PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Nyugi van, Gaba! Nincs összeesküvés!

Abonyban is készülnek

Gaba, a rájátszás 4. fordulójáról. "Két mérkőzést rendeznek: Bácsbokod - Szeged illetve Marosmenti NKSE - ABONETT KC. Úgy utazunk Makóra, az igen jó játékosokból álló csapathoz, hogy céljaink elérése érdekében mindenkinek olyan jó teljesítményt kell nyújtania vasárnap, mint az elmúlt szombaton Kistelek ellen, mind védekezésben, mind támadásban. Ősszel idegenben és idehaza is nyertünk a házigazdák ellen, de ettől függetlenül nem úgy lépünk majd pályára, hogy sima győzelem lesz. Hiszen tudjuk Szeged ellen is végig küzdöttek, hajtottak. Mi a győzelemmel nagy lépést tennénk a bajnoki cím eléréséhez, amiért odatesszük magunkat..."

Amint Gaba írja: „A Bácsbokod - Szeged meccsnek is van ám tétje mind a két csapat számára, hiszen Bokod a harmadik helyre pályázik, Szeged ugye pedig az elsőre.

Itt egy kis megjegyzés: (bokodiak, szegedi játékossal beszélgettek az abonyi meccs után)
Prókai Károly: Hát látnod kellett volna... Óriási meccs volt... Brandt Tamás az abonyi edző a mérkőzés végén kb. fél órával a lefújás után is arról értekezett a Kövér Judittal, hogy nem érti, hogyan tudtak ilyen bűn rosszul játszani Kövérék, az az eszébe sem jutott, hogy a Bokod nőtt fel az abonyi csapathoz... Így majdnem összejött a "besegítés" és ez csak azon múlott, hogy a bírók, nem állították meg az órát tíz másodperccel a játékidő vége előtt... Ok lett volna rá, két esetben is... Minden részlet a pro-sport oldalán hamarosan...
Szalma Nóra: (szeged játékosa): pff, hát tűkön ülve várom! :P
Szalma Nóra: remélem, a lányok még jobban felszívják magukat és Abonyban visszavágnak!:)
Romsics Erzsébet (Bácsbokod edzője): Azt hittem sikerül segíteni nektek, a bajnoki címhez nem rajtunk múlt sok sikert nektek."

Mindenki döntse el, hogy érti. Kíváncsian várjuk a szombati mérkőzést."

Ezzel együtt előfordulhat még az is, hogy a Bácsbokod - Szeged mérkőzésen, bár a hazai csapat, velem együtt sem örülne ennek, de ismét a vendégek győznek... Figyelmedbe ajánlom, még azt a tényt, hogy a Bács-Kun Sport utáni valami, jelenleg pro-sport néven elérhető oldal, miként személyem sem, nem 'bokodi illetőségű. Ezen kitétel alapján, na meg a hitelesség miatt igyekszik tárgyilagos beszámolókban népszerűsíteni ezt a szép és látványos sportágat. Talán éppen ezért idézik az írásokat szívesen úgy Abonyban, mint Szegeden, meg még ki tudja hol...?

Sőt, tovább megyek: a bácskai kézilabdaélet kiválóságai mellett rendre napvilágot látnak a bácskai vidéken megforduló csapatok egy-egy kiválóságairól is írások, egy-egy portré képében. Így szerepelt már az oldalon, még a Dél-Nyugati csoportból Szloboda Judit (Nagykanizsa) vagy Gácsér Klaudia (Balatonboglár) is bővebb terjedelemben, vagy mint a Dél-Keleti csoportból Szalma Nóra a Szeged egyik kiválósága, vagy legutóbb éppen az abonyi gólvágó Kövér Judit.

Mindez azért, mert ahogy a bokodi csapat tagjai, úgy én sem ellenségnek tekintem az ellenfelek tagjait. Ezért fordulhat elő az, hogy bizony magam is szóba elegyedek egyik-másik vendégjátékossal is. Olykor még a személyes szóváltás mellett, a modern technika adta lehetőségnek köszönhetően kimerítő beszélgetéseket is lebonyolítunk. Akár az általad is idézett facebook-on, vagy akár email-ben is...

A veretlen Abonyt fogadjuk

A felsőházi rájátszás 4. fordulójában vasárnap 17 órától a veretlen Abony csapatát fogadjuk. Akik most is a mérkőzés esélyeseként lépnek pályára,talán sikerülhet megnehezíteni a dolgukat. A belépés ingyenes!!!

Baunok Detty: Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei a veretlen Abony ellen. Természetesen szeretnénk megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát, minél nagyobb ellenállást tanúsítani. Bízom benne, hogy a múlt heti küzdeni tudást meg tudjuk ismételni.

A pro-sport már tegnap közzé tette a hétvégi beharangozóját, az NB II. D-K-i csoportjában, a Felsőházban lebonyolításra kerülő két rangadó mérkőzéssel kapcsolatban, Dél-keleti rangadó: Bácsbokod-Szeged címmel. Első sorban 'bokodi szempontból került a téma körül járásra, leginkább annak tükrében, hogy Bácsbokod együttese, miként végezhetne a dobogó harmadik fokán... Nos, ehhez jött volna jól az egy pont az Abony ellen, amelyre legutóbb volt is reális esély, meg jól jönnének a pontok a szombaton esedékes Szeged ellen mérkőzésen is... Már csak, azért is mert mint köztudott, a harmadik helyért vívott csatában a 'Bokod legnagyobb riválisa a Makó együttese, amelynek otthonában lehet jól játszani, de a két pontot a legritkább esetben engedi elhozni a vendégeknek. Ez csak az igazán nagyoknak az „előjoga" Makón. Ilyen alapon az Abony, olykor a Szeged élvez kivételt...

Szegeden is készűlnek

"Szombaton Bácsbokodon játszunk sorsdöntő mérkőzést! Ismét nehéz feladat előtt állunk, de a rájátszásban minden mérkőzés nehéz és győzelmi kényszerben vagyunk a hazai pályán kiváló Bácsbokoddal szemben."

Az is nyilvánvaló, hogy a Szeged csak abban az esetben lehet bajnok, ha rajta kívül még valaki „besegít", azaz pontot, vagy pontokat szerez az Abony csapatától, egyébként hiábavalóság lenne az esetleges Abony ellen elért két győzelmük itt a rájátszásban... Így az írásod végén feltett kérdésedre a válasz egyértelmű, a választ csak egy féle képen lehet megadni: nincs itt semmi féle összeesküvés, csupán csak két csapat tagjai beszélgettek egymással. Mi után ez a két csapat volt „vonalban" az is evidencia, hogy nem Szeghalom és Soltvadkert dolgairól váltottak szót, a mérkőzésről beszámoló személy társaságában.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 649
Heti: 1 292
Havi: 6 726
Össz.: 1 253 778

Látogatottság növelés
Oldal: Nyugi van, Gaba! Nincs összeesküvés!
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »