PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Jól helyt álltak a bácsalmási lányok

A megyei női kézilabda bajnokság tavaszi második fordulójában hazai pályán lépett pályára a PVSE együttese. Jánoshalma után a jó erőkből álló Kiskőrös csapatát fogadták, igencsak lehangoló időjárási körülmények között. Bár ahhoz képest, hogy egy hete még havazott a bácskai vidéken, most csak az eső esett. Minek következtében a gólok sem potyogtak rendületlenül.

pvse-mizse_2010.09.26._10.jpg

Krónika Már a mérkőzés első percében megszerezték a vezetést Cérna János tanítványai Kiss Renáta révén, aki a második percben ismételt: 0-2. Kocsis Anett szépített, majd Lőrincz Réka volt eredményes: 1-3. A továbbiakban a vizes labda, na meg a csapatok jó védekezésének, benne a kiváló kapus teljesítményeknek köszönhetően, 12 perces gólcsend következett, amit Kocsis a 17. percben tört meg. A hazai csapat javára megítélt büntető értékesítésével: 2-3! A további három percben nem sikerült ez, sem Kiss Renátának, sem Kocsis Anettnek, a kapusok védték a heteseket. A 25. és 27. percben Kiss lőtt nagy gólokat újabb átlövésekből, majd a félidő utolsó percében büntetőből is eredményes tudott lenni: 2-6! Mondhatnánk, szinte a Kocsis - Kiss gólpárbaj szerint.

pvse_2010.09.26..jpg

A mérkőzés második játékrészében Kiss remek átlövéseinek köszönhetően, a hazai jó kapus teljesítmény ellenére a 34. percben: 2-8. Ezt követően, már többen „bekapcsolódtak" a játékba, már ami a gólszerzést illeti. A 35. percben Malesevics Lili szépít: 3-8. A középkezdés után Aszódi Ivett akcióból eredményes, majd két büntetőt is értékesít, de a két vendéggól között Ernszt Nikoletta és Czérna Bianka is betalál Kelle Lilla kapujába. 41 perc: 3-13. A további 13 percben aztán a hazai csapat ismét erőre kap és Malesevics Lili vezérletével, a PVSE jó védőjátéknak - benne Kelle például, védi Ernszt hetesét - és a feljavult támadójátéknak köszönhetően a tízgólos különbséget hatra csökkentik. Lilike három és Torma Mónika góljával az 50. percben: 7-13. A hazai csapat ezt követően már csak a védőjátékban jeleskedett, de ebben is már csak az 55. percig. Ekkor Kiss értékesíti a javukra megítélt hetest, majd Bajusznács Erika is betalál a hazai kapuba. A végeredményt Dusnoki Gabriella állítja be:

Bácsalmás - Kiskőrös 7-17 (2-6)

Bácsalmás, 50 néző. Vezette: Pelikán Mihály, Rácz László. Bácsalmás: Kelle Lilla - Szűcs Dorina, Torma Mónika 1, Malesevics Lili 4, Kocsis Anett 2, Kőhalmi Boglárka, Rencsárné Derűs Ildikó. Csere: Lengyel Edit, Panyik Renáta, Hankószki Fanni, Száhl Anett, Witzl Laura, Panyik Dóra. Edző: Derűs Gábor. Kiskőrös: Benyó Klára -  Ernst Nikolett 1 Bajusznács Erika 1, Czérna Bianca 1, Kiss Renáta 6, Dusnoki Gabriella 5, Aszódi Ivett 2. Csere: Major Tünde, Lőrincz Réka 1, Rózsa Réka, Ocskó Mariann, Kuti Szilvia. Edző: Czérna János. Hétméteres/gól: 2/1 illetve 6-4. Kiállítás: 6 perc a PVSE csapatából.

A nem éppen ideális időben lejátszott mérkőzés első harmadában kimondottan jól helyt állt a PVSE csapata, majd a jobb lövő erőnek köszönhetően elhúzott a 'kőrösi együttes és biztosan nyerték a két pontot. A mérkőzésen látottakból tanulhatnak a hazai játékosok is. Úgy támadásban, mint védekezésben a későbbi mérkőzéseken hasznosítható tapasztalatokat szerezhettek.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 376
Tegnapi: 393
Heti: 4 258
Havi: 9 692
Össz.: 1 256 744

Látogatottság növelés
Oldal: Alakul a PVSE női csapata...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »