PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

menu.jpg

Bácsalmáson már a tavaszi fordulókra hangolnak...

11.09.24._bacsokod_-_bacsalmas_3-1.jpg

Bácsalmás - Bácsbokod mérkőzés zárja az őszi szezont. 2011. november 26., szombat, 10 óra

Megyei Serdülő Labdarúgó Bajnokság Déli Csoport Nagybaracskán, 2011. október 30-án, már az őszi utolsó fordulóban léptek pályára a PVSE ifjú focistái a Híd SC ellen. Bár a mérkőzés előtt még pontszerzésben is reménykedtek Bögre Károly játékosai, az eredmény: Nagybaracska - Bácsalmás 11-0... Amint arról a csapatba beépített tudósítónk elmondta, a korosztályhoz képest is nagyon fiatal csapat ráadásul még hiányosan is állt fel, legfőképpen a védelem, amelynek köszönhető a nagykülönbségű PVSE vereség...

Viszont a lebonyolításnak köszönhetően, még az idén kezdetét vették az őszi mérkőzések visszavágói, három tavaszi forduló erejéig. Bácsalmás együttese, az első fordulóban mindjárt szabadnapos, majd Madaras és Bácsbokod elleni hazai mérkőzések között Tompára látogatnak Nincsevics Rolandék.

PVSE teljesítménye a 2011-2012-es bajnoki év őszi idény

7

Bácsalmás

8

1

0

7

11

43

-32

3

Bácsalmáson az őszi szünettel párosuló szabadnap sem telt el esemény nélkül, hisz a PVSE november 4-én, pénteken, Kunbaján játszott előkészületi mérkőzést, amelyen Figura Ákosék 8-1-re győztek. A visszavágó, november 8-án, kedden, 15 órai kezdettel Bácsalmáson lesz.

Majd 12-én, szombaton érkezik Madaras, bajnoki mérkőzésre, amely csapat ellen van mit törleszteni, hisz az őszi mérkőzésen döntetlen eredmény született, ám a PVSE túl fiatalnak bizonyult és a három pontot Madaras kapta. Nos, Tompán, a listavezető, majd a harmadik Bácsbokod ellen már az ellenfelek az esélyesek, ám a labda gömbölyű, így lehetnek ezeken a mérkőzéseken akár meglepetések is, ráadásul, a bácsalmási játékosok két hónappal idősebbek is lettek, a labdarúgás fortélyaiból újabb és újabb ismeretekkel gazdagodtak...

Tekintettel arra, hogy a PVSE megyei I. osztályban szereplő ifjúsági és felnőtt csapatai ma játsszák utolsó őszi mérkőzéseiket Izsákon, - jövő héten szabadnaposak lesznek - célszerű lenne a labdarúgó barátoknak november 12-ét és 26-át szombati napokat délelőtt 10 órától előjegyezni: ekkor jön Madaras majd Bácsbokod csapata Bácsalmásra.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 287
Tegnapi: 393
Heti: 4 169
Havi: 9 603
Össz.: 1 256 655

Látogatottság növelés
Oldal: A PVSE serdülők már tavaszra hangolnak...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »