PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

A PVSE az idén minden kupadöntőn ott lesz

Ellenfél Kiskőrösön: Gara vagy Solt? Városföldön: Solt!

Frissítve! A Bács-Kiskun megyei Labdarúgó Szövetség székházában április 27-én tartották a megyei kupáért zajló újabb, immár a hatodik forduló sorsolását.

Tekintettel arra, hogy a még állva maradt négy csapat közül a KTE már nem játszik tovább, a Gara, Solt, Bácsalmás hármas közül a szerencse az utóbbi együttesnek kedvezett. Azaz Bácsalmás erőnyerő és további játék nélkül a megyei kupa döntőjének egyik résztvevője. A másik csapat május 25-én, a Gara - Solt mérkőzésen vívhatja ki a döntőbe kerülést. A döntőt Kiskőrösön játsszák a csapatok, június 8-án, 17:00 órakor.

bacsalmas_soproni_2009._junius.jpg

Aztán van ebben a hírben egy másik is: az is jó hír, legalább is bácsalmási szempontból! A PVSE csapata, a megyei kupa döntőjében, akár nyer, akár veszít, egy később kijelölendő időpontban Városföldön lebonyolításra kerülő Szuper Kupa döntőjének is az egyik résztvevője lesz. Ha a megyei kupa döntőjében nyerne, azért... Ha veszítene, akkor, mint második, amennyiben Solt lesz a megyei I. osztály bajnoka. Ehhez pedig ugyancsak nem kell nagy képzelőerő, azaz Solt lesz az idei bajnok... Reméljük...

Az meg már hab a tortán, hogy a 2013-ban alapításának 100. évfordulóját ünneplő BSC avagy napjainkban a PVSE, az országos főtáblán valamikor augusztusban, 47 év után először, ismét egy, a megyei bajnokságnál magasabb osztályban szereplő együttes ellen is összemérheti erejét a Magyar Köztársaság Kupa Országos Selejtezőjének első fordulójában...

Országos főtáblára jutásért Aztán hogy teljes legyen a Magyar Köztársaság Kupa 2011-2012-es országos főtáblára felkerülő hat megyei csapat - Bácsalmás, Gara, Solt, KTE - névsora, a még hiányzó kettő, május 11-én, 17:00 órai kezdettel derül ki, a Harta - Ladánybene és a Kisszállás - Akasztó összecsapásokon, a párosításban elől álló csapatok otthonában.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 384
Heti: 2 483
Havi: 9 545
Össz.: 1 275 010

Látogatottság növelés
Oldal: Bács Megyei Kupa döntőjében Bácsalmás!
PRO-SPORT - © 2008 - 2019 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »