PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Sükösd, egy-egységgel jobbnak bizonyult

Megyei serdülő Déli csoport

Bácsalmás

Sükösd

2-4

Nagybaracska

Bácsbokod

0-4

Kelebia

Nemesnádudvar

X

Szeremle

Madaras

1

Sükösd

Kelebia

11.03

Labdarúgás A megyei serdülő bajnokság déli csoportjában már az ötödik forduló mérkőzéseit játszották a csapatok. Az eddig lejátszott mérkőzéseken körvonalazódtak az erőviszonyok, amelyből kiderült, hogy a Bácsalmás együttese az idén valószínűleg nem nyer bajnokságot, ellenben a bajnoki aranyra jó eséllyel pályázik Tompa és Bácsbokod csapata.

Zajlik az élet a serdülő bajnokságban: Bácsalmás csapata eddig nem szerzett pontot, ami így nem igaz, hisz első mérkőzésén, Madarason 2-2-es eredményt ért el, ám a csapat a megváltozott versenykiírás szellemében túlságosan fiatal játékosokból állt, ezért törölték az eredményt. A Sükösd-Kelbia mérkőzés azért került új időpontra, mert a csapatok útja nem keresztezte egymást az eredeti időpontban. Az egyik délelőtt, a másik délután jelent meg a mérkőzés helyszínén. Állítólag mindkét csapatnak igaza volt...

Megyei serdülő Déli csoport

1

Tompa

4

4

0

0

28

5

+23

12

2

Bácsbokod

5

4

0

1

22

3

+19

12

3

Sükösd

4

3

0

1

14

6

+8

9

4

Szeremle

3

2

0

1

10

11

-1

6

5

Nagybaracska

4

1

0

3

14

13

+1

3

6

Madaras

3

1

0

2

5

14

-9

3

7

Kelebia

3

1

0

2

6

21

-15

3

8

Nemesnádudvar

4

1

0

3

12

28

-16

3

9

Bácsalmás

4

0

0

4

4

14

-10

0

Nos, október első napján, Bácsalmáson a délelőtt 10 órai kezdésre a mérkőzés minden feltétele adott volt, hogy Kovács Árpád játékvezető közreműködésével lebonyolódjon a Bácsalmás - Sükösd bajnoki összecsapás, még mindig remek nyárias időben. A mérkőzésre kilátogató nézőknek ez volt az egyik okuk az örömre. A másik a PVSE csapatának ötletes támadásvezetése. Viszont ebből nem született annyi gól, mint amennyi lehetőséget kidolgoztak Nincsevics Roliék. A hazai csapatban az idén már nem léphet pályára például Boruzs Balázs, Patocskai. Kiöregedtek. Nem itt játszik már a nagy tehetség, Harnos Zoltán, aki a nyáron a Budapest Honvéd csapatához igazolt. Viszont utóbbi játékát idézte, a cselsorozataival, bődületes nagy góljaival, sajnos a sükösdi csapat tagjaként Sudár Csaba, aki úgy a sudár termetével, mint a játékával, messze a mezőny fölé nőtt. Őt, ha egységnek vesszük, akkor pontosan egy-egységgel kerekedtek felül a vendégek:

Bácsalmás - Sükösd 2-4 (0-2)

Bácsalmás, vezette: Kovács Árpád. Bácsalmás: Balogh Benjamin - Németh Olivér, Mátrai Roland, Demeter Róbert, Nincsevics Roland, Figura Ákos, Schneider Bence, Phfendler Flórián, Gugán Alex, Patarcsity László, Tapcsák Balázs. Csereként pályára lépett még: Páncsics Bence, Kerényi Dominik, Tóth Medárd, Szabó László, Koncsok Erik. Edző: Bögre Károly. Sükösd: Gajári József - Kernye Krisztián, Berger Dénes, Nagy Dávid, Karaszi Erik, Forgács Gábor, Sudár Csaba, Rész Gergő, Szabó Attila, Kárpáti Zsolt, Veverka Ticiánó. Edző: Molnár Zsolt. 

0-2 Az első percek tapogatózó játékát követően, az ötödik percben Sükösd szerzett vezetést. A vendégek kíméletlenül kihasználták védők első hibáját. Németh Olivér luftot rúgott, és a talpa alatt tovasuhanó labdára a sudár termetű Sudár Csaba lecsapott, majd a kimozduló kapus mellett a kapu bal alsó sarkába rúgta: 0-1. A hazai csapat remek támadásszövéssel jutott el a vendégkapu előterébe: Figura Ákos jobb alsóra helyezett lövését Gajári József remek vetődéssel védte. Rész Gergő egy remek kiugratást követően zúgó kapufát lőtt. Az ellentámadás végén Rapcsák Balázs is a jobb alsó sarokra bikázza labdát, ám a 20 méterről megrúgott labdát a vendégek kapusa ismét védi... Nem így Balogh Benjamin, amikor a Harnos játékát idéző Sudár Csaba a 20. percben vállalkozott egy remek cselsorozatra, majd a tizenhatos bal oldali sarkáról, bal lábbal, a kapu bal alsó sarkába bombázta második gólját is: 0-2.

1-0 Figura Ákos főszerepben: szabadrúgásból a védők mögé rúgott labdára Figura Ákos rajtol jó ütemben, ám egy kicsit elhamarkodott lövése kapu fölé szállt. Szögletből kapu elé ívelt labda pontatlannak bizonyult, ám a tizenhatoson belül felpattanó labda egy sükösdi védő kezét érintette. Tizenegyeshez jutott a PVSE. A büntetőpontra letett labda mögé Figura Ákos állt, majd a jobb felső sarkot vette célba, ám a sükösdi kapus ezt is bravúrosan mentette... De nem történt ez másként Rapcsák Balázs esetében sem, aki ígéretes helyzetben lőhetett, de a kapus védett ismét. Sőt a kipattanó labdával már nem is kellett foglakoznia, hisz Demeter Róbert ismétlése a jobb oldali kapufáról vágódott az alapvonalon túlra... A PVSE remek támadójátéka, de pontatlan befejezésekkel, az 52. percben érett góllá. Rapcsák Balázs egyedül vezethette a labdát kapura, majd a bal felső sarokba lőtte, amivel már Gajári sem tudott mit kezdeni: 1-2.

1-2 Továbbra is a PVSE dolgozott ki helyzeteket, ám kihasználatlanul. Ezek viszont nem maradtak büntetlenül. Egyenlítés helyett, Sükösd szerzett gólt egy szép támadás végén a 61. percben. Berger Dénes balról a bal alsóba lőtt: 1-3. Négy perc múlva Rapcsák szépít ismét, amikor kilépve a védők közül a jobb alsó sarokba lőtt: 2-3. A vendégek feltett szándéka a kétgólos győzelem Bácsalmáson, talán ezért is, de az tény: A hazai gólokra gyorsan válaszolgattak. Most, a 67. percben Sudár Csaba a mezőny legjobbja a tizenhatosról, szakítva a bal alsós tradíciókkal, ezúttal, a jobb felső sarokba lövi a labdát beállítva végeredményt: 2-4.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 188
Tegnapi: 546
Heti: 734
Havi: 6 168
Össz.: 1 253 220

Látogatottság növelés
Oldal: Sükösd egy egységgel jobb volt...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »