PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

BSC - PVSE - Best Off - 2011.

bsc_-_pvse.gif

A Bácsalmási Petőfi Városi Sportegyesület labdarúgó és kézilabda szakosztályaiban a különböző korosztályos csapatok a megyei szövetségek által kiírt bajnokságokban szerepelnek, de az egyesület ma már ismét hagyományosnak tekinthető sporteseményeket is rendez, több korosztályban és sportágban, meghívott bácskai utánpótlás csapatok részvételével. A sporttelep fenntartásához, a szakosztályok működéséhez szükséges anyagi feltételeket, a sporttörvény és egyéb pályázati lehetőségekkel élve biztosítja a Bácsalmás Város Önkormányzata és egyéb szponzorok által nyújtott támogatáson túl.

palmai_zoltan_elnok.jpg

Pálmai Zoltán a PVSE új elnöke Bácsalmáson a nagy múltú, patinás sportegyesület tagsága 2010. december 30-án megtartott közgyűlésen új elnökséget választott az egyesület élére és kezdték meg a felkészülést a 2010-2011-es bajnoki év tavaszi idényére januárban.

Tisztalappal A megyei felnőtt bajnokságban szereplő csapatok közül a felfrissített játékosállományok élén új edzők tevékenykednek: Florin Nenad - labdarúgás, Derűs Gábor - női kézilabda. (Labdarúgás és kézilabda sportágakat lásd: ....)

tkt_2011.3._eredmenyhirdetes_14.jpg 

TKT 2011/3: Bokod ismételt, Bácsalmás Második! A 2010-ben, hagyományteremtő szándékkal életre hívott Tanévzáró Kézilabda Torna (TKT) 2011. június 25-én ismét megrendezésre került, a megyei kézilabda szövetség támogatásával, leány csapatok - Bácsalmás, Bácsbokod, Nemesnádudvar, Tompa - részvételével, „csakhogy a tanév is jól végződjön". PVSE együttese a második helyen végzett...

ztin_matyas_emlektorna_2011._prikidanovics_antal_-_kezdodhet_a_jatek....jpg

Krisztin Mátyás Emléktorna: Nemesnádudvar, Baja és Bácsalmás a kupagyőztes Az egyesület, szem előtt tartva az utánpótlás-nevelés fontosságát a serdülő és ifjúsági korosztály versenyeztetésén túl, a legfiatalabbaknak is lehetőséget biztosít, többek között a saját rendezésű hagyományos emléktorna megrendezésével.

s_koszoruinak_elhelyezese._krisztin_matyasne_palmai_zoltan_pvse-elnok_2.jpg

98, 99, 100! ... 2011-ben nem voltak a BSC alapításának évfordulóján látványos ünnepségek, ám az elődökre, az emlékezés koszorúinak elhelyezésével idén is hálával gondoltak. Az egyesület keretében működő csapatok a különböző szintű és rangú bajnokságokban elért eredményekkel, nem írják be magukat a patinás egyesület történetének dicső lapjaira... Kivéve a bajnokságban nehézségekkel küzdő PVSE labdarúgók, amelyek kupaszereplésükkel így is történelmet írnak, a BSC alapításának 98. évfordulóján.

tkt_2011.3._eredmenyhirdetes_bajnok_bokod.jpg

TKT IV. - "Szeret minket az Isten" Bácsalmáson, a női kézilabda szakosztály, az elképzeléseknek megfelelően évente kétszer, így már 2011-ben is, júniusban Tanévzáró -, szeptember elején Tanévnyitó Kézilabda Torna néven leány csapatok - Bácsalmás, Bácsbokod, Csávoly, Nemesnádudvar, Jánoshalma - részvételével rendezte meg hagyományos kézilabda tornáját. „Csakhogy a tanév is jól kezdődjön", jó felkészülést biztosítson a megyei serdülő bajnokságra készülő bácskai serdülő leány csapatok részére.

PVSE évzáró a Halász Csárdában (I.) A 2013-ban az alapítás 100. évfordulójára készülő Petőfi VSE tagsága 2011. december 2-án, pénteken tartotta évértékelő összejövetelét a Halász Csárda vendéglőben. A labdarúgó és kézilabda szakosztályok bajnokságban szereplő csapatainak szakvezetői értékelték az elért eredményeket, kiemelve a csapatok legjobbjainak teljesítményét, akiket példamutató tevékenységükért az egyesület vezetése elismerésben részesített.

Sporttörvény - Eddig elbírált kézilabdás pályázatok Bács-Kiskun megyében A PVSE szakosztályai éltek a sporttörvény adta lehetőséggel és mind a labdarúgás, mind pedig a kézilabda szakosztály benyújtotta pályázatát. Ennek legfőbb kitétele, hogy az utánpótlás-nevelésre és a csapatok működési költségére lehetett a kiadások fedezetére igényt benyújtani.

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 182
Tegnapi: 546
Heti: 728
Havi: 6 162
Össz.: 1 253 214

Látogatottság növelés
Oldal: BSC – PVSE - Best Off - 2011.
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »