PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

BSC-PVSE 1913-2011.

Évértékelés a Halász Csárdában

 

Labdarúgás A 2013-ban az alapítás 100. évfordulójára készülő Petőfi VSE tagsága 2011. december 2-án, pénteken tartotta évértékelő összejövetelét a Halász Csárda vendéglőben. A labdarúgó és kézilabda szakosztályok bajnokságban szereplő csapatainak szakvezetői értékelték az elért eredményeket, kiemelve a csapatok legjobbjainak teljesítményét, akiket példamutató tevékenységükért az egyesület vezetése elismerésben részesített. Az évértékelés a kötetlen beszélgetés közben elfogyasztott vacsorával zárult.

 •  palmai_zoltan_elnok.jpg
  Pálmai Zoltán
  A PVSE 2010. december 30-án összehívott közgyűlésen új elnökséget választott a városi sportegyesület tagsága. Azóta, az új vezetés Pálmai Zoltán elnök vezetésével teszi a dolgát - PVSE elnöke az óta a Vörösmarty Mihály Általános Iskola igazgatója is - biztosítja a bajnokságokban szereplő csapatok működéséhez szükséges feltételeket. A labdarúgó csapatok - felnőtt, ifjúsági és serdülő - az MLSZ Bács-Kiskun megyei Igazgatósága által rendezett bajnokságokban szerepelnek, az idén váltakozó sikerrel.
 •  rudics_janos.jpg
  Rudics János a legjobb játékos
  A megyei I. osztályban szereplő felnőtt labdarúgó csapat a 2010-2011-es bajnoki év tavaszi idényében új impulzusokkal feltöltve sikert sikerre halmozott, ám a tavaszi sikerek sem pótolták a 2010. őszén elért, a várakozás alatti teljesítményt, így a tizenhat csapatott számláló mezőnyben a 15. helyen végzett, a januártól ismét Florin Nenad irányította csapat.
 • Az új, 2011-2012-es bajnoki év őszi idényében nagyon jól rajtolt a PVSE.
 •  susnar_milan.jpg
  Susnjar Milan a legjobb góllövő
  Sokáig a mezőny első felében tanyázott, ám a szezon közepén, néhány váratlan eredménynek köszönhetően, a 13 csapatot számláló mezőny második felébe került, ahol a 9. helyen végzett: 2011-12 őszi idény (I.) (II.) (III.)
 • Az elmúlt két évtizedben az ifjúsági csapat több bajnoki címet ért el, a megye legrangosabb ifjúsági bajnokságában, a megyei I. osztályban. A folyamatos nevelőmunkának köszönhetően az idén, ha bajnoki címre nem, de az egyik dobogós helyezésre most is esélyes volt a Bögre Károly edző csapata - bár ez még ma sem lefutott cél most sem - csakhogy a kulcsfontosságú mérkőzéseiken nem mindig a legjobb összetételben tudtak pályára lépni.
 • eckert_david.jpg stojanovic_marko_-_mesternegyes.jpg
  Ecker Dávid a legjobb játékos Stojanovic Marko legjobb góllövő
 • Hol, sérülés, hol tanulmányi okok miatt, hol azért, mert a legjobbak a felnőtt csapat kispadján várták a bevetést. Az ifjúsági csapat a tavaszi idényben még jelentősen javíthat, az őszi idény után elfoglalt hatodik helyezésen. Ezzel együtt az őszi szezonban az ifjúsági együttes érte el az egyesület legjobb teljesítményét. PVSE-foci: ifjúsági csapat a legjobb az őszi idényben (I.) (II.) (III.)
 • A serdülő csapat a megyei bajnokság déli csoportjában küzd a bajnoki pontokért, a fiatal tehetségek itt gyakorolják, a rendszeres edzéseken a labdarúgás tudományából elsajátítottakat. Maga az eredményesség még nem mérhető az elődökhöz. Az elmúlt 2010-2011-es bajnoki évben még nem tükröződött, a tehetséges játékosok alkotta csapat képessége a bajnoki sorrendben elfoglalt helyezésben.
 •  harnos_zoltan_daniel.jpg
  Harnos Zoltán Budapest Honvéd
  Az viszont mindenképpen örvendetes, hogy az itt zajló képzésnek is köszönhetően a nyáron az előtte már megyei válogatott remek adottságú, tehetséges Harnos Zoltán, a Budapest Honvéd csapatához igazolhatott, de tehetségekben ma sincs hiány. Az ősszel Nincsevics Roland és Németh Olivér került be a megye legjobbjai közé. Az őszi idény végén elfoglalt hetediknél jelentősebb jobb helyezések, az elkövetkező bajnoki években várhatók, az ügyes, de korosztályukban is nagyon fiatal nebulók kitartó edzésmunkájának, az egyre jobb csapatjátéknak köszönhetően. PVSE-foci: a serdülők a déli csoportban edződnek...
 • A PVSE labdarúgó csapata a fenti bajnoki eredmények mellett a Magyar Köztársaság Kupa 2011-2012-es mérkőzéssorozatában maradék nélküli dicséretet érdemel, hisz hosszú évtizedek után, ismét bekerült az országos selejtezőbe, amelynek első fordulójában a nagy múltú Pécsi VSK csapatával szemben egy gólokban gazdag mérkőzésen alig maradtak le a továbbjutásról.

 • A MK mérkőzéssorozatnak a megyei előcsatározása egyben a Bács-Kiskun megyei Kupa elhódításáért is zajlott, amelynek kiskőrösi döntőjébe, a bajnok Solt és a PVSE együttese jutott. Nem sok hiányzott, hogy a gólnélküli döntetlennel végződött mérkőzés után a büntetőpárbajban elvesztett díszes serleg Bácsalmásra kerüljön. PVSE: az ezüst is szépen csillog... Bácsalmás-Solt 0-0 A mérkőzés képes pillanatai...
 • Az egyesület rendezvényeként idén májusban is megrendezték a PVSE néhai elnökének tiszteletére a Krisztin Mátyás Emléktornát több korosztályban, meghívott csapatok részvételével.

Folyt.Köv.

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 323
Tegnapi: 517
Heti: 323
Havi: 5 757
Össz.: 1 252 809

Látogatottság növelés
Oldal: PVSE évzáró a Halász Csárdában (I.)
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »