osztályú bajnokság őszi idényére.

Egy helyett kettő

A tavaszi sikerekben részes játékosok közül, csak Káli Lajos távozott Hajósra. Sikerült tehát együtt tartani a szebb eredményeket is magában hordozó együttest. Sőt, további erősítést jelent, Kővári Péter hazatérése, aki mind a szakmai munkában, mind a játékban érdekelt lesz. További erősítést jelent Kovács Imre leigazolása, akikkel a kitűzött 10-12. helyezés elérése már-már álszerénységnek tűnik. Az első két edzés után az említett játékosok nélkül lejátszott edzőmérkőzésen:

Bácsalmás - Tataháza 5-0 (2-0) Vezette: Vankó - Lasancz, Koch.

Bácsalmás: Szőke - Schneider, Futó, Száhl, Snyehola, Majoros, Vaits, Köves, Páhor, Balla, Kővári.

Csereként szóhoz jutott még: a kapuban, Tóth és Bodrogi illetve a mezőnyben Smidth, Martinovics, Szigeti, Kiss B. Cs., Gergely és Szalai Zoltán.

A mérkőzés 35. percében született meg az első hazai gól Kővári révén, aki néhány csellel tisztára játszotta magát, majd a kapust is elfektetve a labdát a jobb alsó sarokba gurította: 1-0.

Öt perc múlva Váits ugratta ki a jobb összekötő helyén Ballát, aki 16 méterről lőtt a jobb alsó sarokba: 2-0.

Sok a szöveg

A két gólon kívül említést érdemel még az is, hogy a bírói ítéletet, vagy annak elmaradását állandó szövegeléssel kommentálták a hazai játékosok, aminek következménye lett Snyehola kiállítása a 43. percben. Talán ez az amiben gyökeres változást kellene megkövetelni a játékosoktól!

A szünet után, az 50. percben Köves adta be a labdát a jobb oldalról és Vaits a bal alsó sarokba fejelte: 3-0.

Az 75. percben Vaits szöktette Kövest, aki 13 méterről a jobb alsó sarokba helyezte a labdát: 4-0. Bár a mérkőzés végére a kezdő mezőnyjátékosok közül már hatan nem tartózkodtak a pályán, még nem volt vége a gólszüretnek.

A 76. percben Váits ívelte be a szögletet jobb oldalról és a felzárkózó Futó a kapu jobb felső sarkába fejelte a labdát: 5-0.

A hazai ifjúsági csapat játékosaival megerősített vendégek különösebben nem tették próbára a PVSE kapusait, ám a mezőnyjátékosok nagy kedvvel, helyenként ötletes játékkal, ötször vették be a rendőri védelmet (Kovács Péter) élvező tataháziak kapuját Különösen Köves, Kővári, Vaits játéka tűnt ki, bár utóbbi igen gyakran értékelte Vankó sporttárs ítéleteit, fölöslegesen. Egyébként a csapat jól mutatkozott be a népesnek nem mondható hazai közönség előtt. A dokumentum teteje


A déli rangadón is öt gól, de micsoda különbség!

Kunbaja - Bácsalmás 3-2 (1-1)

Különleges mérkőzésre került sor Kunbaján, július 23-án. A megyei I. osztályú csapatok élén új edzők Papp Mihály illetve Kiss Baranyi Sándor tevékenykedik. A Kunbaja a megyei II. Osztály bajnokaként szerepel a magasabb osztályban, míg a PVSE, ezzel egyenértékű tavaszi szerepléssel biztosította helyét.

Kunbaja, 200 néző. Vezette: Torma, Lasancz, Koch.

Kunbaja: Sólya - Pálosi, Barna, Kálmán II., Kiss R., Simon (Óbéri) Wettstein, Kiss L. (Sáfár), Agócs, Csipak (Zámbó), Révész G. Edző: Papp Mihály. Bácsalmás: Szőke (B. Tóth, Takács) - Martinovics (Körmöczi), Futó, Schneider, Smidth, Száhl, Majoros, Páhor (Rádi), Mohácsi (Csőke), Köves, Gergely (Szalai Z.). Edző: Kiss Baranyi Sándor

A két megyei első osztályú csapatból a hazaiaknál Popov, míg a vendégcsapatból Török Tapszi, Vaits, Kővári Ákos, Snyehola és a két friss igazolású Kővári Péter és Kovács Imre sem lépett pályára.

A megyei II. Osztályban bajnok Kunbaja támadott többet az első negyedórában. Révész, majd Kiss Robi gólhelyzetei kimaradtak illetve Szőke védett bravúrosan. A hazai mezőnyfölény ellenére a PVSE szerezte meg a vezetést. Egy szép támadás végén Köves gurította le a labdát önzetlenül Mohácsinak, aki nem hibázott és 14 méterről a kapu jobb alsó sarkába helyezte a labdát: 0-1

A 20. Percben Csipak vezethette rá Szőkére a labdát, ám Szöszi az ötösön szép vetődéssel szedte le a lábáról a labdát.

A 40. Percben Csipak balról ívelte be a labdát Révészhez, aki ballal a jobb felső sarokba vágta az egyenlítő gólt: 1-1

A szünet után a 48. Percben ismét Köves Mohácsi akció futott a pályán. Köves ismét rúgatott egy gólt Mohácsival, aki az elétálalt labdát most a bal alsó sarkába lőtte: 2-1.

A továbbiakban is a Kunbaja birtokolta többet a labdát és a 60. Percben egyenlítettek. Kiss Róbert ugratta ki Zámbót a bal összekötő helyén, aki a kimozduló Takács mellett a kapu bal oldalába lőtt: 2-2.

A 65. Percben Agócs szabálytalan szerelését ítélte piros lapos akciónak Torma és kiállította, - cserével.

A 86. Percben Kis Róbert és Rádi ment a labdáért az almási tizenhatoson belül, amikor az összecsapás után torma sporttárs meglepetésre büntetőt ítélt a Kunbaja javára. A tizenegyest Wettstein végezte el, és a jobbra vetődő Takáccsal ellentétben a labdát a kapu bal alsó sarkába helyezte: 3-2. A dokumentum teteje


Levezetésként: Köves és Csőke góljaival

Bácsalmás - Madaras 4-1 (2-0)

Bácsalmás, 100 néző. Vezette: Koch, Lasancz.

Bácsalmás: Szőke - Kiss B. Csaba, Futó, Száhl, Smidth, Gergely, Majoros, Kovács Imre, Páhor, Köves, Körmöczi. Edző: Kiss Baranyi Sándor.

A Madaras elleni mérkőzésre amolyan edzés utáni levezetésként került sor. Félórányi játékra a fentebb jelzett összeállításban lépett pályára a PVSE, majd következtek az ifik, majd végül a serdülő korosztály játékosai.

Köves kétszer

A mérkőzés első harmadában Köves két okos góljával szerzett 2-0-s vezetést a PVSE. Említést érdemel még, hogy bemutatkozott az új játékos Kovács Imre is, aki Kecelről érkezett Bácsalmásra.

Csőke kétszer

A felnőttek után az ifjúsági együttes tagjai folytatták a küzdelmet, és mintha misem történt volna Csőke két góljával tovább növelték az előnyt: 4-0.

Madaras egyszer

Akkor, amikor már csak a serdülő korosztály játékosai vitézkedtek a pályán. Sokáig eredményesen, állták a sarat, ám büntetőből szépített Madaras együttese: a tizenegyest Gulyás értékesítette. 4-1. A dokumentum teteje


Megyei körkép: forrásban a megyei I. osztály

"Dusnok" Hajóson

Mármint az előző bajnokság sikercsapatából, Barákovics István edzővel az élen, több játékos Hajósra tette át székhelyét. Távozó játékosok: Tamási, Pencz, Nagy A., és Szegfű Hajósra. Szabó Elek Bácsbokod felé kacsingat. Pintér is valószínűleg Hajósra távozik. Néhány felnőtt játékossal és 8 túlkoros ifjúsági játékossal, Óbéri Antal irányításával július 14-től kezdték meg a felkészülést. Cél: a bennmaradás. A Bácsalmáson győztes csapat: szétbomlott!

A hajósi oroszlán, ugrásra készül

Az előző bajnokságban nem éppen szárnyaló Hajós idegenből erősítette meg a csapatát. Lásd, mint fent. Érkezett még Káli Lajos Bácsalmásról. Márton Zsolt edző a Kalocsa ifi, és a felnőttek pályaedzője lesz. Csíra és Süveges abbahagyta, és távozik Kákonyi az újonc Hartához. Bácsalmáson vereséget szenvedő együttes: Székely - Csíra, Gombkötő (Szabó Zs.), Rácz, Várszegi (Bercsényi), Hepp, Kákonyi, Fuszanecker, Pektinger, Majdanics, Süveges. Edző: Márton Zsolt. A hajósi maradékkal és az érkezőkkel egy ütőképes csapat kialakítása a cél. Itt játszik továbbra is az osztály második legjobb góllövője Hepp (21 gól) is. Nagybaracska ellen például Hepp 3, Káli és Pektinger 1-1 góljával nyertek 5-1-re.

Szőcs marad Nádudvaron

A jobb folytatásban reménykednek Szőcs Lázár irányításával. Távoztak: Szabados, Varga, Gruber. Abbahagyták: Kovács Gábor, Szabó Gábor, Budimácz Tibor és Koch Péter. Pusztai katona, Ritgasszer pedig még idény közben távozott. Érkeztek: Lackner Róbert Csávolyról, Kreszló Sükösdről, Szilágyi Érsekcsanádról. További igazolások még várhatók. A Bácsalmáson vereséget szenvedő együttes: Kovács - Jagicza, Nébl, Pusztai, Budimácz, Schindler, Szűcs (Gruber), Simon, Pesti, Aranyos, Czvetnics (Szabados).

Izsák, a tavaszi sikercsapat

Azon fáradoznak az Izsákiak, hogy bizonyítsák: a tavaszi szárnyalásuk nem a véletlen műve volt. A nyugodt munkához biztosított a hátér. Tervezik egy csatár és egy ballábas játékos leigazolását. Neves csapatok ellen játszanak előkészületi mérkőzéseket: BVSC, Kiskőrös, Csongrád. A csapat együtt maradt: csak Nagy Oszkár fejezte be a pályafutását. Bácsalmáson tavasszal vesztesen levonuló Izsák összeállítása: Molnár - Horváth, Tóth, Bónea, Mezei G., Török, Mezei K., (Nagy), Mezei Zs., Kúti, Lőrinczy, Gréczi. Ez utóbbi egyben az edző is.

STE távozók: edző és az ászok

Soltvadkerten a másfél idényig magasan jegyzett csapattól Tápai Tibor edző és néhány ász is távozott. A jövőben a helyi fiatalokra számítanak első sorban, tehát oda a vadkerti varázs is?

Solt: kiegyenlített teljesítmény

Továbbra is Freppán György irányítja a csapatot. Távozók: Král (aki 21 gólt visz magával), és Kirschner. A cél az anyagi támogatás mértékétől függ! Az elmúlt években mindig az élbolyban tanyáztak.

Gálfi, Papp csere az újoncnál

Kunbaján a megyei második osztályban bajnokságot nyert együttes edzője Gálfi Imre távozott, helyére Papp Mihály érkezett Bácsalmásról. Az újonc gárda a bennmaradást tűzte célként a zászlajára. A feladatott változatlan játékosállománnyal szeretnék elérni, amihez csatlakozott még Barna Jenő Bácsalmásról.

Erősít a PVSE

 Az Izsákhoz hasonlóan kiváló tavaszi szezont produkáló együttesből csak Káli Lajos távozott Hajósra, viszont érkezett: Kővári Péter és Kovács Imre, de a labdarúgókkal együtt készül Szalai Zoltán is a szomszédos kézilabda pályáról.  A tavasszal kialakult keretbe néhány tehetséges ifjúsági játékos, így többek között Páhor, Gergely és Körmöczi is felkerült. A tavasszal edzősködő Narancsik Mátét Kiss Baranyi Sándor váltotta fel a kispadon. Ha a Hajós, vagy az Izsák csapatai szebb eredményekben reménykednek az eddigieknél, akkor ezt elmondhatja magáról a Bácsalmási Petőfi VSE együttese is.

A dokumentum teteje


Milyen a jó edző?

Az ilyen emberért haltunk meg a pályán

Az alábbi írás abból az apropóból született meg 1992 nyarán, hogy az előző 1991-92-es bajnokság őszi fordulóiban „stabil" utolsó helyezett Jánoshalma női kézilabdásai a tavasszal megtáltosodtak. A tavaszi szezonban már Boros Gyevi László irányította a csapatot: elkerültek a veszélyes zónából és az  ötödik helyen végeztek.

Boros-csoda

„Kézilabdás körökben csodálkozással szemlélik azt, ami Jánoshalmán a női kézilabdacsapattal az idén történt. Azzal szemben, hogy az elmúlt bajnokság őszi idénye után, amikor kiesésre állt az együttes, most kérdésként már az is felmerül, hogy bajnok lesz-e a JSE? Az őszi szezon után, még az utolsó helyen várta a folytatást, és a „csodát", amellyel elkerülhet a kiesőhelyről. Mint tudjuk, a „csoda" arra is ritka tünemény, ám mégis bekövetkezett. Három játékos: Dr. Borosné, Barna, Fodorné, és az edző: Boros Gyevi Lászlónak köszönhetően. Ez év tavaszán, bajnoki mérkőzéseken még pontot sem veszítettek és végül az ötödik helyen végeztek. Az, hogy még sem a játékosokról szól az írás, nem az ő érdemeik elvitatása, az edzőjük miatt van, akit e sorok írója is jól ismer, Boros Gyevi László nagykanizsai edzősködésének idejéből, mint volt játékosa.

Nem csoda

Tehát a Mester! Ahol egyszer munkához lát, ott a siker nem várat sokat magára. Nagykanizsán a férfi NB II. bajnoki cím után, 1977-ben az akkor még egycsoportos NB I/B 5. helyéig vezényelte csapatát. Nem rajta múlott, hogy nem ő tehette fel az „í"-re a pontot, az NB I-be jutást. Ami Nagykanizsán nem valósulhatott meg, véghez vitte a Délép és a Hódiköt férfi-, valamint a Szegedi Textiles női csapatával. Most újabb siker felé halad a JSE gárdájával.

Hogyan is jellemezhetnénk a sikerkovács szakvezetőt? Egyfajta eredmény az is, hogy még a kanizsai tevékenységének következményeként változtatták meg a Magyar Kupa-versenykiírást. Történt, hogy két egymást követő évben is az előző évi győztes látogatott Kanizsára selejtezőmérkőzést játszani. Előbb a Tatabányai Bányász, majd a Szegedi Volán, ám mindkét csapat vesztesen hagyta el a pályát. Azóta a kupasorozat első hat együttesének nem kell selejtezőkben indulni. Automatikusan tagjai a „tizenkettes" döntőnek.

A titok nyitja

Mi a titka a Mesternek? Maga is kiváló játékos volt. Korának kapusai rettegtek balkezes lövéseitől. Tagja volt az egykor szebb napokat megélt KAC és a TFSE csapatának. Az edzői szakelmélet és gyakorlat terén is képzett. A sport pszichológiát is kiválóan alkalmazza, amelytől mindig az az érzése a játékosoknak, hogy örökké ember előnyben játszanak, hiszen mindenki, aki a pályán van, többet nyújt, mint amire valójában képes.

A legfontosabb tényező

És ami a legfontosabb: mindig a csapatot alkotó játékosok képességeihez, velük egyetértve szabja meg a követendő harcmodort, amiről egy volt játékosának a múlt idők ködfátyolán át az jut az eszébe, hogy talán épp ezért, az ilyen emberért haltunk meg a pályán - ha olykor az kellett a sikerhez!" A dokumentum teteje


Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság: 1998/99. 

Rajt: augusztus 9-én

Bácsalmás Petőfi VSE

Kunbaja SE

F

Ideje

Mérkőzés

E

Mérkőzés

E

1

VIII. 09. 17,00

Bátya

PVSE


Kunbaja

Soltvadkert

 

2

VIII. 16. 17,00

PVSE

Harta

 

Solt

Kunbaja


3

VIII. 20. 17,00

PVSE

Dusnok


Tompa

Kunbaja


4

VIII. 23. 17,00

Csengőd

PVSE

 

Kunbaja

N.n.udvar


5

VIII. 30. 17,00

PVSE

Tiszaalpár


Hajós

Kunbaja


6

IX. 06. 17,00

Gara

PVSE


Kunbaja

Lakitelek


7

IX. 13. 16,00

PVSE

Izsák


K.sz.miklós

Kunbaja


8

IX. 20. 16,30

PVSE

H.egyháza


Kunbaja

K.kunhalas


9

IX. 27. 15,30

Tompa

PVSE


Kunbaja

H.egyháza


10

X. 04. 15,00

PVSE

Soltvadkert


Dusnok

Kunbaja


11

X. 11. 15,00

Solt

PVSE


Kunbaja

Bátya


12

X. 18. 14,30

PVSE

N.n.udvar


Harta

Kunbaja


13

X. 25. 13,30

Hajós

PVSE


Kunbaja

Csengőd


14

XI. 01. 13,00

PVSE

Lakitelek


Tiszaalpár

Kunbaja


15

XI. 08. 13,00

K.sz.miklós

PVSE


Kunbaja

Gara


16

XI. 15. 13,00

PVSE

K.kunhalas


Izsák

Kunbaja


17

XI. 22. 13,00

Kunbaja

PVSE


Kunbaja

PVSE


 összesen:

 9 hazai, 8 vendég

   9 hazai, 8 vendég

A dokumentum teteje


NB III. Alföld-csoport 1998-99. évi bajnokság őszi sorsolása

for

ideje

mérkőzés

ford

ideje

mérkőzés

1

VIII.09. 17,0

Mélykút

Kisújszállás

10

X.11.15,0

Mélykút

Békés

2

VIII.16. 17,0

M.berény

Mélykút

11

X.17.14,3

Battonya

Mélykút

3

VIII.23.16,3

Mélykút

Kszmárton

12

X.25.13,3

Mélykút

Hm.v.hely

4

VIII.30.16,3

Makó

Mélykút

13

X.31.13,0

Kecskemét

Mélykút

5

IX. 06. 16,0

Mélykút

Csongrád

14

XI.8.13,0

Mélykút

Örkény

6

IX. 13. 16,0

Szajol

Mélykút

15

XI.14.13

Gy.endrőd

Mélykút

7

IX. 20. 15,3

Mélykút

Dömsöd

Ifjúsági mérkőzés kezdési időpontja

8

IX. 27. 15,3

Mélykút

K.egyháza

a felnőtt csapatok előtt 2 órával

 9

X. 04. 15,0

Baja

Mélykút

A dokumentum teteje


 Hírek

PVSE

Tataháza

5-0

PVSE

Madaras

4-1

PVSE

Kunbaja

2-3

PVSE

Csávoly

1-3

PVSE

Mélykút

2-3

PVSE

B.borsod

2-1

összesen:

16-11

** Focifórum. A PVSE elnöksége 1998. augusztus 7-én 20 órakor a strand-presszóban szurkolói ankétot tart, ahol az érdeklődők az egyesülettel kapcsolatos aktuális kérdésekre kaphat választ. Többek között az 1998/99. évi labdarúgó megyei I. osztályban szereplő csapat felkészüléséről, célkitűzéséről hangzik el tájékoztató. (Már a hirdetmény megjelenése előtt eldőlt, hogy elmarad...)

Kővári

1

-

-

-

-

-

1


Balla

1

-

-

1

-

1

3


Vaits

1

-

-

-

1

-

2


Köves

1

2

-

-

-

-

3


Futó

1

-

-

-

-

-

1


Csőke

-

2

-

-

-

-

2


Mohácsi

-

-

2

-

-

-

2


Szigeti

-

-

-

-

1

-

1


Majoros

-

-

-

-

-

1

1


összesen

5

4

2

1

2

2

16

<<<<<<<<<<** Eredmények. A tavaszi sikercsapat háromhetes felkészülése alatt lejátszott mérkőzések eredményei, a baloldali táblázatban találhatók.

** Góllövők. A hat előkészületi mérkőzés gólszerzői a PVSE csapatában>>>>>>>>>>>>>

** Távoztak. A PVSE labdarúgó együtteséből Káli Lajoson kívül, további játékosok is távoztak: Tóth Gábor (Csikéria), Gergely Gábor (Mélykút). Ez utóbbi együttesben folytatja pályafutását Babó Levente (Baja) is, akinek édesapja a Mélykút ifjúsági együttesének lett az edzője.

** Narancsik - Csikéria. A PVSE volt edzője az új idényben Csikéria megyei III. Osztályú csapatának lett a szakvezetője. Csikériával kapcsolatos az a hír is, hogy a PVSE II. Csapatát újraélesztve, mint fiókcsapatot itt működtette volna az almási egyesület. Ez csak a mérhetetlenül nagy jogi procedúra miatt hiúsult meg.

** Mit várhatunk? Az elmúlt bajnoki év őszi szezonjában mélyrepülő gyakorlatokat bemutató labdarúgó együttes nem kis meglepetésre tavasszal 25 pontot gyűjtött. Nos, az újévad őszi idényében ennyivel igazán elégedettek lehetnének a helyi szurkolók. Ehhez tavasszal még egyszer ennyit gyűjtve pedig igazán nem lenne ok a panaszra. Az igaz, hogy a semmi után „könnyű" volt ezt összehozni, ám azt is bizonyítja, hogy nem lehetetlen ezt a pontszámot idényenként megismételni, azaz ötven pontot begyűjteni az 1998/99. évi bajnokság végére. Ennyi biztosan lehetővé teszi, hogy Bácsalmást ne érdekelje, hogy három, négy vagy akárhány kieső lesz a bajnokság végén. Egyébként az biztos, hogy a tizenhatos osztálylétszám visszaállítása miatt legalább három kieső lesz.

A nemzetközi torna eredményei:

Csapat

1

2

3

4

1. PVSE

x-x

1-1

4-0

1-2

2. Baja

1-1

x-x

3-0

1-3

3. Jánoshalma

0-4

0-3

x-x

0-2

4. Clermo

2-1

3-1

2-0

x-x

** Francia vendégek Bácsalmáson. A tavaszi clermont ferrandi látogatást viszonozták július végén a világelső francia labdarúgást képviselő serdülő korosztályú csapat tagjai. A július 28-án négy csapat részvételével nagypályás torna is szerepelt a programban. A francia Clermont Ferrand együttese mellett Bácsalmás, Baja és Jánoshalma képviselte a bácskai labdarúgást

Bácsalmás együttese, ha nagy küzdelemben is, de alul maradt a francia vendégek ellen. Ám nem véletlenül, hiszen a világelső francia labdarúgók utánpótlás nevelése is jól szervezett keretek között zajlik. Ezt, a veretlenül az élen végzett, tornagyőztes Clermont Ferrand-i együttes is bizonyította. Második a PVSE, harmadik a Prikidánovics Dániel által irányított Baja, negyedik Jánoshalma.

** A sorsolásnak köszönhetően mód lesz arra, hogy egyik héten a Bácsalmás, másikon a Kunbaja hazai mérkőzését tekinthessék meg a szurkolók. Ám arra is, hogy egy-egy rangosabb, NB III-as mérkőzést is programba iktassanak a labdarúgás szerelmesei Mélykúton. A dokumentum teteje

Bács-Kun Sport

Bácsalmás, 1998. július 31.

9. Bács-Kun Sport 1996-2013.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 311
Tegnapi: 160
Heti: 471
Havi: 6 468
Össz.: 2 067 808

Látogatottság növelés
Oldal: Bács-Kun Sport III./12. 1998.07.31.
PRO-SPORT - © 2008 - 2024 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »