PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

XI. Szilveszter Hardt-Speednet Kupa - II. Weinhardt János Emlékverseny

Második a Berghoffer - Kern egység

A Soltvadkerti Asztalitenisz Szakosztály 2012. január 8-án, vasárnap immár 11. alkalommal rendezte meg a nemes asztalitenisz sporteseményt, amellyel az idén már második alkalommal adóztak Weinhardt János emléke előtt. A rendezők négy kategóriában - NB-s, megye I., megye II. és megye III.-amatőr - bonyolították le a megye szerte népszerű, DC rendszerben, kétfős csapatoknak kiírt versenyt.

12.01.08._soltvadkert_emlektorna_megnyito_2011..jpg 12.01.08._soltvadkert_emlektorna_megnyito_2011._figura_csalad.jpg

XI. Szilveszter Hardt-Speednet Kupa II. Weinhardt János Emlékverseny 

A népes mezőnyben ott volt a megyei második osztályban szereplő Kunbajai ATSK is, amely ma már rendszeres résztvevője ennek a nagy seregszemlének. A határmenti együttes nem sokat pihent az évzáró után: 2012. január ötödikén már jó színvonalú kupamérkőzést játszott az első osztályban listavezető Baja csapata ellen. A TEK-SZOL Kupa második fordulójában, Kunbaján, bár a visszavágón is vendégsiker született, tanulságos mérkőzéseket játszottak a hazai játékosok, amelyek jól szolgálták a felkészülést a tavaszi bajnoki mérkőzésekre is.

12.01.08._soltvadkert_emlektorna_2011._berghoffer_laszlo_az_asztalnal.jpg 12.01.08._soltvadkert_emlektorna_2011._kern_adrian_az_asztalnal.jpg

Ezért és a baráti kapcsolatok ápolása jegyében indultak a Baja elleni mérkőzést három nappal követő 'vadkerti versenyen is, ahol a Berghoffer László - Kern Adrián páros, igazolta már a kupamérkőzésen is bemutatott remek formáját: 1. asztal: Berghoffer, Kern - ifj. Tóth, Varga 3-2!

Ma jött el az az idő, amely a weboldal több korábbi hibája mellett, - nincs lehetőség a különböző rovatok indítására, illetve van, de ez a 9 rovat, amolyan sajátkezüleg "eszkábált", nem éppen szabványszerű  - csak ma jelentkezett. Az oldalra csak 999 fotót lehet feltölteni: azaz betelt a lehetőség. Így két lehetőség adódik: a továbbiakban képes illusztrációk nélkül jelenik meg egy-egy bácskai sport hír, vagy új oldalt inditok: Pro-Sport2 néven 2012. június 1-ig talán elég lesz...

Ahogy Figura Tibor, nem mellékesen a megyei szövetség verseny bizottságának tagja elmondta, a klub két éljátékosa a sikerrel megvívott csoportmérkőzések után egészen a döntőig menetelt, és csak itt szenvedtek vereséget. A megyei második osztály kategóriájában második helyen végeztek.  A klub további egységei a csoportjukból nem jutottak tovább. Viszont a verseny hangulata kárpótolta a játékosokat és a lejátszott mérkőzések így is elérték céljukat, a minél jobb felkészülést a 2011-2012-es bajnoki év tavaszi idényére.

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 308
Tegnapi: 393
Heti: 4 190
Havi: 9 624
Össz.: 1 256 676

Látogatottság növelés
Oldal: A Berghoffer - Kern páros már-már megállíthatatlan...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »