PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Jánoshalma - Bácsalmás 14-24! Értékes helyezések 'Halasról!

Tompa után Jánoshalmán voltak

Frissítve! Szinte a megye minden részéből érkeztek a PVSE serdülő leány kézilabdásai az idei, Tompa ( Leány kézilabda: Tompa - Bácsalmás 1-1 ) után immár harmadik felkészülési mérkőzésükre, Jánoshalmára, ahol május 24-én, kedden koraeste a JSE hasonló korosztályos csapatával mérkőztek. Már csak azért is jó volt, hogy ide kötöttük le a mérkőzést és nem Bácsalmásra, szabadtérre, hisz Jánoshalmára utazva, Mélykút után özönvíz zúdult le az égből. Erre viszont csak a teljes, még tökéletes alvázmosásban is részesült biztonságot és fejünk felé fedelet nyújtó autóinkban gondoltunk.

Persze e nélkül is nagy izgalommal várták az 'almási lányok a játékot, amely feszültséget némiképpen oldotta, hogy többen - Száhl Anett, Lakner Margaréta - e napon Kiskunhalason vettek részt a megyei atlétikai diákolimpián és onnan megérkezve remek bácsalmási eredményekről számoltak be.

Például a Vörösmarty Mihály Általános Iskola leány távolugró csapata negyedik helyen végzett - Száhl Anett 387, Horváth Szonja 415, Ungor 388, Juhász 355, Szalai Dzsenifer 348 cm - öszeállításban és teljesítménnyel.

vmai_leany_tavolugro_csapat_2011..jpg

Az iskola fiú távolugró csapata viszont második helyen végzett - Allaga Dániel 460, Németh Olivér 454, Lakner András 398, Nincsevics Roland 404, Kerényi Dominik 438 cm - összetételben és teljesítménnyel

vmai_fiu_tavolugro_csapat_2011._kiskunhalas.jpg

Jól szerepelt a Lakner András, Kerényi Dominik, Németh Olivér, Allaga Dániel összetételű,  4*100-as váltó is amely korosztályában a második helyen végzett!

vmai_4_szer_100_fiuk_megyei_donto_iii..jpg

vmai_4_szer_100.jpg

Megérkezve, a remek adottságú jánoshalmi lányokat meglátva a versenyláz csak fokozódott a vendégjátékosok körében, (- Velük játszunk? - tette fel például a kérdést, csak korban és magasságában, jelentős hátrányban lévő Margaréta.) ám ez a túlfűtött állapot, a remegő végtagokkal, csak a mérkőzés első perceiben okozott gondot. Ezt követően lehiggadva, ügyes játékot bemutatva biztosan győzték le Rátai Róbertné tanítványait. Olykor „problémaként" csak egy dolog merült fel: a játékvezetést, a jánoshalmi illetőségű Derűs Gábor látta el, de ezzel együtt is, Horváth Apuka eredményjelzőjén, mi több jegyzőkönyvében, már a strigulák számát illetően ez állt, a csapatok neve mellett:

Jánoshalma - Bácsalmás 14-24

Jánoshalma, 2011. május 24. Városi Sportcsarnok. PVSE: Száhl Anett, Kollár Dalma 10, Hanczár Petra 6, Horváth Szonja, Witzl Laura, Panyik Renáta 6, Hankószki Fanni 2, Panyik Dóra, Lakner Margaréta.

A mérkőzés után jó alkalom nyílt arra is, hogy a JSE csapatát meghívjuk a következő, immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő TKT, kigondolná, így tanévzáráshoz közeledve, Tanévzáró-, szeptember elején meg Tanévnyitó Kézilabda Torna mérkőzéssorozatra, amelyen az idén, reményeink szerint már 8, azaz nyolc csapat vesz részt.

tkt_2010._2._eredmenyhirdetes_3.jpg

A meghívott csapatok sorából már csak Hercegszántó igenlő válasza hiányzik, de reméljük az is befut hamarosan...

A torna múltjából:

TKT 2010. június 15.

TKT 2010. Végeredmény

TKT 2010. Bácsbokod, Nemesnádudvar, Bácsalmás, Tompa, Csávoly a sorrend...

TKT/3. 2011.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 385
Tegnapi: 393
Heti: 4 267
Havi: 9 701
Össz.: 1 256 753

Látogatottság növelés
Oldal: Jánoshalma - Bácsalmás 14-24
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »