PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

 „Legalább esni tanulj meg!"

Sövény Imre földharcban ötödik

judo_bacsalmas.jpg

Sprint SE Eseménydús heteken van túl a Bácsalmási Sprint SE cselgáncs szakosztálya - tájékoztat Tanács Attila az egyesület elnöke. Most azonban, inkább a szakvezetők tevékenysége került előtérbe. Így maga az elnök, továbbá Pásztor Bence a versenyek lebonyolításában vállaltak szerepet - Szekszárd, Kecskemét, Baja. A versenyzők közül Sövény Imre teljesítménye kívánkozik az élre, aki a Budapesten rendezett első II. osztályú földharc országos bajnokságon, az ötödik helyen végzett.

Cselgáncs

II. osztályú felnőtt földharc magyar bajnokság, Budapest (UTE) - 2011. október 29. A Megyeri úton került lebonyolításra az első alkalommal megrendezett II. osztályú newaza (földharc) országos bajnokság. A 81 kg-os súlycsoportban Sövény Imre az 5. helyen végzett, míg az open kategóriában 13 induló közül a 7. helyet szerezte meg.

Serdülő fiú A - lány országos bajnokság, Szekszárd - 2011. november 6. A gemenci városban 135 fiú és 49 lány küzdött az érmekért. Kovács Dániel kipróbálta magát az idősebb korosztály országos bajnokságán is a 73 kg-ban, de sajnos nem sikerült bejutnia a legjobb 8 közé. A versenyen Tanács Attila bíróként vett részt.

Felnőtt I. osztályú férfi-női országos bajnokság, Kecskemét - 2011. november 12. A Hírös városban 133 fő szállt harcba a dobogós helyek megszerzéséért. A verseny titkáraként Tanács Attila szólította szőnyegre a versenyzőket, és hirdette ki a győzteseket.

11.11.20._nagy_alex_sprint_se.jpg
Nagy Alex földharc

Zsoldos Zsolt Emlékverseny, Kecskemét - 2011. november 13. A sporteseményre 8 és 14 év közötti dzsúdósok érkeztek, 32 klubból összesen 312 versenyző mérlegelt be. A gyermek fiúk 33 kg-os súlycsoportjában Nagy Alex bemérkőzött a legjobb 16 közé, de a 8 közé jutásért vívott mérkőzését elveszítette. A serdülő fiúk 73 kilósai között Kovács Dániel a 7. helyen végzett.

A verseny szervezési teendőit Tanács Attila látta el, míg Pásztor Bence szőnyegbíróként tevékenykedett.

Diák C fiú-lány országos bajnokság, régiós csapatbajnokság, Baja - 2011. november 19. A 2001-es születésű fiúk és lányok országos bajnokságát Baján rendezték. Az egyéni versenyek után a régiók közti csapatbajnokságra került sor. Szőnyegbíróként Tanács Attila és Pásztor Bence kapott szerepet.

Asztalitenisz

 Az őszi toborzás sikeresnek bizonyult, a szakosztály edzéseit Kovács József edzőn kívül 13 általános iskolás és gimnazista látogatja. Az edzések helye a Rákóczi úti iskola tornaterme, ahol szerdánként 17:30 és 19:00 óra között lehet élni a sportolási lehetőséggel.

Sprint SE: http://www.bacsalmasjudo.hu

pro-sport


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 341
Tegnapi: 538
Heti: 2 778
Havi: 8 212
Össz.: 1 255 264

Látogatottság növelés
Oldal: Sövény Imre ötödik Budapesten...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »