PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Idénynyitó strandkézilabda bajnokság Dávodon

Mi közben a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség gőzerővel már a 2010-2011-es bajnoki év versenykiírásait önti végső formába, s miután az elmúlt bajnoki év női mezőny Felsőházában (1-6. hely) már végeredményt is hirdetett, lassan talán az Alsóházra vonatkozó végső sorrendet is közzé teszi. Miként a szövetség támogatásával Kiskunmajsán szeptember elején lezajló Városi György Női Kézilabda Emléktorna versenykiírása is olvasható már oldalunkon, ahol például a csoportok beosztásának legfőbb szempontja a csapatok helyezése a 2009-2010-es bajnoki évben. Ha a felkészülési időszak lezárását Kiskunmajsán az emléktorna, akkor annak kezdetét a Dávodon augusztus elején lebonyolításra kerülő strandkézilabda bajnokság jelenti.

A 2010-2011-es bajnoki évre való felkészülés remek ráhangoló eseményéről, most Gál Gézától kaptunk tájékoztatást.

- A torna hol kerül megrendezésre és mikor? - A strandkézilabda bajnokságot a dávodi fürdő területén rendezzük meg, augusztus hetedikén, szombaton, meghívott csapatok részvételével.

- Adja magát a kérdés: mely csapatok visszajelzését várják a rendezők? - A csávolyi falunapon történt előzetes beszélgetések alapján, a meghívott csapatok között Bácsalmás, Dávod, Csávoly és Hercegszántó női és férfi felnőtt valamint serdülő csapatait várjuk. A pontos menetrendet a július 31-ig beérkező nevezések alapján alakítjuk ki. Miután a strandkézilabda csapatokban egyszerre három mezőnyjátékos és egy kapus léphet pályára, még pontosabban ennyien játszhatnak egyszerre, a kétszer tízperces mérkőzésekre összesen nevezhető nyolc játékosból, ezért egy egyesület az említett korosztályokban, akár több csapatot is indíthat, csak ezt a már említett határidőig jelezzék a csapatok.

- Nevezési díj, egyéb tudnivalók? - Nevezési díj, mint költség nem terheli a rendezvényt, költsége azért van: a belépő ára a strand területére, amely viszont a délelőtt kilenctől, este hétig terjedő időszakra a strand látogatását is biztosítja a már említett bajnokságon való részvétel mellett. A közösen, egyszerre, névsorral érkező csapatok kedvezményben részesülnek.

Gál Géza a bácskai strandkézilabda bajnokság főszervezője, nem mellékesként a Baranya megyei bajnokságra készülő Hercegszántó nő és férfi csapatainak az edzője, mint mondta költség már azért sem terheli a tornát, mert számít a csapatok edzőire a játékvezetésben, ezért nem árt áttanulmányozni a strandkézilabda szakág szabálykönyvét...

Bács-Kun Sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 340
Tegnapi: 393
Heti: 4 222
Havi: 9 656
Össz.: 1 256 708

Látogatottság növelés
Oldal: Idénynyitó strandkézilabda bajnokság Dávodon
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »