PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Augusztus 5-én ülésezik a megyei kézilabda szövetség elnöksége

Még be sem fejeződtek a 2009-2010-es megyei bajnokságok, a tavasszal újjá választott Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség Elnöksége és annak bizottságai már a 2010-2011-es bajnokságok előkészítésével is foglalkoztak. Ennek során elkészültek a versenykiírások, amelynek megvitatása, majd jóváhagyása történik meg 2010. augusztus 5-én, Kecskeméten, a Granada Hotel tárgyalójában - tájékoztat Kun István, a szövetség elnöke.

.

Meghívó

Tisztelt Elnökségi Tagok!

Szeretettel meghívom Önöket a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség, következő elnökségi ülésére.

Helye: Kecskemét, Granada Hotel

Időpontja: 2010. augusztus 5., csütörtök, 17:30.

Napirendi pontok:

  1. A 2010-2011-es felnőtt bajnokságok versenykiírása, jóváhagyása
  2. A 2010-2011-es megyei serdülő bajnokságok versenykiírása, jóváhagyása
  1. Egyebek:
  • Kiskunmajsa és Kerekegyháza kérelme
  • A Keszi Géza Emléktorna megszervezése
  • Az NB II. Dél-Keleti csoport rendezésével kapcsolatos feladatok felülvizsgálata
  • A szövetség webolda, annak szerkesztésével kapcsolatos kérdések, javaslatok megvitatása

Pontos megjelenésükre számítva:

sporttársi üdvözlettel Kun István

Kiskunhalas A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség elnökség legutóbb május 5-én, Kiskunhalason, a Tó Vendéglő Különtermében megtartott kihelyezett elnökségi ülésen bízta meg a Verseny Bizottságot a 2010-2011-es Versenykiírások elkészítésével, amely tervezetek, most augusztus 5-én kerülnek megvitatásra, majd elfogadásra.

A májusi kihelyezett elnökségi ülés arra is jó alkalom volt, hogy a térség egyesületeinek képviselői a csapataik napi örömeiről, gondjairól is beszámoljanak. Így elsőként, a kihelyezett elnökségi ülés házigazdája, a 'halasi férfi csapat képviseletében is, Demeter József. Az akkor még az NB I-es tagság meghosszabbításában reménykedő női együttes ügyvezetője, vagy a kis 'Halas, azaz a Fiat AutoTeam képviseletében Juhász Tibor. Jánoshalmáról Rátai Róbertné, Kiskunmajsáról Lakatos Tamás, de szót kapott a diáksport helyzetének felvázolására Paczolai Gyuláné is a Magyar Diáksport Tanács képviseletében. A beszámolók nem voltak mentesek a gondoktól... Sajnos ma már tudjuk: Kiskunhalason, mire az anyagi gondokon úrrá tudtak lenni az NB I-es csapatnál, addigra a csapat kiesett az elit osztályból, így az új bajnoki évben, az NB I/B Keleti csoportjában immár két megyei csapat is indul - Kiskunhalas és Kecskemét...

  • Az említetteken túl, a folyamatos működés érdekében már az első elnökségi ülésen felállított bizottságok után megválasztásra került a Jogi, a Játékvezetői, az Edzői, a Sajtó és Marketing, az Emlék-, és az Utánpótlás Bizottság tisztségviselői...
  • Tárgyalta az elnökség többek között a Kalocsán az óta nagysikerrel lebonyolított Pünkösdi Kupa utánpótlás torna támogatásának lehetőségét http://kalocsaikc.atw.hu/, miként napirenden volt a Kispéter Emléktorna is.

Bács-Kun Sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 649
Heti: 1 302
Havi: 6 736
Össz.: 1 253 788

Látogatottság növelés
Oldal: Kiskunhalaon ülésezett a megyei kézilabda szövetség elnöksége...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »