PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Husti Jenő nem kukoricázik

Nemesnádudvar csapata az élen...

Bács-Kiskun megyei női bajnokság

1

Nemesnádudvar

Kiskunmajsa

21-13

1

PVSE Bácsalmás

Jánoshalma

13-28

1

Kalocsai KC

Kiskunfélegyháza

27-17

1

Kiskőrös

Kiskunhalas

20-22

Kézilabda Érdekes dolgot mondott a 'nádudvari női csapat edzője a nyári felkészülés alatt: - Már nem sokáig edzősködök, de ez idő alatt még szeretnék a csapattal felállni a dobogóra... Nos, Husti Jenő nem beszélt a vakvilágba: az utolsó bajnoki fordulót előrehozva meglepően nagy különbséggel győzték le Csávoly csapatát, majd valójában az első fordulóban, az előző bajnoki évben a Kiskunhalas mögötti második helyért küzdő Kiskunmajsát, már-már a Csávolyhoz hasonló magabiztossággal győzték le, Kleinné Simon Zsuzsanna vezérletével, kiváló gólerős játékával. Bár korai még ebből messzemenő következtetést levonni, de a 'Nádudvari lányok az első hely magasságából néznek le a mezőny további csapataira...

A forduló rangadóján - a két évvel korábbi bajnoki döntő résztvevői közül - ha nagy csatában is, de ismét 'Halas került ki győztesen.

Bács-Kiskun megyei férfi bajnokság

2

Kecskemét MKK

Kiskunhalas

14-38

2

Dávod

Paks

30-17

2

Soltvadkert

Bácsalmás

36-26

2

Csávoly

Kecel KC

28-20

2

Kiskunhalas II.

Tiszakécske

24-23

2

K.k.félegyháza II.

K.sz.miklós

28-34

2

EJF Bajai KSE

Dunaföldvár

8-28

Viszont, nagy különbségű győzelmet aratott a papírformának megfelelően Jánoshalma és Kalocsa. A szabadnapos Csávoly ezúttal Hajóson rendezett tornán aratott kupagyőzelemmel feledtette a nyitó fordulóban elszenvedett vereséget...

A megyei férfi bajnokság 14 csapatra duzzadt mezőnyében a bajnok Kunszentmiklós most sem hibázott, miként a Dunaföldvár ugyancsak jó képességű csapata sem Baján. Talán csak a Bajai Sasok 8, azaz nyolc gólja tűnik kevésnek. Na, meg az NB II-ből visszalépő Kecel nyolcgólos veresége Csávolyon. A 'halasi csapatok kettős győzelmet arattak, míg a PVSE csapata tízgólos vereséget szenvedett 'Vadkerten, de biztos győzelmet aratott Dávod, az „újonc" Paks ellen...

NB I/B Keleti csoport

2

BSE-Főgáz

Budaörs-Érdi VSE II

33-21

2

Csorvási SK

Nyíradonyi VVTK

20-24

2

Hajdúnánás SC

Inárcs-Örkény KC

27-25

2

Orosházi NKC

Eger

24-24

2

DVSC-FÓRUM II.

Szeged-Dorozsma

40-23

2

Szabadnapos

Kecskemét

-

A nemzeti bajnokság női mezőnyében, az NB I/B-s Kecskemét szabadnapos volt, viszont az NB II. Dél-Keleti illetve Dél-Nyugati csoportjában szereplő Lajosmizse illetve Bácsbokod ismét vereséget szenvedett. Ezúttal idegenben, Gyömrőn és Dunaújvárosban.

Dél-Keleten viszont a „tősgyökeres" dél-keleti csapatok - Abony, Makó, Kistelek és a Szeged még akkoris, ha a hozzájuk csatlakozó Gyömrő Szegeden is győzni tudott - továbbra is uralják a csoportot. Ezt nézve lehet, hogy Bácsbokod járt a legrosszabbul az új csoportbeosztással...? Vagy valami más nyitja van a régen volt, két vereséggel nyitott új idénynek...?

Az viszont biztos, hogy az elmúlt évekkel szemben, az idén hálásabb ellenfél lesz az NB I/B-ből érkező Nagykanizsa, már ha például, kitartanak az utolsó fordulóban esedékes Bácsbokod - Nagykanizsa mérkőzésig... A nyitó fordulóban, ugyanis a 'kanizsai juniorok játszottak két mérkőzést... Így aztán még azt is mondhatjuk: szemesnek áll a világ! A második fordulóból október elsejére halasztott mérkőzésen, mindenképpen... Siklóson nagyon bizakodók a csapattal kapcsolatban. Nagyatádon viszont 2009. májusában megállt az élet, már a csapat honlapja szerint... Valójában nem: eddig két mérkőzésen, két győzelmet értek el az 'atádi lányok.

NB II. Dél-Kelet női felnőtt

2

Vecsés

Abony

25-27

2

Jászberény

Kistelek

17-23

2

Gyömrő

Lajosmizse

35-32

2

TFSE

Makó

17-22

2

Szarvas

DANUKE

37-27

2

Szolnok

Szeged SE

23-27

NB II. Dél-Nyugat női felnőtt

2

Siklós

Nagyatád

21-23

2

Dunaújváros

Bácsbokod

30-25

2

Tamási

Szekszárdi FG

2

2

Nagykanizsa

Balatonszemes

10.01.

Legközelebb éppen a villámrajott vett Nagyatád látogat Bácsbokodra, ahol remélhetőleg mindkét sorozat megszakad - a jó és a rossz is, de nem egy döntetlennel. Lajosmizse a szegedi KSZSE csapatát fogadja október elsején 17 órakor, ám előtte szeptember 29-én MK mérkőzésen, a másik szegedi csapat, az NB I/B-s alakulat vendégeskedik 'Mizsén.

A második fordulóban szabadnapos Kecskemét Hajdúnánás csapatát fogadja a győzelem reményében október 2-án 15 óakor, majd október 4-én 18 órakor, Magyar Kupa mérkőzésen Csorvás ellen lép pályára Kecskeméten. A feszített, menetrendet Budapesten, az első idei idegenben vívott mérkőzés zárja, a BSE-Főgáz csapata ellen..

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 374
Tegnapi: 393
Heti: 4 256
Havi: 9 690
Össz.: 1 256 742

Látogatottság növelés
Oldal: Kézilabda alulnézetből...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »