PRO-SPORT

Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

Bácsalmás, Baja, Homokmégy, Tompa

Ismét pattogtatnak az asztaliteniszezők - Hankószki Zoltán jr. az élen. Tompán taroltak a jodosok

Asztalitenisz. Na tessék! Két éve történt, hogy Kovács Péter játékos-edző asztaliteniszező csapata az egyesület kötelékéből kilépve új szervezeti keretek között, Kunbaja színeiben kezdte meg a 2009-2010-es bajnoki évet a megyei harmadik osztályban, majd a bajnokcsapat a 2010-2011-es idényben a megyei második osztályban is remekül szerepelve ötödik helyen végzett.. Nos, a Sprint SE sem tétlenkedett az elmúlt hónapokban, hisz Kovács József irányításával szervezés alatt áll a szakosztály új játékosállománya. A régihez hasonló szép sprintes eredményekről egyelőre még nem lehet beszámolni, ám az mindenképpen örvendetes, hogy a fiatalok már egy házibajnokság keretében is asztalhoz álltak rőfelmérés céljából, na meg, hogy szokják a versenylégkört. A sorrend pedig azt példázza, hogy mit jelent az, ha az ifjú titán a neves ünnepnapok alkalmával csoki vagy bármi más helyett, vagy mellett sporteszköz(öke)t kér ajándékba...

Asztalitenisz házibajnokság Bácsalmás - 2011. június 1. A saját rendezésű versenyen az alábbi eredmények születtek: I. Hankószki Zoltán, II. Kovács Péter, III. Hirth Gábor. Különdíjat kapott Kovács József szakosztályvezető. Az edzések a nyári időszakban szünetelnek, szeptembertől várják újra a jelentkezőket a Rákóczi úti iskola tornatermébe szerdánként 17:30 - 19:00 között.

bajnok_a_kunbaja_atsk_2009-2010.m3..jpg

Ők is itt kezdték a Sprint SE kötelékében...

Cselgáncs A szakosztály tagjai az elmúlt két hétben a Baja - Hokmégy - Tompa háromszögben utazgattak, szó se róla, eredményesen. Előbb a diákolimpia, majd övvizsga, legutóbb egy meghívásos judo versenyen vettek részt, ahol, jó tudom, nem éppen a sportág műszava, de ez történt, taroltak a bácsalmási fiatalok: 15 éremmel gazdagodott az éremkollekció.

Serdülő B fiú, Junior B férfi országos diákolimpia, Baja - 2011. május 21.  A 13 és 17 éves fiúknak rendezett versenyen a serdülő B korosztály 70 kilógrammos súlycsoportjában Kovács Dániel ötödik, a junior B korosztály 90 kilógrammos súlycsoportjában Sári Miklós ugyancsak ötödik helyezést ért el. A bajai versenyen Páncsics Zoltán edzőként, Tanács Attila bíróként vett részt.

sportcsarnok_hokmegy.jpg

Egyesületi övvizsga, Homokmégy - 2011. június 4. A homokmégyi judósok Tanács Attila sportedzőt hívták meg az egyesületi övvizsgájukra vizsgáztatónak. A félévzáró eseményen 22 sportoló szerzett magasabb színű övet.

tanacs_attila_homokmagyen_teszteli_a_judokat.jpg

Meghívásos judo verseny, Tompa - 2011. június 5. A bácsalmási dzsúdósok Tanács Attila vezetésével - aki kettős minőségében, edzőként és bíróként is serénykedett a versenyen - tettek eleget a tompai klub meghívásának, és ha már ott voltak, nem tétlenkedtek. Kiváló küzdelmük mérlege 15 éremben csúcsosodott ki. Ami azt sejtteti, a szakosztály tagsága közül, már jelentős számban akadnak olyan versenyzők, akik túlestek a judosok „Legalább esni tanulj meg" szlogenjének első fázisán... Aranyérmesek: Orlovácz Zoltán, Magyar Botond, Piukovics Nóra, Kovács Dániel, Kopcsek János, Kis-Gombos Alexandra. Ezüstérmesek: Kövesdi Zalán, Barta Dominik, Demeter Áron, Lok Péter, Sári Miklós. Bronzérmesek: Piukovics Bálint, Magyar Adél, Lok Ádám, Kövesdi Máté. Felkészítők: Tanács Attila, Piukovics Tamás, Páncsics Zoltán.

tanacs_attila_es..._tompa_2011.06.05.jpg

pro-sport

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 352
Tegnapi: 517
Heti: 352
Havi: 5 786
Össz.: 1 252 838

Látogatottság növelés
Oldal: Ismét pattogtatnak a ping-pongosok: Hankószki Zoltán Jr., a házibajnok. A judosok sem pihennek...
PRO-SPORT - © 2008 - 2018 - pro-sport.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: www.prosport.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »