PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Emberek! Na, ne már...!

No csak! Az abonyi csapattal is kilehet babrálni, vallják Kisteleken, ha nincs kellő motiváció, de így vannak, ezzel úgy látszik Szegeden is, ahol az abonyi bajnoki címhez hasonlóan a bajnoki ezüst vált biztossá, már a felsőházi rájátszás visszavágó mérkőzései előtt. Szegeden, a Kistelek után, a Makó is kibabrált Gera Norbert csapatával. Ugyancsak a kellő motiváció hiánya miatt. Szerintem meg nem az arany meg az ezüst a fő motivációs erő, maximum az is. A győzni akarás, a sport lényegéből fakad, és ebben a kategóriában érdemeltek a listavezető együttesek elégtelent a hét végi fordulóban lejátszott mérkőzéseiken, Szeged ráadásul már másodszor. A rendező megyei szövetség meg már ki tudja hányadszor...

Ezzel együtt, az abonyi vélekedést nem értem: a Női Kézilabda NB II. Dél-Keleti csoportját szervező Csongrád Megyei Kézilabda szövetség nagyon is jól végzi dolgát. Költségtakarékosan tevékenykednek. Ők fedezik a bajnokság résztvevőinek összes költségét - játékvezetőket, a csapatok utaztatását, helyenként termet bérelnek, szerelést vásárolnak, stb. - mi közben a bajnokságokban szereplő csapatok egy fillérrel nem járulnak hozzá a költségekhez. Nem fizetnek tagdíjat, meg nevezési, meg ki tudja még milyen jogcímen kért díjat sem, így érthető, hogy Abony helyett, a rövidebb és költségkímélőbb utat választva Kisteleken osztották ki a bajnoki aranyat, az abonyi ászoknak, már akinek, mert hárman sajnos nem lehettek jelen ezen az éremosztón... Viszont abban nagyon reménykedek, hogy a Kisteleknek még nem adták át a bronzmedált, esetében megvárják még az utolsó fordulót...

Kistelek 2011. május 14., szombat Gaba írja az abonyi bajnokcsapat honlapján, a Kistelek - Abony mérkőzés után. „...megszakadt 32 meccsen át tartó veretlenségünk. Három felnőtt kerettag nélkül utaztunk Kistelekre (Nagy Kriszta, Lőrinczy Zsófi, Mertlik Ildi) . Szóval nem a legjobb előjellel mentünk, de meg akartuk tartani a veretlenségünket. Az egész mérkőzésen érezhettük Kriszta hiányát... És nem úgy pörgünk, ahogy kell, vagyis ahogy ezt tőlünk várható lenne. Ráadásul olyan bírói kettőssel kerültünk szembe, akik szinte mindent megengedtek a pályán, hát nem nekünk, hanem Kistelek csapatának. Bár ezzel se lett volna gond, ha mi bátrabban és eredményesebben játszunk, hiszen ha gólt lövünk, azt már nem vehetik el. Kistelek-ABONETT KC 23-18 (12-11)

A kedves Csongrád megyei szövetség pedig igazán megsértette a csapatot... Mivel nem az „Ő" csapatuk lett a bajnok (mert az nem jött össze) Kistelekre küldték le az érmeket, ahelyett, hogy otthon kaptunk volna meg hivatalosan a kedves vezetőktől. Na de sebaj megkapjuk otthon ünnepélyes körülmények között majd a szegedi meccs után:)"

Szeged 20111. május 15., vasárnap a második helyezett KSZSE honlapján írták: „...a Marosmenti NKSE csapatát fogadtuk, és ismét vesztesen hagytuk el a pályát. Az eredmények szerencsés alakulása után a múlt hétvégén eldőlt, hogy ezüstérmes csapatunk az NB II -es bajnokságban. A bronzéremért küzdő makói csapat ellen nem sikerült feledtetni a Kistelek elleni vereséget.

Kézilabda Szeged SE - Marosmenti NKSE 21-26 (14-15) felnőtt mérkőzés KSZSE: Szalma D. - Horváth, Szalma N., TÖRÖK 7, Miklós, Forgó 7, Draxler D. 1.  Csere: ALMÁSI (kapus), Draxler O. 3, SEBESTÉNY 3, Kovács, Tótváradi S., Szabó. Gera Norbert: Megérdemelten győzött a makói csapat, mióta gyakorlatilag eldőlt, hogy 2-ak leszünk nem találjuk a játék fonalát."


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 87
Tegnapi: 649
Heti: 1 282
Havi: 6 716
Össz.: 1 253 768

Látogatottság növelés
Oldal: Emberek! Na, ne már...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »