PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Negyedik helyen állnak a PVSE csapatai

Jól indult a szezon Bácsalmáson

Kunszállás

Harta

1-1

Nagybaracska

Kalocsa

3-0

Soltvadkert

Tompa

2-1

Bácsalmás

Szeremle

2-0

Kiskőrös

Izsák

3-2

Solt

Kiskunfélegyháza


Szabadnapos

Kiskunhalas


Bár mondhatnánk, jól folytatódott a PVSE csapatának a 2011-es év. A tavaszi idény első néhány bajnoki mérkőzésén tapasztalt botladozás után, úgy a bajnoki, mint a kupamérkőzéseken, sikert sikerre halmoztak Florin Nenad játékosai.

A tavaszi idény csúcspontjaként, a Megyei Kupa döntőjében csak a büntetőpárbajban maradtak alul, a bajnok Solt együttesével szemben. Ugyanakkor a Megyei Szuper Kupa döntője, ugyancsak Solt ellen még a PVSE előtt áll...

Az új bajnoki év első tétmérkőzésén a Magyar Kupa Országos selejtező első fordulójában a Pécsi VSK csapatával szemben maradtak alul, egy látványos, gólokban gazdag mérkőzésen, 4-3-ra. A 2011-2012-es megyei I. osztály nyitó fordulójában Kiskunfélegyházán gólnélküli döntetlennel nyitott a PVSE, amire még azt is mondhatjuk: idegenben jó az iksz....

H

Csapat

M

Gy

D

V

Lg

Kg

Gk

P

1

NAGYBARACSKA

2

2

0

0

6

1

+5

6

2

SOLTVADKERT

2

2

0

0

6

2

+4

6

3

HARTA SE

2

1

1

0

8

2

+6

4

4

BÁCSALMÁS PVSE

2

1

1

0

2

0

+2

4

5

IZSÁK

2

1

0

1

6

4

+2

3

6

KALOCSA

2

1

0

1

3

4

-1

3

7 Kiskőrös 2 1 0 1 4 9 -5 3

8

KISKUNFÉLEGYHÁZA

1

0

1

0

0

0

0

1

9

KUNSZÁLLÁS

2

0

1

1

2

4

-2

1

10

SOLTI FC

0

0

0

0

0

0

0

0

11

TOMPA

2

0

0

2

2

5

-3

0

12

KISKUNHALAS

1

0

0

1

1

4

-3

0

13

SZEREMLE

2

0

0

2

1

6

-5

0

Augusztus utolsó vasárnapján a megyei bajnokság második fordulójában az újonc Szeremle együttese volt a vendég Bácsalmáson.

A két mérkőző csapattal kapcsolatos érdekesség, hogy nem mindennapos az, ahogy az új megyei I. osztályú bajnokság mezőnyének tagjai lehettek. A PVSE, bár a tavaszi idényben alaposan belehúzott a pontgyűjtésbe, de ez csak arra volt elegendő, hogy pontszámban beérje Kiskunfélegyháza és Tompa csapatait, ám a holtversenyt eldönteni hívatott győzelmek számában elmaradt az előtte végzett csapatoktól és a 15. helyen végzett, megelőzve Kerekegyházát, amely csapat már az őszi idény után visszalépett a bajnokságból.... A Szeremle viszont a megyei II. osztályban végzett a 15. kieső helyen, ám a csapatok olymértékben léptek vissza a megye legmagasabb osztályától, hogy még a Szeremle nevezését is elfogadta a szövetség verseny bizottsága. Nos, ez a csapat az első fordulóban Soltvadkerten szenvedett vereséget, de vesztesen hagyták el a játékteret Bácsalmáson is.

Bácsalmás - Szeremle 2-0 (1-0)

florin_nenad.jpg
Két sérültje van a csapatnak: Florin Nenad és Zsembery Imre

Bácsalmás, 2011. augusztus 28., 200 néző. Vezette: Baráth Gábor - Szeller Tamás, Péter Szabó Ottó. Bácsalmás: Géczi János - Bögre Károly, Dr. Barcsák Endre, Barcsák Gábor (Szemán Csaba), Rudics János, Suknovic Dejan (Rothplug Sinisa) Eckert Norbert (Prikidánovics Milán), Bjeletic Bojan (Susnyar Milan), Ivovic Andrej, Snyehola Ákos (Paplógó Levente), Varga László. Edző: Florin Nenad. Szeremle: Pintér László - Pintér Csaba, Dányi István (Szem József), Majoros Milán, Tokodi Tamás, Csongor Balázs, Nosztáni Márió, Konkoly Balázs, Murinyi Csaba  (Kővári Róbert), Mezei Gábor Majoros Bence (Elek Milán). Edző: Sárdi János.

Gólok: Bjeletic Bojan, Barcsák Gábor. Kitűnt: Dr. Barcsák, Barcsák, Bjeletic, Ivkovic illetve Pintér László, Tokodi. Sárga lap: Varga illetve Majoros, Dányi, Nosztányi.

A mérkőzés krónikája:

bjeletic_bojan.jpg

A csapatok nem panaszkodhattak, a mérkőzés idejére az elmúlt napokkal ellentétben jó tíz fokkal hűvösebb, de még mindig a nyári nap melegétől (is) szenvedve vetették magukat a játékba. A vendégek berendezkedéséből ítélve arra lehetett következtetni, hogy szeretnék megúszni a 90 percet minél kevesebb bekapott góllal. Nos, ezt a céljukat elérték... Viszont a hazai csapat támadójátéka nagyon nem is tette lehetővé, hogy még a gólszerzésre is gondoljanak, azaz arra csak gondolhattak Sárdi János játékosai, hisz alkalmuk erre nem igazán volt, a játék folyamatosan a vendégek térfelén zajlott.

A hazai fölény a 10. percben érett góllá, amikor Snyehola Ákos balról bedobásból tálalta a labdát Bjeletic Bojan elé, aki a kapuval szemből a tizenhatosról állítás nélkül ballal a kapu jobb alsó sarkába lőtte: 1-0.

suknovic_dejan.jpg

Szebnél szebb akciókat vezetett a PVSE továbbra is, ám az utolsó passzok rendre rossz helyre érkeztek: Suknovic Dejan a jobb oldalon került a védők mögé, ám beadása a kapuval szemben érkező Snyehola mögé érkezett... Néhány játékvezetői ítélet borzolta a kedélyeket, aminek nem kevés barát(h)ságtalan beszólás lett a következménye. A reklamáció miatt Majoros Milán kapta meg az első sárga lapot, majd Varga László szerelését díjazta sárgával a bíró. A két lap között Bjeletic Bojan jó negyven méterről bikázta kapura a labdát, ami mintha zsinóron húzták volna szállt a szeremlei kapura, de Pintér László a mezőnybe öklözte.  Majd Bögre Károly Suknovic Dejan akció végén Bjeletic 5 méterről nem találta el a kaput. A szórványos szeremlei támadásokat már a középpályán csírájában elfojtották a hazai játékosok, vagy amely vendégtámadás az ismét játékra jelentkezett Eckert Norbert illetve Varga László kiváló játékát is túlélte, az az Ivkovic Andrej, dr. Barcsák Endre, Rudics János alkotta hátsó alakzaton biztosan elakadt, Géczi János szinte védeni való nélkül álldogált kapujában...

barcsak_endre.jpg

A szünetről visszaérkező hazai játékosok közül többen Rudics Janát biztatták taktikai fegyelmezetlenségre, nevezetesen, hogy hagyja el őrhelyét, menjen előre és rúgjon gólt. Majd akkor is felcsillant a szemük a nézőknek, amikor Paplógó Levente is játékra jelentkezett, hisz utóbbi két nagycsapatbeli szereplésekor egy-egy góllal hálálta meg a bizalmat, de menjünk sorban.

A II. félidő elején Varga László jobb oldali beadása után Barcsák Gábor kapu mellé fejeli a labdát. Majd eljött Rudics Jana ideje: remek labdával indítja Szuknovic Dejant, aki kapra tör, de lőni már nem tud, a tizenhatoson belül buktatják. A büntetőt Rudics végezte el, ám a jobb felső sarokba szánt labda a felső lécről a gólvonal elé vágódott.

barcsak_gabor.jpg

A 60. percben ismét hazai gólnak örülhettek az ebben érdekeltek: Barcsák Gábor a balösszekötő helyéről, nyolc méterről a jobb alsó sarokba helyezte a jobbról a kapu elé lőtt labdát: 2-0.

A további gólok már nem születtek, és ez annak ellenére így történt, hogy Paplógó Levi pályára lépett. Talán csak azért, mert egy pontrúgás alkalmával, edzője a kapu elől, a kéttagú hátsó alakzatba küldte harmadiknak, a két szeremlei csatár őrzésére.... Na, meg talán azért sem született több gól, mert Varga László megkapta a második sárgáját és a második játékrész nagyobb részében emberhátrányban játszott a PVSE. Bizonyára még jobb érzésekkel távozhattak volna szurkolók a pályáról, ha még további két-három góllal többet lőnek Rudicsék, ám a csapatnak akkor sem lehetne több pontja, de ez a kétgólos győzelem is azt jelenti, hogy az elmúlt évek idénykezdő gyakorlatával ellentétben, amikor nyeretlen volt a csapat, most továbbra is veretlen...

Bácsalmás-Szeremle 10-1 (6-0)

Kunszállás

Harta

9-1

Nagybaracska

Kalocsa

2-1

Soltvadkert

Tompa

5-2

Bácsalmás

Szeremle

10-1

Kiskőrös

Izsák

2-1

Solt

Kiskunfélegyháza

3-4

Szabadnapos

Kiskunhalas

-

Ifjúsági mérkőzés Vezette: Szeller Tamás - Péter Szabó Ottó. Bácsalmás: Eckert Dávid (Balla Viktor) - Gregó Márk, Boruzs Balázs (Schneider Dániel), Farkas Ádám, Mátrai Károly (Schobloher Richárd), Györki Sándor, Szappanos Patrik, Paplógó Gergő, Tomaskovic Aleksander „Szále", Barta Viktor, Fél Norbert (Patocskai Patrik). Edző: Bögre Károly. Szeremle: Felső - Feidt Á., Kiss, Feidt T., Farkas, Nagy, Bölcskei (Krix), Lakatos, Hegyi, Körbei (Snyehola), Pénzes. Gólok: Barta Viktor 4, Szále 3, Györki Sándor 2, Boruzs Balázs illetve Feidt Ádám. (Az előző, félimformációk után, a mérkőzés helyes történései...)

barta_viktor.jpg szale_-_tomaskovic_aleksander.jpg gyorki_sandor.jpg boruzs_balazs.jpg
4 3 2 1

H

Csapat

M

Gy

D

V

Lg

Kg

Gk

P

1

Soltvadkert

2

2

0

0

15

3

+12

6

2

Kiskőrös

2

2

0

0

7

1

+6

6

3

Kiskunfélegyháza

2

2

0

0

6

3

+3

6

4

Bácsalmás

2

1

1

0

10

3

+7

3

5

Kunszállás

2

1

0

1

9

3

+6

3

6

Kalocsa

2

1

0

1

3

2

+1

3

A 'félegyházi zilált, gondokkal terhelt összeállításban elszenvedett vereség után, dicséretes játékkal a régi formájában aratott nagykülönbségű győzelmet a PVSE és jobb gólkülönbségének köszönhetően a negyedik helyről várja a folytatást. Nagybaracska és a Tompa együttese 1-1 győzelemmel szerzett 3-3 ponttal a bajnoki sorrendben a 7., illetve 8. helyén áll. További öt csapatnak még nem sikerült az idei bajnokságban győzni...

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 376
Tegnapi: 517
Heti: 376
Havi: 5 810
Össz.: 1 252 862

Látogatottság növelés
Oldal: Jól indult a szezon Bácsalmáson
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »