PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Három évtized után, új pályán a kézilabdások

Kézilabda A megyei férfi kézilabda bajnokság egyik idei érdekessége, hogy abban 14 együttes küzd a bajnoki pontokért. Köztük a bácsalmási PVSE csapata, amely a kispályás kézilabdázás térhódításától kezdve szerepel különböző szintű bajnokságokban.

Bácsalmáson újdonság, hogy a csapatok több mint három évtized után új helyszínen játsszák bajnoki mérkőzéseiket. A megyei bajnokságban szereplő együttesek közül a női, sportcsarnokban - Kisszálláson, a férfi együttes továbbra is Bácsalmáson, ám a Vörösmarty Mihály Általános Iskola udvarán található szabadtéri pályára tette át székhelyét és itt játssza bajnoki mérkőzéseit... Ami így nem igaz, hisz át kellett tenni valahová, mert a PVSE sporttelepen található pálya, hitelesítésre nem alkalmas...

A hazai pályák tekintetében a MEDOSZ SE, később a PVSE megfordult már több helyszínen, ám mindig a Szent János utca mentén haladva. (Gimnázium a mai sportcsarnok helyén, majd a PVSE sporttelepen, a mai teniszpályák helyén salakos, később mellette bitumenes) Legutóbb 2011. október, elsején, szombaton, 14:00 órai kezdettel annak lehettünk tanúi a város központjában, hogy Bácsalmás Tiszakécskét fogadta a megyei férfi kézilabda bajnokság harmadik fordulójában a Vörösmarty Mihály Általános Iskola udvarán.

Nos, a mérkőzés rendben lezajlott, hacsak azt nem nézzük rendkívüli eseménynek, hogy itt az ősz. A pályát övező gesztenyefákról hull a gesztenye, bár ősszel ez sem rendkívüli dolog...

Bácsalmás - Tiszakécske 33-29 (21-11) Győzelemmel mutatkozott be az új helyszínen a PVSE csapata. Legjobb góldobók: Fenya Bilinovics 8, Dörmő Attila 6, Szente Balázs 5, Eckert Tibor 4, Juhász János 4, Tibor Fiedler 2, Németh Balázs 3 illetve Kovács István 8, Ivaskó István 8.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 649
Heti: 1 248
Havi: 6 682
Össz.: 1 253 734

Látogatottság növelés
Oldal: Új pályákon a kézilabdázók...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »