PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Február a tornászok hava volt

A Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola leány és fiú tornászai februárban Izsákon a Sárfehér Kupa országos meghívásos és Kecskeméten, az Alapfokú Megyei Tornaversenyen vettek részt. Hutterer Lászlóné és Nemes Lászlóné tanítványai, nem elégedtek meg a részvétellel, értékes helyezéseket értek el.

Az általános iskola fiú tornászai Izsákon a Sárfehér Kupa országos meghívásos versenyen jeleskedtek - számolt be Szénási Violetta tanárnő, a Bácsalmási Lapok februári számában.

Az I-II. korcsoportban, a Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola Bakos Bence, Hajnal Norbert, Hajnal Tamás, Harnos Norbert, Oláh Attila, Száhl Péter, Traski István összeállítású csapata az V. helyen végzett. Egyéniben: Harnos Nobert 14., Traski István a 15. helyen végzett.

A III-IV. korcsoportban, a Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola Bakos Bálint, Horváth Sándor, Kovács Viktor, Lakner András, Malik Martin, Piukovics Bálint összeállításban ugyancsak az V. helyen végzett. Egyéniben: Horváth Sándor 4., Bakos Bálint a 18. helyezést érte el.

 Alapfokú Megyei Tornaverseny Kecskemét

Az Izsákon elért eredményeket túlszárnyalva a fiúk két első, két második és egy harmadik helyezést értek el, míg a lányok mezőnyében egy első és két második helyezés volt a termés.

Eredmények

Fiú I-II. korcsoportban megyei bajnok: Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola együttese. Egyéniben: megyei bajnok Traski István, harmadik Harnos Norbert.

Fiú III-IV. korcsoportban második helyezett Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata. Egyéniben: Horváth Sándor második helyezés.

Leány I-II. korcsoportban második helyezett a Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola - Juhász Vanessza, Jurcsák Evelin, Schneider Petra, Száhl Anett Ungor Nikolett, Varga Kinga összeállításban.

Leány III-IV. korcsoportban megyei bajnok a Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola Fürtön Petra, Juhász Szimonetta, Kubina Nikolett, Miklósovics Lilla, Nyári Diána, Osztrogonácz Dorina, Rábai Dóra összeállításban. Egyéniben: második Juhász Szimonetta.

Ahogy a Tanárnő mondja színes beszámolójában, a februárban (15-16) tartott síszünetben, egy kicsit pihenhettek, túrázhattak és az idén bőségben lévő havazásnak köszönhetően, szánkózhattak a gyerekek napestig. Ezt csak annyival egészíteném ki, hogy az említett két napon az iskola kézilabdasportért rajongó lányok és fiúk alkotta csapatok tagjai kiadós tréningen vettek részt mindkét napon, miként történt ez március 15-én, a délelőtti ünnepséget követően délután is - a gyerekek ekkor is ráértek és ezt a napot is kihasználták a mozgásigényük kielégítésére...


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 214
Tegnapi: 538
Heti: 2 651
Havi: 8 085
Össz.: 1 255 137

Látogatottság növelés
Oldal: Február a tornászok hava...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »