PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Városi György-emléktorna 2011.

kerek_-_pvse_2009._majsa_2.jpg

Versenykiírás

Amint azt a megyei női kézilabda csapatok az elmúlt években már megszokhatták, Kiskunmajsán az idén is idejekorán megkezdték az immár hagyományos Városi György-emléktorna szervezését. Ennek idejét a 2011-2012-es bajnoki évet megelőző felkészülés zárására időzítették, mint tették ezt eddig is. Bár a hagyományból eredően néhány időpontot nem sikerült kijavítani az eddig is jól bevált Versenykiírásban, ám mindenki értse úgy, ahogy gondolták. Én is ezt teszem, az alábbiakban...

kerek_-_pvse_2009._majsa_4.jpg

Kiskunmajsa SE Női Kézilabda Szakosztály

Tisztelt Sporttárs!

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetséggel egyeztetve 2011. szeptember 4-én, vasárnap, a MAJSA Napok rendezvénysorozat keretén belül a bajnokságra való felkészülés jegyében megszervezzük az

V. VÁROSI GYÖRGY

női kézilabda emléktornát, melynek fővédnöke a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség

Célja: a 2011-2012. évi megyei bajnokságra való felkészülés. illetve méltó megemlékezés városunk egykori - a kézilabdázást Kiskunmajsán meghonosító, és útjukon későbbi válogatott kézilabdázókat elindító - testnevelő tanáráról.

Résztvevők: a megyei bajnokságban induló női csapatok.

A lebonyolítás rendje: az emléktornát 4-6 csapat részvételével bonyolítjuk le, ezért a jelentkezés sorrendjének fontos szerepe lesz.

Ha 4 vagy 5 csapat vesz részt, akkor körmérkőzéses formában, míg 6 csapat részvétele esetén csoportmérkőzések és helyosztók lesznek. A csoportokba történő soroláskor figyelembe vesszük a legutóbbi bajnoki sorrendet. A csoporton belül körmérkőzéssel döntik el a csapatok az egymás közötti sorrendet, majd ezt követően helyosztó mérkőzéseken dől el a végső sorrend.

Játékidő: 2×15 perc 5 vagy 6 csapat részvétele esetén. 2×20 perc 4 csapat részvétele esetén A mérkőzések 5 vagy 6 csapat részvétele esetén 35 percenként, 4 csapat részvétele esetén 50 percenként kezdődnek. Ez azt jelenti, hogy a bemelegítés a kinti pályán - rossz idő esetén a folyosón - történhet, utóbbi esetben a nagy üvegablakok miatt labda nélkül.

kerek_-_pvse_2009._majsa_3.jpg

Díjazás: Az I-II-III. helyezett csapatok oklevelet és kupát kapnak. A további helyezett csapatok oklevelet kapnak. Ezen túlmenően oklevelet és emléktárgyat kap a torna legjobb játékosa, legjobb kapusa, illetve gólkirálynője. A legjobb játékosra és kapusra a csapatvezetők és a mérkőzéseken közreműködő játékvezetők adhatnak le szavazatokat, s ezek alapján lesznek a díjak odaítélve.

Egyéb: A cserepadokhoz ásványvizet biztosítunk, nem kell külön hozni. A mérkőzések ideje alatt a sportcsarnok emeleti büféje nyitva lesz. Üdítőt, kávét és szendvicset az üzemeltetők kívánság szerint készítenek. Ezen túlmenően a város központjában lévő vendéglátóhelyeken meleg ételt is lehet rendelni. Természetesen az étkezés saját kasszára történik.

Kelt: Kiskunmajsa, 2011. július 25.

Sporttársi üdvözlettel:

Komáromi Tibor edző, Lakatos Tamás technikai vezető

kerek_-_pvse_2009._majsa_5.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 113
Tegnapi: 546
Heti: 659
Havi: 6 093
Össz.: 1 253 145

Látogatottság növelés
Oldal: Városi György - emléktorna
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »