PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Kezdődik a tavaszi idény...

Noha a kemény tél nem enged a szorításából, Bácsalmáson a PVSE szakosztályaiban elkezdődött a 2009-2010-es bajnoki év tavaszi idényére a felkészülés. Annak ellenére, hogy a hóval borított, fagyos talajú pályák- és a meteorológia előrejelzései szerint még jó ideig - sportolásra alkalmatlan. A labdarúgók szabadtéren, kedden, szerdán és pénteken tartják edzéseiket és szombati napokon már edzőmérkőzések szerepelnek a programban. A női kézilabdások a városi sportcsarnokban kezdik a felkészülést, majd a jó idő beálltával szabadtéren készülnek tovább, a március 14-én, vasárnap, a Kisszállás elleni hazai mérkőzéssel kezdődő tavaszi idényre.

Labdarúgás

A labdarúgók az őszi idényben pályára lépő játékosokkal kezdték az alapozást, annyi változással, hogy Zsembery Imre kapus, a változások korát élő Tompa együtteséből visszaigazolt. Ugyanakkor a csapat irányító középpályása Hernády Márk Nagybaracskára távozott. Barákovics István edző nem panaszkodhat: a lényegében változatlan összetételű játékosállománnyal, ha a tavasszal ott folytatják, mint az őszi idény második felében és gyűjtögetik a pontokat már az idény elején is, akkor minimum a legjobb nyolc közé kerülhet a PVSE együttese. A kapus poszton Zsemberyvel erősödtünk, míg a 14 gólos Reitmann a tavasszal is a PVSE színeiben onthatja gólokat...

Kézilabda

A női kézilabdások a fagymentes idő beálltáig, hetente egyszer, péntekenként a városi sportcsarnokban tréningeznek. Na, nem azért mert „lusták" lennének, de nem sikerült elérni, hogy szombaton és vasárnap is bemehessenek a sportcsarnokba. Ezt pusztán azért szerették volna, mert hétköznap a csapat játékosainak zöme vidéken tanul és nincs Bácsalmáson. Ezért aztán nem maradt más, mint drukkolni a macinak, hogy minél korábban beköszönjön a jó idő és megvalósulhasson a felkészülés tervezett menetrendje, de már szabadtéren.

Kézisuli

A csarnok használat hétköznapokra illetve tanítási napokra szorítása miatt, a női kézisek nem mehettek be a csarnokba a téli szünetben - ekkor mindenki itthon volt. Egyelőre elmaradt, legalábbis a jó idő beálltáig, a Kézisuli beindítása, amelybe az általános iskolák, annak is felső tagozatos leányait várjuk, első sorban a női csapat utánpótlásának biztosítása érdekében, de azokat is, akik e szép és sok-sok képességet igénylő sportággal szeretnék mozgásigényüket kielégíteni. Jelentkezni lehet Prókai Károlynál. Telefon: (79) 342 585 vagy (70) 397 1658. email: prokai_k@freemail.hu. A Kézisuli indítása tervezett időpontja, kellő számú jelentkező esetén: 2010. április.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 403
Tegnapi: 517
Heti: 403
Havi: 5 837
Össz.: 1 252 889

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdődik a tavaszi idény... 2010.
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »