PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Magyar Adél, Kis-Gombos Alexandra nyomában

Sprint SE Ahogy Tanács Attila, a Bácsalmási Sprint SE elnöke tájékoztat, csak az asztaliteniszezőknél volt uborkaszezon, ám már ott sem sokáig. Kovács József edző vezetésével, szeptemberben újra elkezdik az edzéseket a Rákóczi Úti Általános Iskola tornatermében.

A cselgáncsozók viszont, versenyek nélkül sem tétlenkedtek. Az elnök például Pakson járt, ahol egy judoverseny lebonyolításában segédkezett. Az egyesület tagjai közül öten is sikeresen szerepeltek az első övvizsgájukon, de az egyesület Baján is képviseltette magát a Judo sporttáborban. A hagyományoknak megfelelően az idén, a mátételki falunap programját színesítették bemutatójukkal.

Junior Atom Kupa, Paks - 2011. július 16-17. A 20 év alattiak nemzetközi A kategóriás versenyére 24 ország 471 versenyzője adta le a nevezését. A rendező egyesület meghívásának köszönhetően Tanács Attila is megjelenhetett, feladata a versenyzők szőnyegre szólítása és a győztesek kihirdetése volt.

atomcuppaks_tanacs_attila_2011.07.17.jpg

Egyesületi övvizsga, Bácsalmás - 2011. július 21., 26. A nyári szünetet kihasználva a szakosztály 5 tagja tette le sikeresen az első övvizsgáját a helyi edzőteremben. Fehér-sárga övet hordhat (6. kyu) Kövesdi Zalán, Orlovácz Zoltán, Magyar Adél, Magyar Botond és Lok Péter.

Judo sporttábor, Baja - 2011. július 25 - 29. A hagyományosnak mondható technikai jellegű sporttábor edzésein ismét képviseltette magát a bácsalmási szakosztály. A tábor edzéseit az Országos Dan Kollégium vizsgabizottságának elnöke tartotta, főleg formagyakorlatok és önvédelmi technikák hangsúlyozásával.

matetelke_falunap_11.08.06._foto_juhasz_j..jpg

Hagyományőrző falunap, Mátételke - 2011. augusztus 6. A mátételki önkormányzat meghívására a szakosztály 13 tagja színesítette sportbemutatóval a programot a település emlékparkjában. Az eseményen több száz érdeklődő és helyi lakos jelent meg.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 387
Tegnapi: 517
Heti: 387
Havi: 5 821
Össz.: 1 252 873

Látogatottság növelés
Oldal: Magyar Adél, Kis-Gombos Alexandra nyomában
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »