PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Ők mondták... - Best Off - 2011.

 prikidanovics_milan.jpg

2011. április A Solt - Bácsalmás 3-2-es megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés után Prikidánovics Milán: - Nem gondoltam volna, hogy egy nehéz éjszaka után lövöm meg életem gólját! Jó huszonöt méterre a kaputól lövésre szántam el magam és a labda a jobb felső pipában kötött ki! Nem akarom elhinni, hogy ilyen jobbosom van! Bombagól volt! - Hát, Milán ez tényleg az lehetett, csak ha azt nézzük, hogy a solti csapat mennyi gólt rámolt be a PVSE kapujába, ahhoz képest nagyon kevésnek tűnik. - Sajnos a pontokat ott hagytuk, de végig háromesélyes meccs volt...  - Majd április 6-án, szerdán, 16:30-kor, hazai pályán a Kiskőrös elleni kupamérkőzésen a győzelem sem marad el már végre, bár ezen csak a kupa-győzelem felé vezető úton tehetünk meg egy újabb lépést. - Ezen iskolai elfoglaltságom miatt nem leszek a keretben, de szombaton, igen. Érzem a siker illatát. - Hát így legyen! És így is lett: Kiskőrös ellen megszületett az első győzelem, amely sikert további 7, azaz hét veretlenül megvívott bajnoki és kupamérkőzés követett...

florin_nenad_ste_2010-2011..jpg

2011. április Bácsalmás - Kunszállás 3-2 (1-1) megyei I. osztályú bajnoki mérkőzés után Florin Nenad (Bácsalmás) - Az első bekapott gól és a kényszerű csere után átszervezett csapatom kiváló játékot nyújtva vesztésre álló helyzetből fordította meg a mérkőzés állását - kétszer is. A mutatott játékot, és a csapat küzdőképességét csak dicsérni tudom, annál is inkább, mert ezt a győzelmet egy kiváló, általunk nagyra becsült ellenfél ellen sikerült elérni. Gratulálok a Csapatomnak! Kertész Gábor (Kunszállás) - A vendégek edzője már-már azon törte a fejét, hogy kit is emeljen ki a jók közé, sőt mondjon néhány keresetlen szót a kunszállási labdarúgás mindennapjairól, legfőképpen a mérkőzésen látottakról, amikor a Kertész család legidősebb tagja, ezt megtiltotta az edző számára...! Sajnáljuk!

 

2011. május Bácsalmás - Nagybaracska 1-1 (1-0) megyei I. osztályú bajnoki mérkőzés után Florin Nenad (Bácsalmás) - Azt kell írni, hogy a bácsalmási edző, sír! - mondja, a PVSE edzője. Hogy mire gondolhatott? Talán a bekapott elkerülhető gólra, vagy a játékvezetőre, aki igencsak nagy szerepet játszott abban, hogy három játékosát is sérülés miatt kellett lecserélni, vagy arra, hogy bár már a hetedik tétmérkőzésen nem szenved vereséget a csapata ennek ellenére helyezésben, nem akar az ötről, a hatra jutni, helyesebben a 15-ről a 14. helyre... Vanó Sándor (Nagybaracska) - Az eredménnyel elégedett vagyok, rosszabbul is járhattunk volna, ám a döntetlen mindenképpen igazságos. Hát a bajnoki címtől már messze vagyunk, de szeretnénk a dobogóra felállni...

 

2011. május Nemesnádudvar - Bácsalmás 3-3 (1-2) megyei serdülő labdarúgó mérkőzés után: Figura Ákos szerint, aki korábban már ötödik játékvezetőként Kassai Viktor és Puhl Sándor világbajnok játékvezetőkkel is parolázott NB I-es bajnoki mérkőzés keretében Kecskeméten, azaz érti a játék lényegét, neki elhiszem: egy jogtalanul megítélt tizenegyesből egalizált a hazai csapat...

2011. május Soltvadkert - Bácsalmás 8-1! -es megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzésről, amelyen „a meglehetősen irreális talajú pályán már az ötödik percben vezetést szerzett az STE, de semmi sem indokolta, hogy ezt további hét kövesse... Kivéve, hogy: - ... Kettő-egyig egy igen küzdelmes mérkőzést láthattak a nézők, de miután a bíró belenyúlt a meccsbe, azzal a fura szabadrúgással, amiből gól született, és a két jogtalan piros lappal, eldőlt a mérkőzés... (Azon gondolkodtam: ha egy ilyen becsúszásért egyből piros lap jár, akkor vasárnap a hartaiak körülbelül jó, ha öten pályán maradhattak volna...)

- Ezt követően már macska egér játékot játszott velünk a vadkerti csapat! Sajnálom, hogy így alakult, normális játékvezetés mellett még egy igen színvonalas meccs is kialakulhatott volna...! Nekünk most el kell felejtenünk ezt a mérkőzést és a hétvégi Baja elleni meccsre kell koncentrálnunk, amelyen javíthatunk! - ezaz, fel a fejjel és előre!

 

2011. június Bácsalmás - Baja 1-1 (0-1) megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés után  Kernya Tibor bajai edző - A mérkőzésen látottak alapján, a több tiszta gólhelyzet szerint hazai győzelemnek kellett volna születni, ám a PVSE egy kivételtől eltekintve rendre hibázott és talán ezért is tart ott, ahol... Ezen kívül Csoknyai Balázs kapust említeném, mint aki keresztül húzta a hazai csapat számítását, aki jó pár bravúros hárítást mutatott be, de nem akarom nagyon dicsérni, hisz ez nála természetes - NB II-es kapus. A hazai csapat másik mentőövét jelentő szóbeszédről, mely szerint a BLSE a következő bajnoki évben nem indul a megyei első osztályban, nem tudom megerősíteni: ha Bognár Györgyön múlik a dolog, akkor a Baja visszalépésére ne alapozzon Bácsalmás. Az U19-es korosztálynak direkt jó az, hogy itt a megyei első osztály felnőtt mezőnyében tehetik magukat próbára. Mint most is, amikor az NB II-es csapatból egy visszajátszó sem szerepelt a bajai csapatban...

Pro-Sport

2011. június Túl szép lett volna... Pro-Sport „túl szép lett volna, ha a megyei első osztályban az utolsó előtti fordulóban is úgy alakulnak az eredmények, hogy a záró fordulóra is maradjon még remény a PVSE számára, a most már megmásíthatatlan végeredményt illetően. Június 8-án, szerdán viszont mindentől függetlenül szép lesz a kiskőrösi este, akár győz, akár veszít a PVSE a Bács Megyei Kupa döntőjében vívott mérkőzésen... A PVSE a bajnokkal meccsel és ha minden igaz kétszer is..."

2011. június Kupadöntő: Solt - Bácsalmás 0-0 büntetőkkel 4-2 A kupadöntő után a Pro-Sport: „Végül még azt is elmondhatom, nem vagyok egyedül, aki így vélekedett a 'kőrösi éjszakában, na meg útban hazafelé: szerdán az estébe nyúló délutánon az elvesztett kupadöntő ellenére jó volt bácsalmásinak lenni Kiskőrösön. Szép volt Fiúk!

Összegzés: A PVSE ezen a mérkőzésen tömény összefoglalását adta, mindannak a hiányosságnak, hogy most a csapat erényeiről, amiből ugyancsak van szép számmal, de erről most ne beszéljünk, csak arról, aminek köszönhetően, a csapat a „csak" 15. helyen végezhetett a 2010-2011-es bajnoki év zárásaként, a hátralévő Tompa elleni, szépen írva bácskai-, nem annyira szépen hangzó alsóházi rangadó eredményétől függetlenül.

Ez pedig első helyen a helyzetkihasználás, másodszor a helyzetkihasználás, harmadszor pedig a helyzetkihasználás hatékonyságának javítása. Ugyanis hiába törekszik egy csapat kapott gól nélkül megúszni egy mérkőzést, ez olykor még azért sem sikerülhet, mert egy fűcsomón nem úgy pattan a labda, ahogy a kapus arra számít, hát még ha a védők is belehibáznak egyet-egyet olykor, akkor rúgott gól nélkül esély sincs a győzelemre. A csapat az idén tavasszal arra a szintre már eljutott, hogy van rendszer a játékban, s mint azt már említettem, lassan mindegy lesz, hogy ki játszik az egyes posztokon, akkor is jól működik a rendszer, sőt helyzetek sorát dolgozza ki a csapat, csakhát azokat, azok jelentős részét értékesíteni is kellene, még pontosabban tudni kellene...

Az új bajnokság kezdetére, vagy már a 2011-2012-es Magyar Köztársasági Kupa országos selejtező első fordulójának idejére, augusztus 7-re, vagy legkésőbb augusztus 14-re, a 2011-2012-es bajnoki év nyitányára, mert a hírek szerint a PVSE csapatának a helyezéstől függetlenül van esélye arra, hogy jövőre is a megyei I. osztályban szerepelhessen, az idei évnél sokkal veretesebb eredményeket elérve. Ezen kívül, a Solt ellen is lesz mód a visszavágásra, mert mint az kiderült számomra, az első felső lécen landoló büntető rúgás után itt 'Kőrösön, bizony az is előfordulhat, és sajnos előfordult, hogy a Solt nyeri a kupát, és a lelátón terjedő hírek szerint, amennyiben ez bekövetkezik, nem lesz Szuper Kupa az idén. Mint mondták, ugyanis az szerintük nem lehetséges, hogy a kupagyőztes Solt, a bajnokcsapat Solttal játsszon. Ez valóban nem, szerintem sem, de az igen, hogy a második Bácsalmás lépjen pályára a kupagyőztes és bajnok Solt ellen Városföldön.

Nos, arra a kérdésre, hogy a Solt szerezte meg a kupagyőzelmet és a bajnoki címet is, lesz-e az idén Szuper Kupa, a Bács-Kiskun megyei Labdarúgó Szövetség illetékese Losonczy László igazgató kérdéssel válaszolt: - Miért ne lenne? Városföldön lesz egy később kijelölendő időpontban, és azon a bajnok Solt és a megyei kupában második helyezett Bácsalmás mérheti össze erejét ismét, de ne engem kérdezzél erről, van itt nálam illetékesebb személy is, a Verseny-, és Kupabizottság elnöke Szabó István.

Nos, Szabó István is készségesen válaszolt: - A Szuper Kupa az idén is meg lesz rendezve, a 2011-2012-es kiírású Bács-Kiskun Kupa programjába illesztve és, ahogy Losonczy László is mondta, azon a Solt és Bácsalmás együttese lesz a két mérkőző csapat Városföldön. A kupamérkőzés lebonyolításának időpontjáról később lesz döntés, de Szuper Kupa lesz.

Nos tehát az említett hiányosságok nyesegetésével, kiküszöbölésével, már a Solt ellen is lesz remény a visszavágásra, mind a kupa, mind a bajnokság keretében. Meg még zárásként azt is írhatnám, hogy olyan célok lebeghetnek a játékosok szeme előtt, már most, és most nem a bajnoki címre gondolok, amiért érdemes dolgozni, sportszerűen élni és hétről hétre küzdeni... (Az említett Szuper Kupa már nagy valószínűséggel elmaradt, nem így a Bácsalmás sikerével végződött bajnoki mérkőzés Solton)

 

2011. augusztus MK-mérkőzés: PVSE-PVSK 3-4 (2-2) -es kupamérkőzés után: Florin Nenad (Bácsalmás) - Nagyon nem tudok kit kiemelni, de nem is akarok... Az viszont biztos, hogy a mai mérkőzés rávilágított arra a tényre, hogy nem a légiósok száma sok a csapatban. A bevethető hazai, meg az olyan játékosok találhatók kevesen a csapatban, akik kellően felkészültek, megfelelő edzettségi állapotban vannak...

 

Kovács Imre (Pécsi VSK) - A bácsalmási játékom után, mint játékos-edző előbb Kecelre vezetett az utam, majd Mázaszászvárra. Mindkét helyen bajnokságot nyertünk. 2004-től Szentlőrincen NB III-ban edzősködtem, míg az idei évben hívtak a PVSK-hoz, ahol az idei ötödik helyezésnél előrébb, az első háromban kell végeznünk. A játékosállomány ehhez adott, bár többen befejezték a pályafutásukat, 3-4 játékossal frissülhetett a keretünk. A mai mérkőzés? Élvezetes, nézőcsalogató, gólokban gazdag volt és szerintem mind a két csapat megérdemelte volna a továbbjutást...

 

2011. szeptember Bácsalmás - Kiskunhalas 1-1 (1-0) A bácsalmási búcsú napján lejátszott, megyei I. osztályú, a PVSE számára vereséggel felérő döntetlennel végződött mérkőzés előtt: „A jó szereplés, a három pont begyűjtés lehetőségét vetítette előre, hogy a bajnokság ötödik fordulójába, öt tétmérkőzésen kialakult veretlenségi sorozattal kezdett az 'almási együttes, míg a 'Halas az előző bajnoki évhez képest erősen kicserélődött csapattal érkezett Bácsalmásra. Mint azt Kiss Péter, a Halas edzője elmondta: a csapatában zömében 1992-1993-as születésű játékosok szerepelnek, miután nyolc rutinos játékos távozott, és ennyi ifjúsági korú került fel az első csapatba. Ennek megfelelően a célkitűzés sem lehet más, mint a biztos bennmaradás kiharcolása. Az aktuális, Bácsalmás elleni mérkőzésen pedig, a cél érdekébenében nem is lehet más feladatuk, mint az egy pont megszerzése."

 

2011. szeptember Bácsbokod - Bácsalmás 3-1 (0-1) megyei serdülő bajnoki labdarúgó mérkőzés után Figura Tibor (PVSE, Foci Apuka) - A mérkőzés összképe alapján az első félidőben a Bácsalmás, a másodikban a 'bokodi csapat játszott jobban, ennek alapján igazságosabb lett volna a döntetlen, de a helyzeteit jobban kihasználó csapat nyerte a mérkőzést. A bácsalmási fiatalok továbbra is nyeretlenek a bajnokságban,  míg a Bácsbokod  már harmadik győzelmét aratta.

11.10.02._nemedi_norbert.jpg

2011. október Bácsalmás - Kunszállás 1-2 (1-0) megyei I. osztályú bajnoki mérkőzés után, a két gólt szerző Némedi Norbert (Kunszállás), a mezőny legjobbja állt a jegyzetfüzet elé: „A pályafutásának végén már csak levezetésként a 2011-2012-es bajnoki évben, a megyei első osztályban eddig hat mérkőzést játszott, amelyeken ugyanennyi, azaz hat gólt lőtt. A sportszerű játéka mellett mindössze két sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A Bácsalmáson lejátszott mérkőzésen két góljával eldöntötte a három pont sorsát, játékával a mezőny legjobbja lett.

- A nemzeti bajnokság első osztálya után, milyennek találod a megyei első osztály színvonalát, egyáltalán az ebben az osztályban zajló játékot? - Kunszálláson jó kis csapat alakult ki most, de az itt játszó új játékos társakat meg kellett szokni, miként a megyei első osztályban zajló játékot is. Ami azt illeti jó iramú, színvonalas mérkőzéseket játszanak a csapatok ebben az osztályban is, amelyeken a test-test elleni játék jobban előtérbe kerül.

- Talán ami a játékismeretekből hiányzik, erővel pótolják a csapatok... - Nem feltétlenül, hisz sok remek labdarúgó található ebben az osztályban is. Az viszont igaz, most játszottuk az eddig lezajlott fordulók alatt a legszínvonalasabb mérkőzést, és ezt most nem azért mondom, mert mi győztünk.

- Ha már a mai mérkőzést említetted: jól „átverted" a hazai csapatot, hisz az első félidőben jelentős esemény nem fűződött a nevedhez, majd a második félidőben játékodnak, legfőképpen góljaidnak, köszönhetően megszereztétek a három pontot és bajnokság elején látott botladozás után, tovább szárnyal a csapatod, megszakítva a PVSE hat bajnoki mérkőzésen kialakult veretlenségi sorozatát. - Szó nincs itt átverésről. Egyszerűen nem tetszik a csapatunknak ez a követő emberfogás, amit a Bácsalmás jól alkalmazott. Amikor, azonban elfogyott részükről az erő, azt követően mi is több levegőhöz jutottunk, azaz szabadabban játszhattunk, mint addig tehettük.

- Ha teljesen külső szemlélőként néztem volna a mérkőzést, a második gólodról ódákat írnék, mert az a támadás és benne a befejezése részedről, tényleg profi megoldás volt. - A góljaink szerencsés körülmények között estek, hisz az elsőnél, a balról elvégzett szabadrúgásom előtt, a kapus felállította ugyan a sorfalat, de maga is inkább a kapu jobb oldalára helyezkedett, így kerülhetett a labda a bal alsó sarokba, az előtte tömörülő védők és játékos társaim között. A második gól meg lehet hogy szép volt, de a védők, legfőképpen az őrzésemmel megbízott játékos nagyon lemaradt, így sikerült zavartalanul a kapuba lőni a labdát. Mindezzel együtt a döntetlen igazságosabb lett volna és gratulálok a Bácsalmás csapatának, amelyben egy kitűnő együttest ismerhettem meg.

- Köszönöm a csapat nevében, de az eddig lejátszott mérkőzéseken a mai mérkőzés 65-70. percéig tényleg jól együtt volt a PVSE, miként a Kunszállás is, amely az utóbbi fordulókban nagyon magára talált. Mi a cél? Irány a bajnoki cím? - Azt talán nem, de szeretnénk a dobogón végezni... - és erről a csapat edzője Kertész Gábor is így vélekedik...

Hát úgy legyen! A bajnokság után meg majd megbeszéljük, hogy a Nagybaracska, Soltvadkert, Harta, Kunszállás négyesből, hogy minden erre esélyes csapatot, köztük Bácsalmás csapatát most ne is említsem, kinek sikerül végül, vagy is mely csapatnak miért nem sikerül, a dobogóra felkapaszkodni..."

 

2011. október Bácsalmás - Tompa 0-1 (0-0) megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés. „... Tompa a bajnokság elején mindössze két pontot szerzett két döntetlennel, mi előtt az előző héten a Szeremle elleni gólzáporos győzelmet követően, Bácsalmáson is győzni tudott. Nos, mint kiderült a vendégek kispadján, Kószó László edző helyét Fütyü Illés foglalta el, és talán csak azért nyertek még csak kétszer az óta, mert a PVSE elleni volt a második közös mérkőzése a Tompa csapatával, mint edző. Most, mint mondja a győztes mérkőzés után: "Egy jó csapatot sikerült legyőzni, egy szerencsés góllal." Mit mondjak? Szimpatikus a véleménye, csakhát a jegyzőkönyvben ez áll, ami a PVSE harmadik vereségét jelenti zsinórban, és a hazai győzelem esetén lehetséges ötödikkel ellentétben a kilencedik helyezését: PVSE - Tompa 0-1."

 

2011. október Bácsalmás - Harta 2-1 (1-1) megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés. Florin Nenad (Bácsalmás) a mérkőzés után - A csapat roppant fegyelmezetten, a megbeszélt, az Európa szerte sikeres taktikai utasítás szerint játszotta végig a mérkőzést. A ma látott teljesítményhez csak gratulálni tudok a PVSE minden játékosának, hisz a győzelem egy remek csapatjátéknak köszönhető, amelyhez mindenki hozzátett. A siker értékét csak növeli, hogy egy remek csapatot sikerült legyőzni.

 

Tápai Tibor (Harta) a mérkőzés után - Három héttel korábban vettem át a csapatot, így jelentős változásokat még nem érhettem el, de számomra nem is a bajnoki címet tűzték ki célként, csak az első háromban kellene végeznünk a bajnokság végén. Nos, hogy ezt elérjük, lesznek változások a csapatban. Azt most még nem tudom megmondani, hogy, s miként, de a játékunkban egészen biztos, hogy változtatni kell. - mondja a bácskai régióban is ismert, sőt elismert szakvezető. - A mai mérkőzésen a harcos, küzdőjelleg dominált és ebben a hazai csapat egyértelműen jobbnak bizonyult, ezt egyben példaként állítva játékosaim elé. Gratulálok a Bácsalmás csapatának.

 

2011. november Gólzáporos PVSE sikerek Izsákon... Felnőtt mérkőzés: 3-3 Ifjúsági mérkőzés: 3-4 megyei bajnoki mérkőzések.

- Szia Viktor! Mi volt Izsákon? - Jó estét! Hát pont nem jó embertől kérdezi, mert valahogy fejbe rúgtak meccs közben és körülbelül másfél nap kiesett... Már kezdem összerakosgatni a képet, de arra emlékszem, hogy vezettünk 4-2-re. Végül, ha jól tudom 4-3-ra nyertünk. De végigjátszottam a meccset a többiek szerint, csak én nem nagyon emlékszem rá.

- Hát akkor jobbulást! Meg most így a szezon után idő is lesz rá bőven, hogy kipihend, sőt eszedbe jusson a múlt...:-):-) És a nagyok? - Köszönöm:D:D Hát külön busszal mentünk, szóval őket nem láttam, de 3-3 lett a végeredmény :):)

- Az jó! Akkor köszönöm az eredményeket, Neked jó pihenést!

szappanos_patrik.jpg

- Szia Patrik! Melyik meccsen játszottál? - kérdezem az ifjúsági csapat másik oszlopos tagját, Szappanos Patrikot - A pontszerzőbe, vagy a győztesben? - Jó estét! Az ifiben játszottam és 4-3-ra nyertünk

- Kik voltak a gólszerzők? - Györki Sándor 2, Varga László 1, Stojanovic Marco 1.

- Köszönöm! A nagyoké is megy? - Azt sajnos nem tudom, csak az eredményt.

- Ami 3-3, az sem annyira rossz! - Hát igen, mindjárt megkérdezem a többieket a gólokról - majd fújja: Susnjar Milan 2, Eckert Norbert 1.

- Gratulálok és még egyszer köszönöm a híreket! - Köszönjük.

 

2011. november A vér, nem válik vízzé... Bácsalmás - Kunbaja barátságos serdülő labdarúgó mérkőzés Epilógus Ahogy Pásztor Ferenc elmondta, nem rég kapcsolódott be ismét a település labdarúgó-utánpótlás nevelésébe, mert bizony több korosztály is kimaradt a képzésből, ám most ennek végeszakadt. Megfelelő felkészüléssel, hamarosan ismét szeretnének benevezni a serdülő bajnokágba. Az edző példájából, meg még az is kiderül: a vér nem válik vízzé... Azaz, amikor hátat fordított a zöldgyepnek, nem éppen önszántából, úgy gondolta, többé felé sem néz.... Aztán, dehogynem... Amikor már nem tudta továbbnézni az elhanyagolt utánpótlásképzést, ismét csatasorba állt... Nos, az elkezdett munkájához kívánunk sok sikert, kitartást, amelynek gyümölcseként sok-sok Bódog Tamás kerüljön ki a keze alól...

bogre_karoly.jpg

2011. november Bácsalmás - Bácsbokod 1-3 (1-1) megyei serdülő bajnoki labdarúgó mérkőzés. „...Ha a dobogós helyre esélyes Bácsbokod ellen nem is sikerült a hazai pontszerzés, ám az mindenképpen dicséretes, ahogy Schneider Daniék sokáig kétségessé tették a vendégsikert.

Bögre Károly - Bácsalmás: - A szokásos 60-70 percig jól játszottunk, még úgy is, hogy a csapat meghatározó játékosai közül, többen mélyen tudásuk alatt játszottak. Az viszont elismerésre méltó, hogy sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, még így is. A tavaszi rajtig még nincs meg a program, de az edzések mellett, teremtornákon is csiszoljuk a csapat játékát...

 

Aladics Tamás - Bácsbokod: - A mezőny ismeretében nem számítottam ilyen kitűnő őszi eredményekre. Viszont, így utólag már sajnálom a pontvesztéseinket: a Sükösd elleni vereségünket (0-2) és döntetlent (2-2), hisz a másik vereséget az őszi bajnok Tompa ellen szenvedtük el, azt is csak 6-5-re.  a dobogós helyezésre képesnek tartom a csapatot, amelynek képességeit a tavaszi rajtig még tovább lehet csiszolni. A tavaszi folytatás előtt előbb december 10-én, Jánoshalmán a Fenyvesi Máté-emléktornán veszünk részt, majd egy kis pihenő után már januárban, az edzések mellett, a megyei serdülő teremtornán is pályára lépünk, nekünk a tavaszi rajtot jelentő március 3-ig. Ekkor játsszuk le a Szeremle elleni őszi elhalasztott mérkőzésünket, idegenben, majd ezt követően folytatódik március 10-én, a sorsolás szerint a Nagybarcska elleni hazai mérkőzéssel.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 355
Tegnapi: 393
Heti: 4 237
Havi: 9 671
Össz.: 1 256 723

Látogatottság növelés
Oldal: BSC – PVSE - Ők mondták... Best Off - 2011.
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »