PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Bácsalmás - Madaras 4-1 (1-0)

Schneider Dániel mesterhármas

Labdarúgás A megyei serdülőbajnokság Déli csoportjában, november 12-én szombaton már a 2011-2012-es bajnoki év tavaszi második fordulójában, amolyan tavaszias, napsütéses időben léptek pályára a csapatok. Mint ismeretes, az „őszi", Madarason lejátszott odavágón magán a mérkőzésen 2-2-es döntetlen eredmény született, ám akkor, tekintettel az új versenykiírásra, a PVSE csapata túl fiatalnak bizonyult, ezért a Madaras kapta a három pontot. Nos, a bajnokság lebonyolítási rendjéből eredően, nem sokat kellett várni a visszavágóra, amely fényes hazai sikert eredményezett, egy a versenykiírásnak is megfelelő összetételű csapattal.

11.09.08._bacsalmas_serdulo.jpg

A tavaszi előre hozott első fordulóban szabadnapos PVSE az adódó szünnapot kihasználva Kunbaja hasonló korú együttesével játszott előkészületi mérkőzést, kettőt is... Felemás eredményességgel... Kunbaján 8-1-re nyertek Nincsevics Roliék, míg a visszavágón Bácsalmáson 6-3-ra vereséget szenvedtek. A hazai mérkőzésen viszont hiányzott a hazai csapatból a kapus Rapcsák Balázs, továbbá a védelem oszlopa, Nincsevics Rolanddal együtt megyei válogatott Németh Olivér és Schneider Bence. Ezúttal itt voltak és az aprónépséggel együtt végig fölényben játszott a PVSE és aratott biztos győzelmet.

11.10.22._bacsalmas_-_szeremle_015.jpg
Ismét öt a hálóban, de micsoda különbség...

Percről-percre

1-30. perc: 0-0 A csapatok bátor támadó játékot mutatattak be, de ezek során a kapuk igazán nem forogtak veszélyben. 5. perc: Nincsevics Roland a tizenhatos bal oldali sarkáról szabadrúgásból vette célba a kapu bal felső sarkát, ám Eichorn Erik védte. A 8. percben Schneider Dániel jobbról meglőtt labdája vágódott szögletre egy védőről... A vendégek sem jártak jobban: előbb Salamon Gábor ballábas lövését védte Rapcsák Balázs a jobb felső sarok előtt, majd Varga Ervin szabadrúgásból kapura küldött labdáját is ártalmatlanná tette. Ígéretes Schneider Dani - Figura Ákos akció végén ismét Eichorn mentett. Németh Olivér lyukat rúgott, amire lecsaptak a madarasi támadók, majd Németh egy színes lap gyanus szereléssel állította meg a kitörő játékost... A szabadrúgásból kapura lőtt labdát Rapcsák biztosan védte. Az első fél óra végén a középpályára „száműzött" Figura Ákos tálalt kiváló labdát Demeter elé, ám Dominik a kapu előtt nem találja el...

31-60. perc: 2-0 Schneider Dániel egyre nagyobb lelkesedéssel veti magát a játékba és a középpályán Nincsevics Rolanddal, Schneider Bencével, az itt is egyre jobb játékot nyújtó Figura Ákossal remek összjátékot mutatnak be, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott, vagy Eichorn hárította a lövéseket, egészen a 42. percig. Ekkor Figura Ákos remekül indította a védők közül kitörő Schneider Danit, aki egyedül vezethette a labdát a vendégek kapujára. Az utolsó labdaérintésénél viszont hosszan tolta meg a labdát, ami a kimozduló kapuson elakadt, maga meg a földre huppant. Mindez persze nem akadályozta meg abban, hogy a kapusról mellé hulló labdát fektében öt méterről, ne ollózza a kapuba: 1-0. Ha egy üzlet beindul... Az 52. percben a PVSE jutott szabadrúgáshoz a kaputól 20 méterre, balról: a labda mögé Schneider Dániel állt, majd a labdát a bal felső sarokba zúdította: 2-0.

61-90. perc: 2-1 Egyórányi játék után, a vendégek védelme egyre kisebb ellenállást tud gördíteni a pálya minden pontját bejátszó Dani elé, ám a „túledzettsége" földre kényszeríti, görcsöt kap. A néhány perces ápolásnak köszönhetően új erőre kapva, alighogy megkapta az engedélyt a visszatérésre, labdát szerezve a balalsó sarokba lövi a csapata, egyben saját maga harmadik gólját - mester hármas: 3-0. Támad a hazai csapat és a vendégek ismét csak szabálytalanul tudják megállítani a kibontakozó hazai támadást. A szabadrúgást jó huszonöt méterről Scneider Dani ezúttal kapu fölé bikázza. A 80. percben szépít Madaras csapata. Németh Olivér felszabadító rúgásnak szánt labdája egy madarasi játékosról vágódott a lesgyanús helyzetben lévő Fabasovics Bence elé, aki nem hibázta el a helyzetet, Kovács Árpád játékvezető sem talált benne semmi kivetni valót és megadta: 3-1. A PVSE csapatának még erre is volt válasza. A 85. percben alighogy pályára lépett Pfendler Flórián a tizenhatos vonaláról ballal vette célba a kapu bal alsó sarkát, már-már Eichorn neve mellé húzunk be egy újabb dicsérő strigulát, ám a nem túl erős lövés után, a labda a kapus kezéből a gólvonalon túlra pördül és így alakult ki a végeredmény:

Bácsalmás - Madaras 4-1 (1-0)

Bácsalmás, 50 néző. Vezette: Kovács Árpád. Bácsalmás: Rapcsák Balázs - Németh Olivér, Koncsok Erik, Mátrai Roland, Nincsevics Roland, Schneider Bence, Figura Ákos, Schneider Dániel, Páncsics Bence (Tóth Medárd), Demeter Dominik (Pfendler Flórián), Balogh Benjamin (Kerényi Dominik). Edző Bögre Károly. Madaras: Eichorn Erik - Vörös Kornél (Hambalkó Bence), Rédl Roland, Kormány Zalán, Börcsök Márk, Salamon Gábor, Halász Tamás (Fülöp Adrián), Rédl Márk, Varga Ervin, Náhlik Szabolcs, Fabasovics Bence. Edző: Hepp Tamás.

Gólszerzők: 42. perc: 1-0 Schneider Dániel. 52. perc: 2-0 Schneider Dániel. 63. perc: 3-0 Schneider Dániel. 80. perc: 3-1 Fabasovics Bence. 85. perc: 4-1 Pfendler Flórián.

Megyei serdülő bajnokság Dél

2011. november 12., 11:40

7

Bácsalmás

9

2

0

7

15

44

-29

6

8

Kelebia

9

2

0

7

16

79

-63

6

9

Madaras

10

1

0

8

9

76

-67

3

Összegzés: A PVSE egy kivételével magabiztos védekezése ezúttal nem engedte kibontakozni a Varga Ervin játékmester irányításával próbálkozó Madaras csapatát. Ugyanakkor a lendületesen és jól játszó Schneider Dániel ellen sem találták meg a hatásos védekezési módot. A PVSE, a látottak alapján megérdemelt győzelmet aratott az első tavaszi mérkőzésén, remek csapatjátékot nyújtva, Schneider Dani mesterhármasával.

Legközelebb, a listavezető ellen lép pályára a PVSE serdülő csapata Tompán, november 19-én, szombaton 10 órai kezdettel.

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 293
Tegnapi: 393
Heti: 4 175
Havi: 9 609
Össz.: 1 256 661

Látogatottság növelés
Oldal: Reváns: Bácsalmás - Madaras 4-1...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »